Intertoys Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Intertoys?

Bel nu Bel nu

Intertoys Contact

Telefoonnummer
Adres
Van der Madeweg 13, 1114 AM Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-19:00
Dinsdag
09:00-19:00
Woensdag
09:00-19:00
Donderdag
09:00-19:00
Vrijdag
09:00-19:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Intertoys. 

Waarom Intertoys bellen?

Kan ik online bestellen en wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bel het Intertoys telefoonnummer wanneer u graag online artikelen bij Intertoys wilt bestellen en wilt weten of deze bezorgd kunnen worden. Of moet u de bestelling zelf ophalen? Intertoys klantenservice kan u meer uitleg geven over het online winkelen bij Intertoys en de leveringsmogelijkheden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Intertoys account niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Bel dan het Intertoys telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Hoe kan ik betalen bij Intertoys?

U kunt het Intertoys nummer bellen wanneer u wilt weten hoe u bij Intertoys kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Intertoys biedt. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleg geven over de online betaalmethoden bij Intertoys.

U heeft een Intertoys cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van Intertoys ontvangen? Wilt u uw Intertoys cadeaukaart inwisselen? Hoeveel saldo staat er (nog) op de cadeaukaart? Neem contact op met Intertoys klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over het gebruik van Intertoys cadeaukaarten.

U wilt speelgoed omruilen

Bel het Intertoys telefoonnummer wanneer u artikelen wilt omruilen. Is het niet wat u er van had verwacht? Wilt u liever een andere kleur? Of is er iets anders waarom u uw aankoop wilt omruilen. Intertoys klantenservice kan u uitleggen hoe u uw aankoop kunt omruilen en welke voorwaarden er aan het omruilen verbonden zijn.

U heeft een klacht

Neem contact op via het Intertoys telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Intertoys klantenservice kan samen met u overleggen hoe uw probleem opgelost kan worden. En zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Intertoys en de klachtenprocedure.

Chatten met Intertoys

Chat met Intertoys

Neem rechtstreeks contact op met Intertoys klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via de chat een chatgesprek starten met een klantenservice medewerker. Klik op ‘Stuur ons een chatbericht’ gedurende de openingstijden van de klantenservice en zij zullen zo snel mogelijk op uw chatverzoek reageren.

Contact met Intertoys via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Intertoys heeft een Facebook-pagina met waar zij nieuws van Intertoys delen en nieuw speelgoed met u delen. Intertoys klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur. Ze reageren over het algemeen binnen 2 uur.

Contact met Intertoys via Twitter

Bekijk Intertoys op Twitter

De klantenservice van Intertoys is ook actief op Twitter. Zij delen hier geregeld leuk nieuws speelgoed dat bij Intertoys verkrijgbaar is. Heeft u een suggestie of vraag? Stuur dan een bericht naar de klantenservice. Intertoys klantenservice is bereikbaar via Twitter of via DM op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 9:00 en 16:00 uur. Ze reageren over het algemeen binnen 2 uur op uw bericht.

Intertoys op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Intertoys heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over nieuw speelgoed dat bij Intertoys verkrijgbaar is. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder bijvoorbeeld ‘Acties’, ‘Thuisspeel tips’, ‘ToyTester’ en ‘Click & Collect’. U kunt geen rechtstreeks bericht naar Intertoys klantenservice sturen via Instagram.

Linkedin-pagina Intertoys

Bekijk Intertoys op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Intertoys deelt Intertoys klantenservice diverse berichten over Intertoys, nieuwe winkelopeningen en nieuwe ontwikkelingen bij Intertoys. Verder delen zij hier ook de actuele openstaande vacatures bij Intertoys. De klantenservice van Intertoys is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Intertoys op Youtube

Youtube-kanaal bekijken

Intertoys heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een grote verzameling aan video’s over Intertoys en de vele soorten speelgoed die bij Intertoys verkrijgbaar zijn. Het is een schat aan informatie en inspiratie. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Intertoys klantenservice via Youtube.

TikTok-pagina Intertoys

Intertoys op TikTok bekijken

Op de TikTok-pagina van Intertoys staan vele verschillende grappige en leuke video’s over allerlei verschillend speelgoed. De klantenservice is echter niet rechtstreeks bereikbaar via TikTok.

Meer informatie over Intertoys

Intertoys is een Nederlandse winkelketen, waar naast speelgoed ook multimedia en andere toebehoren worden verkocht. Intertoys is op 25 juni 1976 opgericht door de inkooporganisatie Hobo Faam. Zelfstandige speelgoedwinkels kochten bij Hobo Faam voor de eigen winkels. Een aantal speelgoedspecialisten bij Hobo Faam had het idee om een eigen speelgoedwinkelketen op te richten. Een aantal zelfstandige speelgoedwinkeliers stonden achter het plan en schreven zich in voor deelname aan de nieuwe keten. In augustus 1976 zijn uiteindelijk de eerste drie Intertoys winkels geopend en door de jaren heen is Intertoys uitgegroeid tot 27 leden met 33 winkels. De oudste Intertoys winkels bevinden zich in onder andere Veghel, Hoorn, Enkhuizen, Eindhoven en Alkmaar. In het Intertoys-logo er gekomen en is men overgegaan op de gemeenschappelijke inkoop voor de winkels. In september 1984 opent Intertoys de eerste eigen winkel in Roosendaal. Tot december 2017 maakte Intertoys deel uit van Blokker Holding en is toen verkocht aan de Britse Alteri Investors. In deze periode zijn ook speelgoedketens Toys XL en Bart Smit verder gegaan onder de naam Intertoys. Begin februari 2019 heeft Intertoys surseance van betaling aan moeten aanvragen en is op 21 februari van dat jaar failliet verklaard. Op verzoek van de curatoren bleven de winkels open en is Intertoys uiteindelijk verkocht de Portugese speelgoedspecialist Green Swan. Vervolgens is Intertoys in september 2019 verkocht aan Mirage Toys Group B.V. (het vroegere Blokker Holding). Naast de eigen winkels zijn er ook een groot aantal Intertoys franchisewinkels.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.