Klantcontact Vodafone

Bent u op zoek naar de Vodafone klantenservice?

Bel nu Bel nu

Vodafone Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Avenue Ceramique 300, 6221 KX Maastricht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-20:00
Dinsdag
08:00-20:00
Woensdag
08:00-20:00
Donderdag
08:00-20:00
Vrijdag
08:00-20:00
Zaterdag
08:00-18:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Vodafone. 

Waarom Vodafone bellen?

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op met de klantenservice Vodafone als u een wijziging wilt doorgeven. De klantenservice kan u meer informatie geven en uitleggen hoe u uw wijziging(en) kunt doorgeven aan Vodafone.

U wilt meer informatie over prepaid

U overweegt over te stappen op prepaid en wilt meer informatie. Of u weet niet hoe u moet prepaid opwaarderen? Bel het Vodafone nummer en de klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg en informatie geven over prepaid van Vodafone.

U wilt uw nummer behouden

U kunt het Vodafone telefoonnummer bellen wanneer u wilt overstappen op Vodafone en uw oude nummer graag wilt behouden. De klantenservice kan u helpen en u uitleggen hoe nummerbehoud geregeld kan worden.

U wilt uw abonnement verlengen

U kunt met Vodafone contact opnemen wanneer u uw abonnement wilt verlengen. De klantenservice kan u uitleggen hoe u uw abonnement kunt verlengen en/of wijzigen.

U wilt een bestelling retourneren

Bel het Vodafone telefoonnummer wanneer u bijvoorbeeld niet tevreden met uw bestelling en/of als er iets niet in orde is met uw bestelling. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de voorwaarden en de procedure van retour zenden van bestellingen.

Inloggen lukt niet

U kunt met Vodafone contact opnemen als het inloggen op uw Vodafone account niet lukt. De klantenservice kan aan de hand van uw gegeven nagaan wat het probleem is en op zoek gaan naar de oplossing.

Chatten met Vodafone

Chat met Vodafone

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Vodafone via de chat op de supportpagina. Start een chat en stel uw vragen. TOBi, de Vodafone chatbot, zal uw vragen direct beantwoorden en eventueel extra informatie verstrekken.

Chatten met Vodafone

Contact met Vodafone via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Vodafone klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde informatie op het contactformulier in en stel uw vraag. Vodafone klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Vodafone via contactformulier

Via Facebook contact met Vodafone

Bekijk Facebook-pagina

Vodafone heeft een Facebook-pagina met berichten met het laatste nieuws, de leukste acties en de beste tips van Vodafone. U kunt hier ook 24/7 uw vragen stellen en de klantenservice zal uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Via Facebook contact met Vodafone

Contact met Vodafone via Twitter

Bekijk Vodafone op Twitter

Vodafone heeft een Twitter-pagina waar zij tweets delen over het laatste nieuws, actuele ontwikkelingen en producten, leuke acties en tips van Vodafone. De klantenservice is 24/7 bereikbaar via Twitter voor al uw vragen smartphone, tablet of mobiel internet.

Contact met Vodafone via Twitter

Vodafone op Instagram

Bekijk Vodafone op Instagram

Vodafone heeft ook een internationale Engelstalige Instagram-pagina. Hier delen zij voornamelijk foto’s en berichten van acties, nieuws en tips van Vodafone van over de hele wereld. De klantenservice van Vodafone is niet bereikbaar via Instagram.

Vodafone op Instagram

Vodafone op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de internationale Linkedin-pagina van Vodafone staan berichten over actuele ontwikkelingen bij Vodafone en op het gebied van telecommunicatie. Verder publiceert Vodafone hier ook de actuele vacatures in verschillende landen waar Vodafone actief is. U kunt Vodafone klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Vodafone op Linkedin

Vodafone op Youtube

Bekijk Vodafone op Youtube

Op het Nederlandse Youtube-kanaal van Vodafone staan voornamelijk video’s met reviews, tips, adviezen en instructies voor ouderen, gezinnen en gamers. Er staan ook video’s over Vodafone als bedrijf op het Vodafone Youtube-kanaal. Leuk en handig zijn vooral ook de video’s ‘Oma’s assistent’. De Vodafone klantenservice is niet bereikbaar via Youtube.

Vodafone op Youtube

Meer informatie over Vodafone

Vodafone is een afkorting van Voice data fone en is een van de grootste mobiele telefonie aanbieders wereldwijd. Vodafone Group is het moederbedrijf met een aantal dochterondernemingen welke in verschillende landen actief zijn in de mobiele telefonie. Vodafone is in 1995 op de Nederlandse markt gekomen onder de naam Libertel. Libertel introduceert prepaid in Nederland. In 2002 verdwijnt het merk Libertel en het gaat verder onder naam Vodafone en zij introduceren het mobiel netwerkportaal Vodafone Live, het bekijken van video’s op de mobiele telefoon is een feit. Sinds 2007 biedt Vodafone klanten naast het mobiele services ook vast internet en bellen aan via ‘Vodafone ADSL’. In 2011 neemt Vodafone BelCompany over van Macintosh Retail Group. In 2013 heeft Vodafone alle BelCompany-winkels opgekocht en eind 2016 worden alle Belcompany winkels omgevormd tot Vodafone winkels. In 2016 heeft Vodafone de dienst Vodafone Thuis (vast bellen, internet en tv) aan T-Mobile verkocht. Sinds begin 2017 zijn Ziggo en Vodafone Nederland gaan samenwerken in een nieuw fusiebedrijf VodafoneZiggo. Er is ook kritiek op Vodafone omdat het een (voor het abonnement) unieke Anonymous Subscriber Identification-code (ASID) meestuurt naar iedere website die men via het Vodafone-netwerk bezoekt. De ASID is officieel 'anoniem' maar is bij Vodafone wel altijd hetzelfde voor iedere website en is het anoniem bezoeken van een website niet mogelijk en kunnen websiteconglomeraten en/of digitale adverteerders een nauwkeuriger beeld krijgen van het surfgedrag van Vodafone klanten. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om contact op te nemen met Vodafone?

Via Klantenservicedirect verbinden wij jou meteen door naar het juiste nummer van Vodafone. Je hoeft dus geen telefoonnummer meer te onthouden of bij je jouw telefoon te zetten. Wij zorgen ervoor dat je supersnel de juiste werknemer van Vodafone aan de telefoon hebt zodat je snel geholpen gaat worden. 

Hoe komt het dat contact opnemen met Vodafone zo lastig is?

Het is soms wat lastiger om het juiste nummer te vinden om in contact met Vodafone te komen. Dit is verleden tijd wanneer je dit doet via Klantenservicedirect. Wij weten wat wij moeten doen om voor jou de juiste aan de telefoon te krijgen. Makkelijker dan dit gaat het niet worden. 

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met Vodafone?

Je kunt op verschillende manieren met Vodafone in contact komen. Zo beschikken zij onder andere over een Instagram pagina en zijn zo ook te vinden via Facebook. Je kunt ook gebruik maken van het online contactformulier of de chat via de website. Ook is de klantenservice via Twitter te bereiken. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.