GLS Klantenservice

Bent u op zoek naar de GLS klantenservice?

Bel nu Bel nu

Telefoonnummer GLS

Telefoonnummer
Adres
Proostwetering 40, 3543 AG Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-22:00
Dinsdag
08:30-22:00
Woensdag
08:30-22:00
Donderdag
08:30-22:00
Vrijdag
08:30-22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij GLS. 

Waarom GLS bellen?

U wilt weten of er een PakketShop bij u in de buurt is

Neem contact op met GLS klantenservice wanneer u graag wilt weten of er een GLS PakketShop bij u in de buurt is en/of wat de openingstijden zijn. De klantenservice kan u meer informatie hierover verstrekken.

U wilt weten wanneer een pakket wordt geleverd

Bel het GLS klantenservice nummer als u een pakket heeft verzonden en wilt weten wanneer uw pakket wordt bezorgd bij de ontvanger. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan waar het pakket zich bevindt en wat de verwachte bezorgdatum is.

U wilt weten hoe groot een pakket mag zijn

U kunt direct met GLS contact opnemen. De klantenservice kan uw vragen over de grootte van een pakket beantwoorden en meer informatie geven over hoe u een pakket kunt versturen en wat de voorwaarden zijn.

U wilt weten hoeveel het verzenden van een pakket kost

Bel het GLS nummer wanneer u wilt weten wat de kosten van verzending van een pakket met GLS is. De klantenservice kan u meer informatie hierover geven en uitleggen hoe u een pakket met GLS kunt verzenden.

U heeft een vraag over LabelLite

U kunt het GLS telefoonnummer bellen met uw vragen over LabelLite. GLS klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over LabelLite van GLS.

U wilt weten of uw pakket verzekerd is

U kunt direct met GLS contact opnemen. De klantenservice kan u alles vertellen over de standaard verzekering van verzending van pakketten en andere verzekeringsopties bij GLS.

Contact via contactformulier van GLS

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact opnemen met GLS door het contactformulier in te vullen. Stel uw vragen over DPD, hun dienstverlening of een ander onderwerp door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te verzenden. U ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail DPD neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contact via contactformulier van GLS

Contact met GLS opnemen via Twitter

Bekijk GLS op Twitter

GLS heeft een Twitter-pagina waar u met uw vragen en opmerkingen over GLS terecht kunt. Op de Twitter-pagina ziet u berichten met vragen van klanten en de antwoorden van GLS klantenservice.

Contact met GLS opnemen via Twitter

GLS op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van GLS staan berichten over acties en activiteiten van GLS, maar ook de actuele vacatures bij GLS. De klantenservice van GLS is via Linkedin niet bereikbaar.

GLS op Linkedin

GLS op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van GLS staan twee video’s van 5 minuten. Een Nederlandstalige en een Engelstalige versie van “GLS Netherlands film”. GLS klantenservice in niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

GLS op Youtube

Meer informatie over GLS

De General Logistics Systems B.V (GLS Group) is eind 1999 opgericht en is een dochteronderneming van het Britse Royal Mail. GLS is een van de grootste pakketbezorgers in Europa en is in 40 landen actief. Bij de oprichting van GLS, in oktober 1999, is het Duitse vervoersbedrijf German Parcel overgenomen. Vervolgens volgden de overnames van een Hongaars en een Iers bedrijf. In 2000 werden nog meer in andere Europese landen overgenomen, zoals in Denemarken, Frankrijk, Slovenië en Italië. In 2002 is GLS in heel Europa als merknaam in gebruik genomen. Sinds 2016 is heeft GLS haar netwerk nog verder uitgebreid en ze zijn nu ook in Noord-Amerika actief. In 2020 opende GLS een nieuw duurzaam depot in Amsterdam en sinds 2021 bezorgt GLS Nederland alle pakketten CO2-neutraal.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de klantenservice van GLS te bereiken?

De klantenservice van GLS bereiken kan er nog wel eens voor zorgen dat het allemaal niet zo vlot verloopt. Doet u het via KlantenserviceDirect dan proberen wij dat proces te versnellen. Groot voordeel is dat u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar een nummer want dat hebben wij voor u geregeld.

Hoe komt het dat de klantenservice van GLS zo lastig te bereiken is?

Op de drukke dagen kan het wel eens zijn dat het allemaal wat minder snel lukt. Heel vervelend natuurlijk, zeker wanneer u ze snel nodig hebt. Om dit voor te zijn kunnen wij u direct doorverbinden met de klantenservice van GLS en hoeft u zich er niet aan te ergeren.

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van GLS bereiken?

Heeft u niet de tijd om het telefonisch op te lossen dan kan u op de site van GLS het contactformulier invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. GLS Is wel op meerdere platforms te vinden, maar ze hebben daar geen klantenservice beschikbaar om te helpen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.