Instabox Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Instabox?

Bel nu Bel nu

Instabox Contact

Telefoonnummer
Adres
Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-22:30
Dinsdag
09:00-22:30
Woensdag
09:00-22:30
Donderdag
09:00-22:30
Vrijdag
09:00-22:30
Zaterdag
10:00-22:30
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Instabox. 

Waarom Instabox bellen?

Wat is een Instabox?

Bent u benieuwd naar het concept van Instabox? Of de kosten van een eigen Instabox? Neem contact op via het Instabox telefoonnummer als u er over denkt om een Instabox te gaanhuren. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Instabox.

Ik heb geen Instabox kluis

Bel het Instabox telefoonnummer wanneer u een pakket via Instabox wilt laten bezorgen, maar geen Instabox kluis heeft. Instabox klantenservice kan u meer vertellen over Instabox thuisbezorging.

Wanneer wordt mijn pakket bezorgd?

Neem contact op met Instabox klantenservice wanneer u op uw pakket zit te wachten en niet precies weet wanneer het geleverd zal worden. Instabox klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over Track & Trace van Instabox.

Wat zijn de verzendkosten?

Wilt u een pakket met Instabox verzenden en wilt u graag weten wat de verzendkosten van Instabox zijn? Bel dan het Instabox nummer bellen en de klantenservice kan u meer vertellen over de verzendkosten en hoe deze worden berekend.

Wilt u een klacht indienen?

Bel het Instabox telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u informeren over de klachtenprocedure van Instabox. Zij kunnen u ook vertellen hoe en waar u uw klacht kunt indienen.

Hoe groot mag een pakket zijn?

Heeft u een groot pakket dat u wilt versturen via Instabox en vraagt u zich af of dit überhaupt mogelijk is? Bel Instabox klantenservice en zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over de verzendvoorwaarden van Instabox.

Chatten met Instabox

Chat met Instabox

Neem rechtstreeks contact op met Instabox klantenservice via de chat. Instabox klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 22:30 uur bereikbaar via de chat en op zaterdag tussen 10:00 en 22:30 uur. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, klik dan op het chat-icoontje en start een chatgesprek starten met een Instabox klantenservice medewerker gedurende de openingstijden.

Chatten via Chatbot van Instabox

Chat met Instabox Chatbot

U kunt ook rechtstreeks vragen stellen aan de Chatbot van Instabox. Rechtsonder op de contactpagina vindt u een chat-symbool. Als u daar op klikt verschijnt de Chatbot vanzelf. Kies een onderwerp en de Instabox-chatbot of stel een vraag en de Chatbot zal direct een antwoord geven.

Contact met Instabox via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Instabox klantenservice sturen via het contactformulier rechts op de contactpagina. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verzend het formulier. Instabox klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Instabox via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Instabox heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten van Instabox. De klantenservice van Instabox bereikbaar via Facebook Messenger. Stuur hen een privé bericht via Messenger en de klantenservice zal zo snel mogelijk reageren.

Instagram-pagina Instabox

Bekijk Instagram-pagina

Instabox heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over actuele ontwikkelingen bij Instabox en bedrijven waar Instabox meer samenwerkt. Instabox klantenservice is niet direct bereikbaar via de Instagram-pagina.

Instabox op Linkedin

Instabox op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Instabox deelt Instabox klantenservice diverse berichten over actuele ontwikkelingen bij Instabox, maar ook de openstaande vacatures bij Instabox. U kunt Instabox klantenservice niet rechtstreeks bereiken via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Instabox

Instabox, een next-gen techbedrijf dat pakketbezorging voor e-commerce vernieuwt. Instabox is in 2015 in Stockholm opgericht en exploiteert het meest uitgebreide netwerk van pakketkluisjes in Scandinavië. Instabox levert de online aankopen van miljoenen consumenten via kluisjes, maar ook via emissievrije bezorging per fiets. Het Instabox technologieplatform biedt real-time, end-to-end tracking van alle leveringen. Consumenten kunnen tot op het laatste moment kiezen waar ze hun pakketje willen laten leveren, en kunnen de kluisjes ook gebruiken om aankopen te retourneren. Instabox heeft in mei 2015 het Nederlandse bezorgbedrijf Red je Pakketje overgenomen. Red je Pakketje is een Nederlandse bezorgdienst die is gespecialiseerd in same day deliveries. Red je Pakketje is Landelijk dekkend en is duurzaam in bezorging via elektrische voertuigen. De Nederlandse overname is de eerste stap in de internationale expansieplannen van Instabox. Met name de thuisbezorgexpertise van Red je Pakketje wil Instabox gaan gebruiken in andere landen. Levering in pakketkluisjes is een trend in heel Europa, maar in Nederland heeft dit fenomeen nog een inhaalslag te slaan. Instabox biedt op dit moment verzendservices via geselecteerde online retailers en bezorgen pakketten in één van de huidige honderden smartboxes. Het doel is om op dezelfde dag dat een klant een bestelling plaats, deze te leveren via een smartbox of aan huis.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

Denny bosman

26.05.2022

Antwoord nooit , een onwijs slecte klantenservice/pakketleverservice. Als iets bij instabox terecht komt kan je beter hopen op een wonder want de kans dat je iets van info krijgt is klein.

Instabox

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.