Intratuin Klantenservice

Bent u op zoek naar de Intratuin klantenservice?

Bel nu Bel nu

Intratuin Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Korenmolenlaan 3, 3447 GG Woerden
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Intratuin. 

Waarom Intratuin bellen?

U wilt weten wanneer u uw bestelling ontvangt

Heeft u online bestelt en zit u op uw planten te wachten? Wilt u weten wanneer u uw bestelling zult ontvangen? Bel het Intratuin nummer en de klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaat wanneer u uw bestelling waarschijnlijk kunt verwachten.

U wilt producten retourneren

Neem contact op met Intratuin klantenservice wanneer u niet tevreden bent over ontvangen producten en deze wilt retourneren. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het retourbeleid van Intratuin.

U wilt uw bestelling ophalen in de winkel

Wanneer u bij uw online bestelling heeft aangegeven dat u deze graag zelf wilt ophalen bij de Intratuin winkel bij u in de buurt, maar niet meer precies weet vanaf wanneer dit kon? Bel het klantenservice telefoonnummer en de medewerker kan voor u nagaan wanneer u uw bestelling kunt ophalen.

U wilt informatie over de verzendkosten

Neem contact op via het Intratuin klantenservice nummer wanneer u vragen heeft over de verzendkosten bij online bestellingen. De medewerker kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de verzendkosten van Intratuin.

U heeft een Intratuin cadeaukaart

Heeft u een Intratuin cadeaukaart ontvangen en wilt u weten hoe u deze kunt gebruiken? Neem contact op met Intratuin klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het gebruik van Intratuin cadeaukaarten.

U heeft vragen over Intratuin Verhuurservice

Neem contact op via het Intratuin nummer wanneer u vragen heeft over de Intratuin Verhuurservice. De klantenservice kan u meer informatie geven over deze service en de voorwaarden. Of hoe u een reservering kunt maken.

Contact met Intratuin via contactformulier

Contactformulier invullen

Wanneer u een vraag of opmerking heeft, of een klacht dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Intratuin klantenservice door het contactformulier onder aan op de contactpagina in te vullen en te versturen. Intratuin klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Intratuin via contactformulier

Contact met Intratuin via Facebook

Bekijk Intratuin op Facebook

Intratuin heeft een Facebook-pagina met berichten ter inspiratie voor iedereen die van tuinieren houdt en nieuwsberichten met leuke acties en aanbiedingen van Intratuin. U kunt zelf ook uw ervaringen, tips en opmerkingen melden. U kunt 24 uur per dag een bericht via Facebook Messenger versturen, het is echter niet geheel duidelijk en/of de klantenservice op uw bericht zal reageren.

Contact met Intratuin via Facebook

Contact met Intratuin via Twitter

Bekijk Intratuin op Twitter

Intratuin heeft een Twitter-pagina waar u antwoorden van Intratuin klantenservice op vragen van klanten vindt. Intratuin klantenservice is op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar op Twitter.

Contact met Intratuin via Twitter

Intratuin op Instagram

Bekijk Intratuin op Instagram

Intratuin heeft ook een Instagram-pagina. Hier deelt Intratuin berichten en foto’s waarmee zij u willen inspireren oftewel ‘woon- en groeninspiratie’. U kunt een foto van aankoop delen via #intratuin. Het is niet duidelijk of Intratuin klantenservice bereikbaar is via Instagram.

Intratuin op Instagram

Intratuin op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Intratuin delen zij actuele vacatures bij Intratuin. De klantenservice van Intratuin is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Intratuin op Linkedin

Intratuin op Youtube

Bekijk Intratuin op Youtube

Intratuin heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over Intratuin en vooral praktische video’s met tips en adviezen voor de tuin zoals video’s over tuin- en kamerplanten, DIY, tuinieren, stekkies en tips van kwekers. Intratuin klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Intratuin op Youtube

Intratuin op Pinterest

Bekijk Pinterest-pagina

Intratuin is ook actief op Pinterest, hier delen zij diverse foto’s over uw tuin en interieur. Met ideeën en tips voor kamerplanten, tuinplanten, de border, sfeer in huis, woonkamer, DIY. Intratuin klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Intratuin op Pinterest

Een brief aan Intratuin schrijven

Het postadres is:

Postbus 228
3440 AE Woerden

U kunt er ook voor kiezen om contact met Intratuin op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Intratuin

Intratuin is een franchisewinkelketen van Intratuin Holding B.V. (sinds 2001). In 1970 werd de Nederlandse Vereniging Tuincentra opgericht, de voorloper van de huidige Tuinbranche Nederland BV. Vervolgens is in 1975 Covatuin opgericht. Dit was een centrale inkooporganisatie voor tuincentra. In 1980 hebben een aantal ondernemers vervolgens hun krachten samengebundeld en Intratuin opgericht. Naast het gezamenlijk inkopen, hebben zij een uniforme verkoopformule ingevoerd. Intratuin bestaat inmiddels uit 65 vestigingen, waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. In 2001 is Intratuin Nederland losgekoppeld van Covatuin. Het servicekantoor in Woerden faciliteert de vestigingen en Intratuin heeft een distributiecentrum voor hardwaren in Venlo en een distributiecentrum voor groen in Aalsmeer. De grootste Intratuin is in Duiven en is 28.000 m2. Intratuin biedt vooral planten, bomen en struiken voor in de tuin en huis aan. Verder biedt Intratuin ook andere tuinartikelen aan zoals gereedschap, tuinaarde, tuinturf, mest, bestrating en vijvers, maar ook dierbenodigdheden en woonaccessoires. In een groot aantal vestigingen verkoopt Intratuin ook bloemen. Sinds 2017 verkoopt Intratuin ook online via de Intratuin webshop.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.