GLS Klantenservice

Bent u op zoek naar het GLS telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Telefoonnummer GLS

Telefoonnummer
Adres
Proostwetering 40, 3543 AG Utrecht
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:30
Dinsdag
08:30-17:30
Woensdag
08:30-17:30
Donderdag
08:30-17:30
Vrijdag
08:30-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij GLS. 

Waarom GLS bellen?

U wilt weten of er een PakketShop bij u in de buurt is

Neem contact op met GLS klantenservice wanneer u graag wilt weten of er een GLS PakketShop bij u in de buurt is en/of wat de openingstijden zijn. De klantenservice kan u meer informatie hierover verstrekken.

U wilt weten wanneer een pakket wordt geleverd

Bel het GLS klantenservice nummer als u een pakket heeft verzonden en wilt weten wanneer uw pakket wordt bezorgd bij de ontvanger. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan waar het pakket zich bevindt en wat de verwachte bezorgdatum is.

U wilt weten hoe groot een pakket mag zijn

U kunt direct met GLS contact opnemen. De klantenservice kan uw vragen over de grootte van een pakket beantwoorden en meer informatie geven over hoe u een pakket kunt versturen en wat de voorwaarden zijn.

U wilt weten hoeveel het verzenden van een pakket kost

Bel het GLS nummer wanneer u wilt weten wat de kosten van verzending van een pakket met GLS is. De klantenservice kan u meer informatie hierover geven en uitleggen hoe u een pakket met GLS kunt verzenden.

U heeft een vraag over LabelLite

U kunt het GLS telefoonnummer bellen met uw vragen over LabelLite. GLS klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over LabelLite van GLS.

U wilt weten of uw pakket verzekerd is

U kunt direct met GLS contact opnemen. De klantenservice kan u alles vertellen over de standaard verzekering van verzending van pakketten en andere verzekeringsopties bij GLS.

Contact via contactformulier van GLS

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact opnemen met GLS door het contactformulier in te vullen. Stel uw vragen over DPD, hun dienstverlening of een ander onderwerp door het contactformulier zo volledig mogelijk in te vullen en te verzenden. U ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail DPD neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Contact via contactformulier van GLS

Contact met GLS opnemen via Twitter

Bekijk GLS op Twitter

GLS heeft een Twitter-pagina waar u met uw vragen en opmerkingen over GLS terecht kunt. Op de Twitter-pagina ziet u berichten met vragen van klanten en de antwoorden van GLS klantenservice.

Contact met GLS opnemen via Twitter

GLS op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van GLS staan berichten over acties en activiteiten van GLS, maar ook de actuele vacatures bij GLS. De klantenservice van GLS is via Linkedin niet bereikbaar.

GLS op Linkedin

GLS op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van GLS staan twee video’s van 5 minuten. Een Nederlandstalige en een Engelstalige versie van “GLS Netherlands film”. GLS klantenservice in niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

GLS op Youtube

Meer informatie over GLS

De General Logistics Systems B.V (GLS Group) is eind 1999 opgericht en is een dochteronderneming van het Britse Royal Mail. GLS is één van de grootste pakketbezorgers in Europa en is in 40 landen actief. Bij de oprichting van GLS, in oktober 1999, is het Duitse vervoersbedrijf German Parcel overgenomen. Vervolgens volgden de overnames van een Hongaars en een Iers bedrijf. In 2000 werden nog meer in andere Europese landen overgenomen, zoals in Denemarken, Frankrijk, Slovenië en Italië. In 2002 is GLS in heel Europa als merknaam in gebruik genomen. Sinds 2016 is heeft GLS haar netwerk nog verder uitgebreid en ze zijn nu ook in Noord-Amerika actief. In 2020 opende GLS een nieuw duurzaam depot in Amsterdam en sinds 2021 bezorgt GLS Nederland alle pakketten CO2-neutraal.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.