Kempen Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Kempen Airport?

Bel nu Bel nu

Kempen Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Luchthavenweg 20, 6021 PX Budel
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Kempen Airport. 

Waarom Kempen Airport bellen?

Wat zijn de openingstijden van Kempen Airport?

Wilt u weten wat de openingstijden van Kempen Airport zijn? Neem telefonisch contact op via het Kempen Airport nummer. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en vertellen wanneer het vliegveld en/of de voorzieningen op het vliegveld open zijn.

Hoe boek ik een (zaken)vlucht?

Bel het Kempen Airport telefoonnummer wanneer u vanaf Kempen Airport wilt vliegen. Hoe boekt u een vlucht? Bij wie moet u boeken? Kempen Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het boeken van zakelijke vluchten van het vliegveld.

Hoe bereik ik Kempen Airport?

U kunt het Den Helder Airport nummer bellen wanneer u vragen over de bereikbaarheid van Kempen Airport. Heeft u vragen over parkeren bij Kempen Airport? De klantenservice kan u meer uitleg geven over de bereikbaarheid en het parkeerbeleid van Kempen Airport.

Bent u een vergadering aan het organiseren?

U heeft gehoord dat u vergaderruimtes kunt huren op Kempen Airport en wilt u meer informatie hierover. Neem contact op met Kempen Airport klantenservice en zij kunnen u verder helpen bij het regelen van uw vergaderruimte of andere arrangementen op het vliegveld.

Wilt u informatie over vlieglessen of een proefles?

Bel het Kempen Airport telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt vlieglessen, parachutespringen en andere vliegervaringen. Hoe kunt u dit regelen? Kempen Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verschillende activiteiten op Kempen Airport.

U wilt meer informatie over de onderhoudsmogelijkheden

Heeft u een eigen vliegtuig en bent u op zoek naar professionele onderhoudsplek? Denkt u aan Kempen Airport voor dit onderhoud? Wat biedt men? Kempen Airport klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het onderhoudspakket van diverse vliegtuigen.

Hoe wilt u contact opnemen met Kempen Airport?

Facebook-pagina Kempen Airport

Neem contact op via Facebook

Kempen Airport heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten en video’s van en over Kempen Airport. U kunt ook op de berichten reageren. U kunt via Facebook-Messenger contact opnemen met Kempen Airport klantenservice.

Via Twitter in contact met Kempen Airport

Contact opnemen via Twitter

Kempen Airport heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over en van Kempen Airport. De laatste Tweet van Kempen Airport is uit 2016. U kunt een DM naar Kempen Airport klantenservice sturen, maar het is niet zeker of daar op gereageerd zal worden.

Kempen Airport op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Kempen Airport is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Kempen Airport vindt u diverse nieuwsberichten van en over Kempen Airport. De klantenservice van Kempen Airport is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over Kempen Airport

Budel Airport, Kempen Airport of Luchthaven Budel is een vliegveld gelegen bij Budel in de gemeente Cranendonck (Noord Brabant). Het vliegveld ligt tussen Weert en Hamont-Achel vlak bij de Belgische grens en wordt voornamelijk gebruikt voor recreatie- en zakenvluchten. Kempen Airport is opgericht door W.M. Fransen en op 26 juli 1970 in gebruik genomen onder de naam Luchtvaartterrein Budel. Het vliegveld is toen aangewezen als openbaar internationaal luchtvaartterrein Internationale ICAO cat. 2B. Dat betekende dat er vliegtuigen mochten worden afgehandeld met een spanwijdte van maximaal 24 meter en/of een wielbasis tot maximaal 6 meter. Later is ook vliegschool 'De Kempen' opgericht. Deze vliegschool (Flight Training Organisation) verzorgt opleidingen voor diverse privé-brevetten en bepaalde type ratings. Door de jaren is de vraag naar zakenvluchten en andere activiteiten toegenomen en in 1991 is er een verharde start- en landingsbaan met een lengte van 930 meter aangelegd. Inmiddels beschikt het vliegveld over een start- en landingsbaan met een lengte van 1.199 meter en een breedte van 23 meter. Naast de verharde baan beschikt Kempen Airport ook nog steeds over een grasbaan voor ultralicht motorluchtvaartuigen (gebruik overdag). Op het vliegveld bevindt zich ook Kempen Aircraft Maintenance, een erkend vliegtuig onderhoudsbedrijf met 2 hangars voor onderhoud van vliegtuigen die Kempen Airport als thuisbasis hebben. Ook de overheid maakt gebruik van Kempen Airport voor politie-, brandweer- en milieuvluchten. En verder vinden er naast de opleidings- en trainingsvluchten van de vliegschool en zakelijke vluchten, ook inspectievluchten voor bedrijven, medische vluchten, foto- en cartografie vluchten en privé vluchten van Kempen Airport plaats.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.