InShared Customer Service

Bent u op zoek naar de InShared klantenservice?

Bel nu Bel nu

InShared Contact

Telefoonnummer
Adres
Leusderend 56, 3832 RC Leusden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:30
Dinsdag
09:00-18:30
Woensdag
09:00-18:30
Donderdag
09:00-18:30
Vrijdag
09:00-18:30
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij InShared. 

Waarom InShared bellen?

U wilt meer informatie over de jaarbeloning

Neem contact op met InShared klantenservice wanneer u meer u meer informatie over de jaarbeloning van InShared. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de jaarbeloning van InShared.

U wilt schade melden

Bel het InShared telefoonnummer wanneer u schade heeft geleden en wilt weten of uw verzekering de schade dekt en/of hoe u de schade kunt melden. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens meer uitleg geven en vertellen hoe u de schade kunt melden bij InShared.

U wilt een verzekering voor uw hond

U heeft een nieuwe hond en wilt een verzekering afsluiten eventuele schade die door uw hond ontstaan. Bel dan het InShared nummer en de klantenservice kan informatie en uitleg geven over de huisdierverzekering.

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op via het InShared telefoonnummer wanneer u een wijziging wilt doorgeven. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het doorgeven van wijzigingen.

U wilt overstappen van verzekeraar naar InShared

Bel het InShared telefoonnummer wanneer wilt overstappen van uw huidige verzekeraar naar InShared. InShared biedt hulp bij het overstappen. De klantenservice kan u meer informatie geven over de overstaphulp van InShared.

U wilt meer weten over betalen

Wanneer u meer wilt weten over de betaalmethode van InShared, dan kunt u contact opnemen met de InShared klantenservice. Zij zullen u meer informatie kunnen geven en uitleggen hoe het betalen van bijvoorbeeld de bij InShared plaatsvindt.

Chatten met InShared

Chat met InShared

U vindt op de contactpagina van InShared de chatbot via wie u rechtstreeks contact kunt opnemen met InShared. Stel een vraag en de chatbot zal uw vraag direct beantwoorden en eventueel extra informatie geven.

Chatten met InShared

Via Facebook contact met InShared opnemen

Bekijk Facebook-pagina

InShared heeft een Facebook-pagina met slimme en praktische tips en adviezen op allerlei gebieden. Het is mogelijk om InShared via Messenger te berichten, maar het is niet zeker dat de klantenservice op Messenger berichten reageert.

Contact met InShared opnemen via Twitter

Bekijk InShared op Twitter

InShared heeft een Twitter-pagina waar zijn tweets delen met tips, adviezen en acties van InShared. De InShared klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Twitter.

Contact met InShared opnemen via Twitter

InShared op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van InShared delen zijn berichten over een aantal acties en nieuws van InShared. Verder delen zij hier de actuele vacatures bij InShared. U kunt de InShared klantenservice niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

InShared op Linkedin

InShared op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van InShared ziet u verschillende video’s zoals onder andere de commercials van InShared, informatie over verschillende verzekeringen en tips en adviezen over de verschillende verzekeringen van InShared. De klantenservice is echter niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

InShared op Youtube

Een brief schrijven aan InShared

Het postadres is:

Postbus 408
3830 AL Leusden

U kunt er ook voor kiezen om contact met InShared op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over InShared

InShared is een onderdeel en merk van Achmea Schadeverzekeringen N.V. en is in 2009 opgericht. InShared biedt vele verschillende verzekeringen aan. InShared is een zogenaamde internet verzekeraar en onderscheidt zich van andere verzekeringsmerken, omdat zij een jaarbeloning uitkeren wanneer er minder schade wordt geclaimd dan er aan premie is binnengekomen in een verzekeringsjaar. Het is eigenlijk hoe verzekeringen in vroegere tijden werkten, waarbij iedere verzekerde bijdraagt aan een gezamenlijke pot en men aan het einde van het jaar kijkt hoeveel er nog over is. InShared gebruikt 20% van de inkomsten om het bedrijf te kunnen laten draaien. In 2009 werd er bijvoorbeeld 8% uitgekeerd, in 2010 6%. In 2011 werd meer schade uitgekeerd dan dat er aan premie was binnen gekomen en als gevolg daarvan werd er in 2011 dus geen jaarbeloning uitgekeerd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.