Ziggo Klacht

Bent u op zoek naar de klantenservice van Ziggo?

Bel nu Bel nu

Ziggo Bellen

Telefoonnummer
Adres
Boven Vredenburgpassage 128, 3511 WR Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-20:00
Zondag
08:00-20:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Ziggo. 

Waarom Ziggo bellen?

U wilt meer weten over uw internet abonnement

U kunt de klantenservice van Ziggo bellen wanneer u uw internet abonnement wilt wijzigen of opzeggen. U wilt sneller internet of u wilt overstappen op een andere internetprovider. Ziggo klantenservice kan u hierbij helpen.

U wilt weten wanneer u uw nieuwe mobiel ontvangt

U kunt het klantenservice telefoonnummer van Ziggo bellen wanneer u een nieuwe telefoon bij Ziggo heeft gekocht en wilt weten wanneer u deze zult ontvangen. Zij kunnen u vertellen wat de bestelstatus van uw nieuwe telefoon is en wanneer u deze kunt verwachten.

U heeft vragen over het modem of de mediabox

Neem contact op met de klantenservice van Ziggo wanneer uw modem of de mediabox niet goed werkt. De medewerkers kunnen samen met u uitzoeken hoe een storing verholpen kan worden.

U wilt een nummer op uw vaste telefoon blokkeren

U kunt het Ziggo telefoonnummer bellen wanneer u een vaste telefoon bij Ziggo heeft en een specifiek nummer wilt blokkeren. De medewerkers van Ziggo klantenservice kunnen u hierbij helpen.

U denkt dat u een factuur bent vergeten te betalen

U kunt bellen met Ziggo klantenservice wanneer u meer informatie wilt over uw facturen en niet zeker weet of u al de facturen heeft betaalt of denkt dat er een betalingsachterstand is. Samen met de klantenservice kunt u overleggen hoe dit geregeld kan worden.

U gaat binnenkort verhuizen

U kunt naar de Ziggo klantenservice bellen wanneer u uw verhuizing wil doorgeven en regelen. De klantenservice kan u uitleggen wat u moet doen en hoe u gebruik kunt maken van de Ziggo verhuisservice.

Chatten met Ziggo klantenservice

Chat met Ziggo klantenservice

Als u liever niet belt, is rechtstreeks contact met Ziggo mogelijk via de Ziggo klantenservice-pagina. Rechts onderaan op deze pagina vindt u een chatbot. Hier kunt u rechtstreeks uw vragen stellen aan de klantenservice. Verder vindt u op de klantenservice-pagina een overzicht van de verschillende onderwerpen waarmee de Ziggo klantenservice u kan helpen.

Chatten met Ziggo klantenservice

Via Facebook met Ziggo contact opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Ziggo heeft een Facebookpagina. Op deze pagina vindt u video's en berichten over wat Ziggo aanbiedt, zoals films, series, Ziggo Sport, maar ook producten en services. U kunt via de Facebook-pagina van Ziggo ook rechtstreeks contact opnemen met de Ziggo klantenservice.

Via Facebook met Ziggo contact opnemen

Contact met Ziggo opnemen via Twitter

Bekijk Ziggo op Twitter

Ziggo is actief op Twitter. U kunt via Twitter 24/7 contact opnemen met Ziggo klantenservice, ook op feestdagen. Verder vindt u op de Twitter-pagina van Ziggo grappige video's, maar ook meer informatie over de producten van Ziggo.

Contact met Ziggo opnemen via Twitter

Ziggo klantenservice op Youtube

Bekijk Ziggo op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Ziggo worden korte video's gedeeld, zoals instructies en hulp video's onder de naam 'Monteur Jordi Helpt' en 'Ziggo helpt', fragmenten van concerten en een korte documentaire over Max Verstappen. U kunt via de Youtube-pagina echter geen contact opnemen met de klantenservice van Ziggo.

Ziggo klantenservice op Youtube

Contact met Ziggo via Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Ziggo vindt u actuele vacatures van Ziggo. Verder staan er foto's en video's over werken bij Ziggo, en andere onderwerpen waar Ziggo waarde aan hecht. U kunt reageren op de foto's en video's, de Linkedin-pagina van Ziggo is echter niet ingericht op het stellen van consumentenvragen.

Contact met Ziggo via Linkedin

Een brief schrijven aan Ziggo

Het postadres is:

Postbus 43048
3540 AA Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om contact met Ziggo op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Ziggo

Na jarenlange overnames, fusies en wisselingen van naam, is Ziggo op 1 januari 2017 gefuseerd met Vodafone en de officiële bedrijfsnaam is sindsdien VodafoneZiggo. VodafoneZiggo is een Nederlandse aanbieder van televisie, internet en telefonie. De belangrijkste activiteit van Ziggo is het leveren van radio- en televisiesignalen. Het tv-aanbod van Ziggo is volledig digitaal. Naast het tv-aanbod biedt Ziggo ook Ziggo Sport en de uitgebreidere betaal-tv-dienst Ziggo Sport Totaal aan en video on demand (in samenwerking met HBO). Eind 2020 had het bedrijf 3.836.300 huishoudens als vaste klant en 5.189.800 SIMs als mobiele klant. Ziggo is de hoofdsponsor van Ajax en heeft begin 2021 bekend gemaakt dat ze, samen met andere Nederlandse bedrijven, in 2025 een volledig fossielvrij wagenpark willen bewerkstelligen.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van Ziggo te bellen?

Geen nummers meer hoeven te onthouden en u constant maar afvragen of u wel de juiste te pakken hebt. Dat is het grote voordeel wanneer u de Ziggo klantenservice gaat bellen via KlantenserviceDirect. Wij kunnen u meteen doorverbinden naar de klantenservice die u nodig hebt.

Hoe komt het dat de klantenservice van Ziggo zo lastig te bellen is?

Op de momenten dat er een storing is, gaat iedereen bellen, want men wil weten wat er aan de hand is. Dit kan ervoor zorgen dat de klantenservice van Ziggo wat lastiger te bereiken is. Hetzelfde geldt wanneer zij een mooie actie hebben. Dit kan leiden tot extra drukte en lange wachttijden.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Ziggo bereiken?

Wilt u op een andere manier contact met de Ziggo klantenservice? Dat kan via de chatbot die ze op hun pagina hebben staan. U kunt op Twitter en op Facebook Messenger vragen stellen. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord van ze. Een brief schrijven kan ook naar Ziggo. Ziggo bellen is de snelste manier.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.