Julianatoren Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Julianatoren?

Bel nu Bel nu

Julianatoren Contact

Telefoonnummer
Adres
Amersfoortseweg 35, 7313 AC Apeldoorn
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Julianatoren. 

Waarom Julianatoren bellen?

U wilt informatie over abonnementen

Overweegt u om een abonnement voor kinderpretpark Julianatoren te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn van een abonnement. Bel het Julianatoren telefoonnummer en de klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen en de kosten.

Wat zijn de openingstijden van Julianatoren?

Bent u een bezoek aan Julianatoren aan het plannen en wilt u weten wanneer Julianatoren rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Julianatoren? Bel Julianatoren klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

Bent u een schoolreisje of groepsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Julianatoren telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, groepsuitje, of kinderfeestje op Julianatoren. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Julianatoren.

Zijn huisdieren toegestaan op Julianatoren?

U wilt uw hond graag meenemen op uw dagje uit naar Julianatoren, mag dat? Bel het Julianatoren klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie geven over het meenemen van uw huisdier en de voorwaarden.

Is Julianatoren toegankelijk voor rolstoelen en/of minder validen?

Bent u minder mobiel? Gebruikt u een scootmobiel, rollator of rolstoel en wilt u graag naar Julianatoren? Of wilt u weten of u een rolstoel kunt huren bij Julianatoren? U kunt het Julianatoren nummer bellen en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de toegankelijkheid van Julianatoren en het evt. huren van een rolstoel.

Beschikt Julianatoren over laadpalen?

Heeft u een elektrische auto en zou u tijdens uw bezoek aan Julianatoren uw auto willen opladen? Neem contact op via het Julianatoren telefoonnummer over laadpalen op het parkeerterrein van Julianatoren. Zij kunnen u hierover meer informatie geven.

Contact met Julianatoren via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Julianatoren klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Bent u iets kwijtgeraakt tijdens uw bezoek. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag en verstuur het contactformulier. Julianatoren klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Julianatoren via WhatsApp

Chat via WhatsApp met Julianatoren

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Julianatoren is 055-3575115. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan Julianatoren klantenservice. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00 uur. Zij zullen zo snel mogelijk op uw WhatsApp bericht reageren.

Facebook-pagina Julianatoren

Neem contact op via Facebook

Julianatoren heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Julianatoren. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Julianatoren klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Julianatoren

Contact opnemen via Twitter

Julianatoren heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws en informatie over Julianatoren. U kunt een DM naar Julianatoren klantenservice sturen.

Instagram-pagina Julianatoren

Bekijk Instagram-pagina

Julianatoren heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse attracties, shows en evenementen op Julianatoren via posts en reels. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Julianatoren klantenservice via Instagram.

Julianatoren op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Julianatoren is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Julianatoren vindt u diverse nieuwsberichten over diverse attracties en nieuws van Julianatoren.

Youtube-kanaal Julianatoren

Bekijk Julianatoren op Youtube

Julianatoren heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Julianatoren en de vele attracties op attractiepark Julianatoren. De video’s zijn via playlists te bekijken, zoals playlists met commercials, maar ook Cas de Ranger, en Koken met Mw. Suikerspin. Kies zelf wat u graag wilt zien.

Meer informatie over Julianatoren

Julianatoren is een pretpark dat ten westen van Apeldoorn ligt. Julianatoren is één van de oudste attractieparken van Nederland. De naam Julianatoren waarnaar het pretpark genoemd is, is verwijzing naar de in 1909 geboren prinses Juliana. De toren is officieel een rijksmonument. De eerste steen van de Prinses Juliana Toren is op 15 april 1910 gelegd. De uitkijktoren was toen 24 meter hoog met uitzicht over de bossen en heidevelden van de Veluwe. Al snel werd er een restaurant “Belvedère” (mooi vergezicht) naast Julianatoren gebouwd. Tijdens de 2de Wereldoorlog hebben de Duitsers de toren opgeëist en zij verwijderden ‘prinses Juliana. Gedurende die periode heette de toren ‘Julia Toren’. Direct na de oorlog heeft de toren de originele naam teruggekregen. De Duitsers hebben een extra verdieping op de toren gebouwd, omdat de bomen het uitzicht belemmerden. In 1965 heeft de gemeente Julianatoren verkocht aan de familie Kreekel. Zij waren ook eigenaar van het uit 1937 daterende pretpark Prins Bernard Dal, dat onder aan de berg lag. Prins Bernard dal is in 1963 in een moeilijke situatie terecht gekomen, vanwege onteigeningszaken voor het waterwingebied van Apeldoorn en dit park is in 1966 gesloten en afgebroken. De attracties uit Prins Bernard Dal zijn verplaatst naar het Kinderpretpark Juliana Toren, met de toren als centraal punt in het park. Na de jaren 50 breidde het aantal attracties uit. Er kwamen onder andere autootjes, motorbootjes, een Spookslot en Old Timers op het park. In de jaren 70 en 80 is het uitbreiden doorgegaan en er kwam zelfs een achtbaan op attractiepark Julianatoren. Tegenwoordig is Kinderpretpark Julianatoren dé plek met tv-helden als meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin, en de mascottes Jul de Muis en Julia de Muis. Inmiddels biedt Julianatoren meer dan zestig attracties voor jong en oud.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.