Indeed Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Indeed?

Bel nu Bel nu

Indeed Contact

Telefoonnummer
Adres
Piet Heinkade 169, 1019 GM Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Indeed. 

Waarom Indeed bellen?

Hoe plaats ik een vacature?

Bel het Indeed telefoonnummer wanneer op zoek bent naar een medewerker(s) en een vacature(s) op Indeed wilt plaatsen. Hoe doet u dat? Hoe werkt dat? Indeed klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het plaatsen van vacatures.

U wilt informatie over vacature-alert

Heeft u gehoord over het vacature-alert van Indeed voor het ontvangen van meldingen van nieuwe interessante vacatures? Bel Indeed klantenservice en men kan u vertellen hoe u uw eigen vacature-alert instelt.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Heeft u een vacature gezien op Indeed en wilt u solliciteren? Hoe doet u dat? Hoe werkt het sollicitatieproces? Bel het Indeed klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven.

Hoe kan ik mijn motivatiebrief uploaden of plaatsen?

U kunt het Indeed nummer bellen wanneer u vragen over het uploaden/plaatsen van uw motivatiebrief. Hoe doet u dit? Wat is mogelijk? Indeed klantenservice kan u meer uitleg geven over het uploaden/plaatsen van uw motivatiebrief.

Zoekt u geschikte vacatures?

Heeft u zich aangemeld bij Indeed en zoekt u werk? Hoe vindt u de geschikte vacature(s)/baan? Bel het Indeed telefoonnummer en de klantenservice kan u uitleggen hoe u snel en simpel vacatures kunt zoeken en vinden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Indeed account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Indeed telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Contact met Indeed via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Indeed klantenservice sturen via het contactformulier op het moment dat u een Indeed-account heeft. Stel uw vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Indeed klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Indeed

Neem contact op via Facebook

Indeed heeft een Facebook-pagina met berichten van Indeed. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Indeed klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Indeed

Contact opnemen via Twitter

Indeed heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van en over Indeed. U kunt een DM naar Indeed klantenservice sturen. Men zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina Indeed

Bekijk Instagram-pagina

Indeed heeft ook een Internationale Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van Indeed via posts en, reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘Careerguide’, ‘Indeed Helps’, ‘Interview Dates’ en ‘Now Hiring’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Indeed klantenservice.

Indeed op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Indeed is ook actief op Linkedin. Op de Internationale, Engelstalige Linkedin-pagina van Indeed vindt u diverse nieuwsberichten over Indeed, met tips over het vinden en inhuren van nieuwe medewerkers. De klantenservice van Indeed is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Indeed

Bekijk Indeed op Youtube

Indeed heeft ook een eigen Internationaal YouTube-kanaal met een groot aantal informatieve video’s. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘New Job Tips’, ‘Resume Tips’, ‘Interview Tips’ en ‘Career Tips. Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Indeed klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Indeed

Indeed is een bedrijf met websites voor vacatures over de hele wereld. Indeed is in november 2004 gelanceerd en opgericht door Paul Forster en Rony Kahan. Indeed is een onafhankelijke dochteronderneming van de multinational Recruit Co. Ltd. De hoofdkantoren van Indeed staan in Austin, Texas (VS) en Stamford, Connecticut (VS). Indeed is een single-topic zoekmachine, men kan er ook verticaal zoeken en mogelijke trends volgen. In 2005 heeft Indeed de beta-versie "pay-per-click job advertising network" gelanceerd. Indeed is beschikbaar in meer dan 60 landen en 28 talen. In Nederland is Indeed de meest bezochte vacature website. Indeed verzamelt vacatures van duizenden websites, waaronder vacaturesites, uitzendbureaus, verenigingen, vacaturepagina’s van bedrijven en deze worden op de lokale Indeed-website geplaatst. Indeed verdient haar inkomen via de verkoop van premium functies voor het plaatsen van vacatures en de verkoop van cv's aan werkgevers en bedrijven, die op zoek zijn naar medewerkers. Sinds 2011 kunnen Indeed werkzoekenden direct te solliciteren op vacatures op de website van Indeed en kunnen hun cv opslaan en aanbieden op de website.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.