IKEA Telefoon

Bent u op zoek naar de IKEA klantenservice?

Bel nu Bel nu

IKEA Bellen

Telefoonnummer
Adres
Paasheuvelweg 5, 1105 BE Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij IKEA. 

Waarom IKEA bellen?

U wilt weten of de Ikea open is

U wilt winkelen bij IKEA bij u in de buurt, maar weet niet wanneer deze open is. Bel het IKEA telefoonnummer en de klantenservice kan u vertellen wanneer de Ikea winkels geopend zijn.

U wilt weten wanneer uw bestelling geleverd wordt

Neem contact op met IKEA klantenservice en zij kunnen samen met u uitzoeken wanneer uw bestelling geleverd wordt.

U zou graag in termijnen betalen

U wilt een bestelling bij IKEA plaatsen en vraagt zich af of u deze in termijnen kunt betalen. Bel het IKEA nummer en de medewerker kan samen met u nagaan wat de voorwaarden voor betaling in termijnen zijn of u hier gebruik van kunt.

U wilt meer weten over monteren en installeren

Neem contact op met IKEA klantenservice en stel uw vragen over de bezorging van uw bestelling en over het monteren en installeren.

U wilt interieur adviezen voor uw nieuwe keuken

U weet niet precies welke meubels u moet kiezen voor uw slaapkamer, keuken of woonkamer. Bel IKEA klantenservice voor meer advies.

U wilt een product ruilen, retourneren, of inruilen

Neem contact op met IKEA klantenservice wanneer u een bestelling wilt ruilen of retourneren of een oude bank wilt inruilen voor een tegoedbon. De klantenservice zal u uitleggen hoe dit werkt.

Chatten met IKEA

Chat met IKEA

U kunt rechtstreeks contact opnemen met IKEA door met de chatbot te chatten via de chatbox rechts onderin op de klantenservice pagina. De chatbot kan vele vragen beantwoorden en zal informatie verstrekken.

Chatten met IKEA

Via Facebook contact met IKEA opnemen

Bekijk Facebook-pagina

IKEA heeft een Facebookpagina met berichten over IKEA Nederland zoals producten, winkel openingstijden en dergelijke. Je kunt hier ook een bericht via Messenger naar IKEA sturen, maar het is niet duidelijk of er ook op gereageerd zal worden.

Via Facebook contact met IKEA opnemen

Contact met IKEA opnemen via Twitter

Bekijk IKEA op Twitter

Op de Twitter-pagina van IKEA kunt u met vragen over services en producten terecht. Op hun Twitter-pagina vindt u ook video's en berichten over IKEA.

Contact met IKEA opnemen via Twitter

IKEA contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

IKEA heeft ook een Instagram-pagina. Hier vind u berichten met de nieuwste trends en slimme oplossingen. U kunt IKEA ook taggen, en op deze manier IKEA en anderen inspireren.

IKEA contacteren via Instagram

Contact met IKEA via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van IKEA is internationale pagina met IKEA nieuwsberichten van over de hele wereld. Op de IKEA Linkedin-pagina staan ook vacatures in Nederland maar ook in andere landen. U kunt via Linkedin geen direct contact opnemen met de IKEA klantenservice.

Contact met IKEA via Linkedin

IKEA klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van IKEA staan vele verschillende video's zoals bijvoorbeeld wooninspiratie en instructie hulp video's, slimme verlichting, design tips en video's van vloggers. De klantenservice van IKEA is niet rechtstreeks bereikbaar via het Youtube-kanaal.

IKEA klantenservice op Youtube

IKEA op Pinterest

Bekijk Pinterest-pagina

Op de Pinterest-pagina van IKEA vind u inspirerende foto’s met verschillende producten van IKEA. Meubels voor thuis, maar ook interieur ideeën voor werkplekken en keukens.

IKEA op Pinterest

Een brief schrijven aan IKEA

Het postadres is:

Postbus 23055
1100 DN Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om contact met IKEA op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over IKEA

IKEA is in 1943 opgericht door de Zweed Ingvar Kamprad. Hij was 17 jaar oud toen hij met wat spaargeld producten verkocht aan boeren in de buurt. De naam IKEA is een samenstelling van zijn initialen (I.K.) en de eerste letters van Elmtaryd (E) en Agunnaryd (A), de boerderij en het dorp waar hij is opgegroeid. IKEA heeft vestigingen over de hele wereld. Het bedrijf richt zich vooral op het aanbieden van meubels en woonartikelen die door koper zelf in elkaar moeten worden gezet. Op 30 november 1978 is in Sliedrecht het eerste IKEA-woonwarenhuis van Nederland geopend. De bekende IKEA-catalogus verscheen in 2006 met een wereldwijde oplage van 175 miljoen stuks. Met het oog op duurzaamheid is Nederlandse catalogus sinds 2019 online beschikbaar en worden er geen nieuwe catalogi meer naar huisadressen gestuurd. Juridisch gezien zijn er twee Nederlandse besloten vennootschappen en een Nederlandse stichting binnen het wereldwijde IKEA concern. Inter IKEA Systems B.V. uit Delft bezit het IKEA-concept en -handelsmerk. Deze B.V. is een onderdeel van Inter IKEA Holding S.A. (geregistreerd in Luxemburg) dat deel uitmaakt van Inter IKEA Holding N.V. (geregistreerd op Curaçao). Wie de eigenaren zijn van deze holdings is niet openbaar. INGKA Holding B.V. uit Leiden is de eigenaar de 267 eigen IKEA-vestigingen. INGKA Holding is hiermee de grootste franchisenemer van het eerder genoemde Inter IKEA Systems B.V. Verder is de Stichting INGKA Foundation (Amsterdam) eigenaar van INGKA Holding.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om snel het telefoonnummer van Ikea te bereiken?

Ikea bereiken kan soms wat lastiger zijn. Dat is dan ook de reden dat u het beter meteen via KlantenserviceDirect kunt doen. U hoeft verder zelf niets meer te ondernemen omdat wij alles voor u regelen. U bent meteen met het goede nummer in contact en kan uw vraag stellen.

Hoe komt het dat het telefoonnummer van Ikea zo lastig te bereiken is?

Het kan soms lastiger zijn om ze te bereiken omdat Ikea meerdere filialen heeft en u dan net het verkeerde nummer hebt gevonden om te bellen. Als u belt via KlantenserviceDirect durven wij er zeker van te zijn dat wij voor u het juiste nummer hebben en u meteen doorverbinden.

Via welke kanalen kan ik Ikea bereiken?

Geen zin of geen tijd om te bellen? Dan is het mogelijk om te chatten met de chatbot van Ikea. Ikea is op diverse mediakanalen actief. Bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Heeft u een vraag? Bel dan de klantenservice van Ikea.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.