Jumbo Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Jumbo?

Bel nu Bel nu

Jumbo Contact

Telefoonnummer
Adres
Rijksweg 15, 5462 CE Veghel
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Jumbo. 

Waarom Jumbo bellen?

Geldt er een minimum bestelbedrag voor online bestellen?

Bent u nieuwsgierig of Jumbo een minimum bestelbedrag hanteert? Bel dan het Jumbo nummer en de Jumbo klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven online boodschappen doen bij de Jumbo.

U wilt uw bestelling wijzigen

Bent u vergeten om iets te bestellen en wilt deze producten graag toevoegen aan uw Jumbo-bestelling. Kan dat nog? Neem contact op met Jumbo klantenservice en zij kunnen u uitleggen of dit nog kan en hoe u dit nog kunt regelen.

U heeft problemen met uw Jumbo account

Neem contact op via het Jumbo telefoonnummer wanneer u problemen ondervindt met uw Jumbo account. Lukt het inloggen niet? Jumbo klantenservice kan samen met u nagaan wat het probleem is en meer informatie geven over het oplossen van de problemen met uw account.

Wat zijn de bezorgkosten?

Bel het Jumbo telefoonnummer wanneer u een bestelling wil plaatsen bij Jumbo, maar graag wilt weten wat de bezorgkosten en bezorgmethoden zijn? Jumbo klantenservice kan u meer informatie geven over de bezorgmethoden waar uit kunt kiezen en wat de bezorgkosten zijn.

U heeft een klacht

Bel het Jumbo telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over een bestelling. Ontbreken er producten? Was er beschadiging aan een verpakking? De klantenservice kan u verder helpen en met u overleggen hoe dit probleem opgelost kan worden.

Ontvang ik een factuur of bevestiging van mijn bestelling?

Heeft u een bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen? Wilt u een factuur van uw bestelling en weet u niet waar u deze kunt vinden? U kunt het Jumbo nummer bellen en Jumbo klantenservice kan u meer uitleg geven over bestellen bij de Jumbo en waar u uw factuur kunt vinden.

Contact met Jumbo via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Jumbo klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in het contactformulier in. Stel uw vraag en verzend het contactformulier. Jumbo klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contact met Jumbo via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Jumbo heeft een Facebook-pagina met berichten over Jumbo, zoals acties, tips en nieuws van Jumbo. De klantenservice is dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en zij zullen zo snel als mogelijk op uw Messenger-bericht reageren.

Contact met Jumbo via Twitter

Bekijk Jumbo op Twitter

De klantenservice van Jumbo is ook actief op Twitter. U vindt hier de laatste nieuwsberichten van Jumbo. U kunt een DM naar Jumbo klantenservice sturen. De klantenservice is dagelijks van 8:00 tot 22:00 uur bereikbaar.

Instagram-pagina Jumbo

Bekijk Instagram-pagina Jumbo

Jumbo heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s met tips, acties en actueel nieuws van de Jumbo. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een diverse categorieën zoals bijvoorbeeld: ‘Weekmenu’s’, ‘Koken met…’, ‘Knutseltips’ en ‘Jullie Boodschap’. U kunt geen rechtstreeks bericht naar Jumbo klantenservice sturen via Instagram.

Jumbo op Linkedin

Jumbo op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Jumbo delen zij diverse berichten met nieuws van de Jumbo, maar ook berichten die gericht zijn op werken bij de Jumbo. Op Linkedin vindt u ook actuele openstaande vacatures bij de Jumbo. De klantenservice van Jumbo is niet rechtstreeks bereikbaar via de Jumbo Linkedin-pagina.

Op het Youtube-kanaal van Jumbo staan diverse informatieve en leuke video’s van de Jumbo. Er zijn verschillende playlists waaronder ‘Wat eten we?’, ‘Vrienden van Jumbo’, ‘TV reclames van Jumbo’ en ‘Hier komen onze producten vandaan’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Jumbo klantenservice via Youtube.

TikTok-pagina Jumbo

Jumbo op TikTok bekijken

Jumbo heeft ook een TikTok-pagina waar zij verschillende leuke korte video’s delen met tips en nieuwtjes van Jumbo. Jumbo klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via TikTok.

Schrijf een brief aan Jumbo

Het postadres is:

Rijksweg 15
5462 CE Veghel

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Jumbo klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Jumbo.

Meer informatie over Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen en is eigendom van de Koninklijke Jumbo Food Groep. Alle aandelen van de Jumbo zijn in handen van de Stichting Administratiekantoor Van Eerd Groep Holding.   In 1970 startte Jan en Anita Meurs in een voormalig kerkgebouw op het Lourdesplein in Tilburg een Lekker en Laag-supermarkt (de voorloper van de huidige Jumbo formule). De naam Jumbo is ontstaan vanwege de supermarkt concurrent Torro (een stier). Jan en Anita wilde een krachtigere naam en dat werd dus Jumbo (een olifant). In 1983 zijn de Jumbo-formule en de supermarkt aan het Lourdesplein overgenomen door de Veghelse levensmiddelgroothandel Van Eerd. De Van Eerds breidden in de jaren daarna het netwerk aan Jumbo filialen uit in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en inmiddels is de Jumbo uitgegroeid tot een van de grootste supermarktketens en zijn zij inmiddels ook actief in België. Jumbo werkt met verschillende winkelformules, zoals Jumbo Supermarkt (meer dan 650 vestigingen), Jumbo City (stad- of station winkels), Jumbo Foodmarkt (grote opzet incl. horeca-aanbod met verschillende keukens en La Place-onderdelen), Jumbo.com (online winkelen) en Jumbo Golf & Hockey (servicediscounter op golf- en hockeygebied). Jumbo is ook actief als sponsor bij verschillende sporten. De meest bekende sporten waar Jumbo te zien is op sportshirts is bij het wielrennen en schaatsen, maar Jumbo is ook persoonlijke sponsor van Max Verstappen (Formule 1 racen).

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.