International Airport Teuge Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van International Airport Teuge?

Bel nu Bel nu

International Airport Teuge Contact

Telefoonnummer
Adres
De Zanden 103, 7395 PG Teuge
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij International Airport Teuge. 

Waarom International Airport Teuge bellen?

Hoe bereik ik International Airport Teuge?

U kunt het Den Helder Airport nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van International Airport Teuge. Heeft u vragen over parkeren bij International Airport Teuge? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van International Airport Teuge.

Wat zijn de openingstijden van International Airport Teuge?

Wilt u weten wat de openingstijden van International Airport Teuge zijn? Neem telefonisch contact op via het International Airport Teuge nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld en/of de voorzieningen op het vliegveld open zijn.

U wilt meer informatie over rondvluchten of proeflessen

Overweegt u een rondvlucht of een proefvliegles vanaf Teuge Airport? Of wilt u parachute springen? Neem contact op via het International Airport Teuge nummer en de klantenservice kan u meer vertellen over de rondvluchten, proeflessen, vlieglessen of parachutespringen vanaf Teuge.

Wanneer vliegen de businesscharters vanaf Teuge?

Bel het International Airport Teuge telefoonnummer wanneer gebruik wil maken van een businesscharter vanaf Teuge Airport. De klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse bedrijven die vanaf Teuge activiteiten ondernemen.

Wilt u vanaf International Airport Teuge gevlogen worden?

U kunt het International Airport Teuge nummer bellen wanneer u vragen over het regelen van een vlucht vanaf Teuge Airport. De klantenservice kan u meer informatie geven over bij wie en hoe u uw vlucht vanaf International Airport Teuge kunt regelen.

Bent u een bedrijfs- of familie uitje aan het organiseren?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op International Airport Teuge? Bent u een zakelijk overleg, familie- of bedrijfsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het International Airport Teuge telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden en hoe u dit kunt regelen

Hoe wilt u contact opnemen met International Airport Teuge?

International Airport Teuge op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

International Airport Teuge is actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van International Airport Teuge vindt u diverse nieuwsberichten over International Airport Teuge en activiteiten op Teuge.

Meer informatie over International Airport Teuge

Vliegveld Teuge of International Airport Teuge (ICAO: EHTE) is een kleine civiele luchthaven in de provincie Gelderland. Het vliegveld is bestemd voor de nationale en internationale burgerluchtvaart. International Airport Teuge ligt ten noorden van het dorp Teuge, tussen Apeldoorn en Twello en is eigendom van de gemeenten Apeldoorn, Deventer, Voorst en Zutphen. Vliegveld Teuge bestaat sinds 1935. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog, zetten op 2 augustus 1945 de toenmalige prinses Juliana en de prinsesjes Beatrix, Irene en Margriet voor het eerst weer voet op Nederlandse bodem op vliegveld Teuge. In de loop van de jaren 1950 is het vliegveld weer in gebruik genomen, hoofdzakelijk voor recreatief luchtverkeer gebruik. In de jaren 1960 kwam er meer beroepsluchtvaart naar Teuge en zijn de vliegopleidingen gestart. In 1979 is de grasbaan verhard. Het aantal bedrijven groeide en plannen voor uitbreiding van het vliegveld werden uitgewerkt en na het verkrijgen van de vergunningen in 1995 en afronding van de procedures in 2003 is men gestart met de bouw en aanleg van de uitbreiding van International Airport Teuge. In 2010 is een nieuw bedrijventerrein geopend en in 2014 is de baan voorzien van een GPS-naderingsprocedure en (led)baanverlichting en is het nieuwe gebouw voor de luchthavendienst opgeleverd. In juni 2017 is bekend geworden dat de aanvliegroutes naar Lelystad Airport over Teuge zouden lopen, wat tot gevolg zou hebben dat vluchten ter beschikking van parachutespringen vanaf Teuge aanzienlijk zouden verminderen, en deze activiteit uiteindelijk volledig moet stoppen vanaf Vliegveld Teuge. Op dit moment is International Airport Teuge bestemd voor de kleine luchtvaart en er vinden zakelijke en overheidsvluchten plaats (politie, milieu-inspecties, kadaster, telling van dieren), maar vooral ook hobby- en rondvluchten, trainingsvluchten, zweefvliegactiviteiten en vluchten ten bate van parachutespringen. Teuge wordt ook gebruikt als standplaats voor één of meerdere politiehelikopters.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.