Karwei Telefoonnummer

Bent u op zoek naar de Karwei klantenservice?

Bel nu Bel nu

Contact Karwei

Telefoonnummer
Adres
Storkstraat 2, 3833 LB Leusden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
09:00-17:00
Zondag
12:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Karwei. 

Waarom Karwei bellen?

U wilt de bestelstatus van uw bestelling weten

Heeft u een bestelling geplaatst op karwei.nl en wilt u weten wat de de status van de order is? Wanneer wordt de bestelling geleverd? U kunt met Karwei contact opnemen en de klantenservice kan samen met u aan de hand van de bestelgegevens nagaan wat de bestelstatus is en wanneer u uw bestelling kunt verwachten.

Er ontbreekt een product bij de levering bestelling

Wanneer u een aantal producten tegelijkertijd hebt besteld bij Karwei en bij de bezorging blijkt dat er een product, of meerdere producten ontbreken. Bel dat naar Karwei klantenservice. De medewerker kan aan de hand van de bestelgegevens nagaan of een product zal worden na geleverd of dat er iets per ongeluk niet meegezonden is.

Een product is online niet leverbaar

U kunt het Karwei nummer bellen wanneer u een specifiek product wilt bestellen, maar online wordt aangegeven dat dit product niet leverbaar is. Neem contact op via het Karwei nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de leverbaarheid en eventueel uitzoeken of het product leverbaar is vanuit een Karwei winkel bij u in de buurt.

U wilt weten hoe u kunt betalen

U wilt online een bestelling plaatsen bij Karwei maar weet niet precies hoe u veilig kunt betalen. U kunt met Karwei contact opnemen en de medewerker kan u meer informatie geven over de online betaalmethoden en de veiligheid. De medewerker kan u ook uitleggen hoe en waar u kunt betalen.

U heeft een klacht

Heeft u een klacht over een online bestelling, de bezorging, of over uw bezoek aan een Karwei winkel? De klantenservice kan samen met u op zoek gaan naar een oplossing van het probleem en hopelijk komt er samen uit.

U wilt informatie over de Karwei App

Heeft u gehoord over de Karwei app en wilt er meer over weten? Bel het Karwei telefoonnummer en de klantenservice kan u meer vertellen over de voordelen van de Karwei app en hoe u deze kunt installeren op uw mobiele telefoon.

Chatten met Karwei

Chat met Karwei

U kunt rechtstreeks met Karwei klantenservice chatten op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. U kunt een chat starten door op de tekstballon rechtsonder op de contactpagina te klikken.

Chatten met Karwei

Contact met Karwei via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Karwei klantenservice sturen via het contactformulier. Stel uw vraag of meld een klacht door het contactformulier onderaan op de contactpagina in te vullen. Karwei klantenservice zal telefonisch of per e-mail op uw bericht reageren.

Contact met Karwei via contactformulier

Contact met Karwei via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Karwei heeft een Facebook-pagina waar zij informatie, tips en adviezen delen over klussen, bouwen, inrichten en de nieuwste DIY, interieur en woontrends voor uw huis. Karwei klantenservice is via Facebook-Messenger rechtstreeks bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

Contact met Karwei via Facebook

Contact met Karwei via Twitter

Bekijk Karwei op Twitter

Karwei heeft ook een Twitter-pagina waar u rechtstreeks op de pagina uw vraag kunt stellen. Op de Twitter-pagina van Karwei zijn de verschillende vragen van klanten incl. de antwoorden van Karwei te lezen. U kunt ook via DM uw vragen aan Karwei klantenservice stellen. De klantenservice is via Twitter op werkdagen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Contact met Karwei via Twitter

Karwei op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Karwei is ook actief op Instagram. Hier delen zij mooie inspirerende foto’s met woon-, interieur,- en DIY-ideeën en woontrends. U kunt ook uw eigen foto delen via #Karwei. Het is echter niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met Karwei klantenservice op te nemen of vragen te stellen.

Karwei op Instagram

Karwei op Linkedin

Bekijk Karwei op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Karwei delen zijn berichten met tips, adviezen, inspiratie en informatie over Karwei, DIY, klussen, woon- en tuinideeën en woontrends. U vindt hier ook de actuele vacatures bij Karwei. U kunt echter geen rechtstreeks bericht naar Karwei klantenservice versturen via Linkedin.

Karwei op Linkedin

Karwei op Pinterest

Bekijk Karwei op Pinterest

Karwei is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen met als doel het inspireren van de klanten. Mooie foto’s met woon- en tuinideeën en woontrends voor klussen & inrichten. Ontdek hoe u als DIY-er eenvoudig uw huis kunt inrichten Karwei klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Karwei op Pinterest

Karwei op Youtube

Bekijk Karwei op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Karwei staan vele inspirerende video’s met tips, adviezen en informatie op het gebied van klussen, DIY, woon- en tuinideeën en de nieuwste woontrends. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Pluk geluk met KARWEI’, ‘Upcyclen met KARWEI’, ‘Wooninspiratie van KARWEI’, ‘KARWEI huis make-overs’ en diverse playlists met klusadviezen.

Karwei op Youtube

Een brief schrijven aan Karwei

Het postadres is:

Postbus 100 3830 AC Leusden

U kunt er ook voor kiezen om contact met Karwei op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Karwei

Karwei is een winkelketen in doe-het-zelf- (DIY) en tuinartikelen. Het is een zogenaamde bouwmarkt. Een bouwmarkt is een winkel waar men voornamelijk doe-het-zelf-producten verkoopt zoals materieel en gereedschap (zoals boren, zagen en schuurmachines), ruwe materialen (zoals hout, verf en schroeven), kant-en-klaar producten of zelfbouwproducten (zoals kasten enkel nog maar in elkaar hoeven te worden gezet) en verhuur van materieel en gereedschap. De meeste bouwmarkten van in Nederland zijn eigendom van een aantal franchiseondernemers. Intergamma bezit zeven bouwmarkten waaronder Karwei en Gamma. Intergamma heeft in 1991 de franchiseketen Karwei Holland Nationaal overgenomen Intergamma had in Nederland en België samen meer dan 373 deelnemende zaken. De eerste Karwei bouwmarkt is op 14 mei 1975 in Utrecht geopend. In de Jaarbeurs in Utrecht vond sinds 1967 de jaarlijkse doe-het-zelfvakbeurs 'Karwei' plaats. Daar komt de huidige naam van Karwei Bouwmarkt vandaan, want de naam ‘Karwei’ was niet beschermd, waarop de oprichters van Karwei die naam als winkelnaam gedeponeerd hebben. Het hoofdkantoor van de franchise-organisatie Intergamma staat in Leusden. Karwei brengt ook het gratis klusmagazine Idee van Karwei uit.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.