Juridisch Loket Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de klantenservice van het Juridisch Loket?

Bel nu Bel nu

Juridisch Loket Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Catharijnesingel 55/5, 3511 GD Utrecht
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Het Juridisch Loket. 

Waarom Het Juridisch Loket bellen?

U heeft persoonlijk juridisch advies nodig

Bel het Juridisch Loket telefoonnummer wanneer u graag een persoonlijk gesprek wil met een jurist van Het Juridisch Loket. De klantenservice kan u meer informatie geven en een datum plannen voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt ook de Juridisch Loket openingstijden telefonisch navragen.

U bent op zoek naar een voorbeeldbrief

U kunt met Het Juridisch Loket contact opnemen wanneer u een brief wilt opstellen, maar niet goed weet hoe u deze moet schrijven. De klantenservice kan u verder helpen en kan u vertellen waar u de juiste voorbeeldbrief kunt vinden.

U weet niet of u juridische hulp nodig heeft

U heeft een probleem met iemand of een instantie en weet niet of er een juridische gevolgen kunnen ontstaan of er al zijn. Bel het Juridisch Loket nummer en de klantenservice kan met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

U bent opgeroepen voor een verhoor bij de politie

Neem contact op met de Juridisch Loket klantenservice en zij kunnen met u bespreken wat de reden van de oproep voor verhoor is en wat u kunt doen tijdens het verhoor.

U heeft problemen met uw werkgever

U kunt met het Juridisch Loket contact opnemen wanneer u problemen heeft met uw werkgever en u wilt weten wat u al dan niet zou kunnen doen op juridisch gebied. De klantenservice zal samen met u bespreken wat de mogelijkheden zijn.

U heeft schulden

Neem contact op via het Juridisch Loket gratis telefoonnummer en de klantenservice kan met u bespreken wat u zou kunnen doen of dat zij u kunnen ondersteunen of doorverwijzen naar een meer gespecialiseerde organisatie.

E-mailen met Het Juridisch Loket

E-mail het Juridisch Loket

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Het Juridisch Loket door ze een e-mail te sturen via een contactformulier op de website. Vul het formulier in en de klantenservice zal binnen 3 werkdagen op uw e-mail reageren.

E-mailen met Het Juridisch Loket

Via Facebook contact met Het Juridisch Loket opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Het Juridisch Loket heeft een Facebook-pagina waar u rechtstreeks een vraag kunt stellen door rechts op de Facebook-pagina contact op te nemen met de klantenservice. Op de Facebook-pagina van Het Juridisch Loket staan video’s met antwoorden op klantvragen, maar ook berichten met tips.

Via Facebook contact met Het Juridisch Loket opnemen

Contact met het Juridisch Loket via Twitter

Bekijk het Juridisch Loket op Twitter

Hoewel het Juridisch Loket een Twitter-pagina heeft, beantwoorden zij geen vragen en geven zij geen persoonlijk advies via Twitter. Je vindt op de Twitter-pagina adviezen, tips en nieuwsberichten over Het Juridisch Loket.

Contact met het Juridisch Loket via Twitter

Het Juridisch Loket op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Het Juridisch Loket heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij video’s met antwoorden op klantvragen, maar ook berichten met tips. Het is niet mogelijk om de klantenservice van Het Juridisch Loket rechtstreeks via Instagram te bereiken.

Het Juridisch Loket op Instagram

Het Juridisch Loket op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

De Linkedin-pagina van Het Juridisch Loket staan de vacatures bij Het Juridisch Loket, maar ook video’s en nieuwsberichten met onder andere tips en klantvragen. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Het Juridisch Loket op Linkedin

Het Juridisch Loket op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Het Juridisch Loket staan vele verschillende video’s over onder andere Veelgestelde vragen en misverstanden over allerlei juridische problemen en bijvoorbeeld ook over Echtscheiding, Huurrecht, Burenruzies, Werk & Ontslag, Aankopen en Garantie en Marktplaats aankopen. U kunt de klantenservice niet berichten via Youtube.

Het Juridisch Loket op Youtube

Een brief schrijven aan het Juridisch Loket

Het postadres is:

Postbus 487
3500 AL Utrecht

Zoekt u niet het telefoonnummer Juridisch Loket, maar neemt u liever contact op met het Juridisch loket door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen. Dat kan natuurlijk ook.

Meer informatie over het Juridisch Loket

De Nederlandse stichting Het Juridisch Loket is een onafhankelijke en laagdrempelige stichting, waar burgers zonder enige vorm van belangenverstrengeling gratis juridische hulp kunnen krijgen. In 2000 is de overheid gestart met de reorganisatie de gesubsidieerde rechtshulp. Het doel was een betere toegang, spreiding en bereikbaarheid van de gratis juridische dienstverlening. Als gevolg van die reorganisatie zijn Bureaus voor Rechtshulp opgeheven en in 2004 vervangen door Het Juridisch Loket. De stichting wordt gefinancierd door het ministerie van Justitie en Veiligheid en het doel is dat alle burgers toegang tot het recht hebben. De doelgroep van Het Juridisch Loket zijn mensen met een laag inkomen en weinig vermogen. Bij complexe problemen verwijst het Juridisch Loket klanten door naar een advocaat of mediator (tweedelijns rechtshulp). Mensen met een laag inkomen en weinig vermogen betalen voor deze hulp echter alleen een eigen bijdrage. Iemand die eerst bij het Juridisch Loket is geweest, krijgt vaak ook een korting op deze eigen bijdrage. Zakelijke vragen van ondernemers of professionele verhuurders worden niet beantwoord. Het Juridisch Loket werkt door het hele land en had in 2020 ongeveer 40 lokale vestigingen. Een andere taak van het Juridisch Loket het signaleren van problemen in wet- of regelgeving of de uitvoering ervan en het signaleren van misstanden met verstrekkende gevolgen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.