Klantenservice Interpolis

Bent u op zoek naar de Interpolis klantenservice?

Bel nu Bel nu

Info Interpolis

Telefoonnummer
Adres
Spoorlaan 298, 5017 JZ Tilburg
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Interpolis. 

Waarom Interpolis bellen?

U heeft een juridisch probleem

U kunt met Interpolis contact opnemen wanneer u een juridisch probleem heeft. De medewerker zal u meer informatie geven en uitleggen hoe u uw juridische probleem kunt melden, of wat de stand van zaken is in een eerder gemelde juridisch geschil.

U wilt een zorgnota declareren

Bent u bij de fysiotherapeut geweest en wilt u de ontvangen nota’s declareren, bel dan het Interpolis nummer. De klantenservice kan u verder helpen en uitleggen hoe u uw zorgnota kunt declareren.

U bent bij de tandarts geweest

U bent bij de tandarts geweest en deze heeft een zorgplan voorgesteld. Wilt u weten wat uw zorgverzekering dekt? Neem dan voor meer informatie over uw Interpolis zorgverzekering contact op met de klantenservice. Zij zullen aan de hand van u gegevens meer informatie kunnen verstrekken over de tandartskosten die gedekt worden.

U wilt schade melden

Bel het Interpolis telefoonnummer wanneer er sprake is van schade. De klantenservice zal u te woord staan, vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over hoe u schade bij Interpolis kunt melden.

U wilt meer informatie over wachtlijstbemiddeling

U moet een operatie ondergaan en staat op de wachtlijst bij uw eigen ziekenhuis. Neem dan contact op via het Interpolis telefoonnummer. De klantenservice kan u meer informatie geven over de wachtlijstbemiddeling van Interpolis en zal u eventueel doorverbinden met een zorgconsulent.

U gaat verhuizen

U kunt met Interpolis contact opnemen wanneer u gaat verhuizen en uw adreswijziging wilt doorgeven. De klantenservice kan u uitleggen hoe u de wijziging van uw adres kunt doorgeven.

Contact met Interpolis via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Interpolis klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens zo volledig mogelijk in en stel uw vraag. Interpolis klantenservice zal dan vervolgens binnen 10 werkdagen telefonisch of per e-mail contact met u opnemen.

Contact met Interpolis via contactformulier

Via Facebook contact met Interpolis

Bekijk Facebook-pagina

Interpolis heeft een Facebook-pagina met tips en praktische adviezen over allerlei onderwerpen. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00-17:00 uur bereikbaar voor uw vragen, opmerkingen en tips.

Via Facebook contact met Interpolis

Contact met Interpolis via Twitter

Bekijk Interpolis op Twitter

Interpolis heeft een Twitter-pagina waar zij tweets, tips en praktische adviezen delen over van allerlei onderwerpen. Interpolis klantenservice lijkt niet rechtstreeks bereikbaar via Twitter.

Contact met Interpolis via Twitter

Interpolis op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Interpolis heeft ook een Instagram-pagina waar zij berichten delen met tips en adviezen op het gebied van gezondheid en andere onderwerpen. U kunt Interpolis klantenservice niet rechtstreeks berichten via Instagram.

Interpolis op Instagram

Interpolis op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Interpolis staan berichten met adviezen die betrekking hebben op de diensten en producten van Interpolis. Hier vindt u ook actuele vacatures bij Interpolis. De klantenservice van Interpolis is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Interpolis op Linkedin

Interpolis op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Interpolis staan enkele video’s met acties, adviezen en producten van Interpolis. U kunt Interpolis klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Interpolis op Youtube

Een brief schrijven aan Interpolis

Het postadres is:

Postbus 90106
5000 LA Tilburg

U kunt er ook voor kiezen om contact met Interpolis op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Interpolis

Interpolis is een onderdeel en merk van Achmea en behoort daarmee tot een van de grootste verzekeraars van Nederland. Interpolis verkoopt vele verschillende verzekeringen. Interpolis is in 1969 ontstaan uit een fusie van levensverzekeringsmaatschappij Boeren en Tuinders Levensverzekeringen N.V. (BTL) en vier onderlinge schadeverzekeringsmaatschappijen Aartsdiocesane Boeren- en Tuindersbond (ABTB uit Arnhem), Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB uit Roermond), De Katholieke Land- en Tuinbouwbond van het bisdom Haarlem (LTB uit Leiden) en Noordbrabantse Christelijke Boerenbond (NCB uit Tilburg). Deze 4 organisaties maakten toentertijd deel uit van de Katholieke Nederlandse Boeren- en Tuindersbond (KNBTB), dat tot 2000 nog zeggenschap had over Interpolis. Hierna volgde nog enkele fusies onder andere met Hagelunie in 1972), De Twaalf Gewesten in 1985 en Sterpolis in 1993. Sinds 1990 was het fuseren tussen banken en verzekeraars mogelijk, en daarop heeft Rabobank bijna alle aandelen van Interpolis verworven. In 2005 is Interpolis gefuseerd en maakt sindsdien deel uit van Achmea. De Rabobank heeft toen Interpolis ingeruild tegen 37% van de aandelen, later is dat 29% geworden. Het Nederlandse publiek kent Interpolis waarschijnlijk vooral van de reclamecampagne "Interpolis. Glashelder."

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Interpolis te bereiken?

Interpolis is een bedrijf dat bestaat uit meerdere afdelingen en dus ook meerdere nummers. Om dan precies te weten welk nummer bij welke afdeling hoort kan het best voorkomen dat u dingen uit moet zoeken. Wij hebben dat uitzoeken al gedaan. Daarom is het makkelijker om te bellen via KlantenserviceDirect.

Hoe komt het dat de klantenservice van Interpolis zo lastig te bereiken is?

Interpolis heeft verschillende afdelingen en daarbij dus ook verschillende nummers. Die moet u ook maar net allemaal bijdehand hebben. Dat kan het dan wat lastiger maken om met hen in contact te komen. Dat lastige punt neemt KlantenserviceDirect jou uit handen. Bellen via KlantenserviceDirect loont.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Interpolis bereiken?

Door het contactformulier in te vullen op de website kunt u in contact komen met Interpolis. U hebt ook de mogelijkheid om in contact te komen met Interpolis klantenservice via Facebook Messenger. Zij zitten daar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.