JYSK Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van JYSK?

Bel nu Bel nu

JYSK Contact

Telefoonnummer
Adres
Meander 601, 6825 ME Almere
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij JYSK. 

Waarom JYSK bellen?

Is uw bestelling incompleet?

Bel het JYSK telefoonnummer wanneer uw bestelling niet compleet is. Ontbreekt er een kledingstuk? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere kledingstukken geleverd zullen worden.

Hoe kan ik bij JYSK betalen?

U kunt het JYSK nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij JYSK kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die JYSK online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij JYSK.

Biedt JYSK garantie? Kunnen producten worden geretourneerd?

U kunt het JYSK nummer bellen wanneer u vragen over het garantiebeleid van JYSK en het retourneren van ontvangen producten of in een winkel gekochte producten. JYSK klantenservice kan u meer uitleg geven over garantie en het retourneren van producten.

Wat zijn de verzendmogelijkheden van JYSK?

Bel het JYSK klantenservice nummer wanneer u graag wilt weten hoe JYSK uw bestelling verzendt. Is er een keuze tussen vervoerders of de verzendkosten per vervoerder? JYSK klantenservice kan u meer informatie geven over de verzendmethoden.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het JYSK telefoonnummer wanneer u een artikel online of in de winkel heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. JYSK klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

U wilt meer informatie over de JYSK cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van JYSK ontvangen? Wilt u uw JYSK cadeaukaart inwisselen? Neem contact op met JYSK klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van JYSK cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw cadeaukaart.

Contact met JYSK via WhatsApp

WhatsApp met JYSK

U kunt rechtstreeks berichten naar JYSK klantenservice versturen of chatten via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van JYSK is +31625772164. Voeg JYSK toe aan uw contacten en stel uw vragen via WhatsApp aan JYSK klantenservice van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur. Op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen buiten de openingstijden en JYSK klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met JYSK via Facebook

Contact via Facebook-Messenger

JYSK Nederland heeft een Facebook-pagina waar u inspiratie kunt vinden voor uw huis, tuin en dergelijke. U vindt hier ook informatie over actuele acties en aanbiedingen van JYSK. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 18:00 uur bereikbaar via Facebook Messenger, en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00-17:00 uur. U kunt met JYSK klantenservice live chatten of een Messenger-bericht sturen. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

JYSK op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Op de Instagram-pagina van JYSK Nederland vindt u diverse berichten over acties, aanbiedingen en activiteiten van JYSK via foto’s, reels en video’s. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals trends en blogs. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met JYSK klantenservice.

Linkedin-pagina JYSK

Bekijk JYSK op Linkedin

JYSK is ook actief op Linkedin, op de Internationale Linkedin-pagina van JYSK vindt u diverse nieuwsberichten over JYSK, werken bij JYSK en actuele openstaande vacatures in binnen- en buitenland. De klantenservice van JYSK is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal JYSK

JYSK op Youtube bekijken

JYSK Nederland heeft een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over JYSK, maar ook instructievideo’s en video’s ter inspiratie bij het decoreren van woonruimtes. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld over ‘Over JYSK’, ‘Gidsen’ en ‘Hulp bij Decoreren’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met JYSK klantenservice via het Youtube-kanaal.

JYSK op Pinterest

Bekijk JYSK op Pinterest

Op de JYSK Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins met woontrends voor interieurinspiratie voor uw woonkamer, keuken, tuin, kantoor, slaapkamer en badkamer. JYSK klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over JYSK

JYSK is een Deense winkelketen waar huishoudelijke producten zoals matrassen, meubels en interieur worden verkocht. JYSK is in 1979 opgericht door Lars Larsen met de opening van de eerste winkel in Aarhus (DK). In de jaren daarna opende Larsen diverse vestigingen van JYSK Sengetøjslager (tot 2001 de officiële naam van de winkel) in heel Denemarken. In 1984 is hij vervolgens met JYSK Sengetøjslager de grens over gestoken naar Duitsland. Hier opende JYSK hij in 1984 de eerste buitenlandse vestiging van JYSK. Inmiddels is JYSK in 50 landen gevestigd, waaronder in Nederland, maar ook in Thailand, Koeweit, Canada en Groenland. Het JYSK-concern bestaat uit twee ketens: JYSK Nordic en Dänisches Bettenlager (Deens beddenmagazijn) die in de verschillende landen aanwezig zijn. In sommige landen werkt JYSK op basis van franchise. Het woord JYSK betekent Jutland in het Deens en verwijst Jutland, het Deense schiereiland waar Larsen vandaan komt. JYSK is nog steeds eigendom van Lars Larsen en zijn familie, de Lars Larsen Group, en Lars Larsen is één van de rijkste mensen van Denemarken. JYSK mag ook de aanduiding Hofleverancier gebruiken en dat bijzonder om dat niet veel bedrijven dit mogen. JYSK doet al jaren zaken met het hof, is financieel gezond en heeft goede reputatie, en dat is waarom het deze aanduiding mag voeren. In 2009 heeft Lars Larsen ook het Deense Ridderkruis ontvangen van de Deense Koningin, vanwege zijn inspanningen voor de Deense zakenwereld.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.