Klarna Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Klarna?

Bel nu Bel nu

Klarna Contact

Telefoonnummer
Adres
Rokin 69, 1012 KL Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
24 uur bereikbaar
Dinsdag
24 uur bereikbaar
Woensdag
24 uur bereikbaar
Donderdag
24 uur bereikbaar
Vrijdag
24 uur bereikbaar
Zaterdag
24 uur bereikbaar
Zondag
24 uur bereikbaar
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Klarna. 

Waarom Klarna bellen?

Hoe werkt Klarna?

U kunt het Klarna nummer bellen wanneer u graag meer informatie en uitleg ontvangt over Klarna. Hoe werkt Klarna? Hoe beheert u uw betalingen? Klarna klantenservice kan al deze en andere vragen beantwoorden en meer informatie verstrekken over Klarna.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Klarna account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Klarna telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Klarna factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Klarna telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

U heeft vragen over de Klarna App

Neem contact op via het Klarna telefoonnummer als u er over denkt om de Klarna App te downloaden en te gaan gebruiken. Hoe werkt de app? Waarom is de app handig? Zijn mijn gegevens veilig? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de app van Klarna.

Wat als een bestelling niet goed of onvolledig is?

U kunt het Klarna nummer bellen wanneer u bestelde producten niet geleverd of defect zijn en dus niet zou hoeven te betalen. Hoe gaat dat in zijn werk? Wat gebeurt er als uw bestelling incompleet is of producten beschadigd zijn? Klarna klantenservice kan u meer uitleg geven over dit soort situaties.

Kan ik ook kiezen om direct alles te betalen?

Bel het Klarna telefoonnummer wanneer u niet altijd gebruik wil maken van de optie ‘achteraf betalen’ van Klarna. Kan dat? Hoe dan? Klarna klantenservice kan u meer vertellen over de mogelijkheden van Klarna.

Chatten met Klarna

Chat met Klarna

Neem rechtstreeks contact op met Klarna klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Klarna klantenservice medewerker. U zult echter eerst moeten inloggen op uw account en vervolgens kunt u uw chatgesprek met Klarna starten.

Contact met Klarna via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Klarna klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Klarna klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen via het opgegeven e-mailadres.

Facebook-pagina Klarna

Neem contact op via Facebook

Klarna heeft een Internationale Facebook-pagina met bijzondere foto’s en met berichten over en van Klarna. U kunt op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Klarna klantenservice. Zij zijn 24/7 bereikbaar via Facebook-Messenger.

Via Twitter in contact met Klarna

Contact opnemen via Twitter

Klarna heeft een Engelstalige Twitter-pagina met diverse Tweets met tips en acties van Klarna. U kunt een DM naar Klarna klantenservice sturen.

Instagram-pagina Klarna

Bekijk Instagram-pagina

Klarna heeft ook een Engelstalige Instagram-pagina, waar zij berichten delen via posts, reels, guides en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Klarna. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere ‘How it works’, ‘Rewards’, ‘In-store’, ‘Trends’ en ‘Hacks’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Klarna klantenservice.

Klarna op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Klarna is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Klarna vindt u diverse nieuwsberichten over Klarna en de CEO van Klarna. Klarna publiceert geen vacatures op Linkedin. De klantenservice van Klarna is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Klarna

Bekijk Klarna op Youtube

Klarna heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Klarna en betalen met Klarna. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Klarna klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Klarna

Klarna Bank AB, gewoonlijk Klarna genoemd, is een Zweeds fintech bedrijf dat online betalingsverwerkingsdiensten aanbiedt voor e-commerce (online) ondernemingen. Klarna is het meest bekend van het achteraf betalen, het zogenaamde 'Koop nu, betaal later' (BNPL) principe. Klarna is in 2005 door Sebastian Siemiatkowski, Niklas Adalberth en Victor Jacobsson opgericht. Klarna is in 2010 ook in Duitsland en Nederland gestart met haar activiteiten. Inmiddels is Klarna wereldwijd actief. In 2013 heeft Klarna SOFORT Banking overgenomen en zijn deze 2 bedrijven gefuseerd en in 2020 investeerde Ant Financial, het betalingsfiliaal van het Chinese e-commerce bedrijf Alibaba, in Klarna en zij zijn op dat moment een wereldwijd partnerschap aangegaan. Klarna is ook in 2022 nog actief met allerlei overnames en activiteiten in diverse landen. Delen van Klarna's codebasis zijn geschreven in Erlang, een programmeertaal die door Ericsson is ontworpen voor zeer parallelle, schaalbare toepassingen. Klarna heeft in maart 2022 een stevige boete opgelegd gekregen door de Integritetsskyddsmyndigheten wegens tekortkomingen in haar privacyverklaring en de omgang met persoonsgegevens van klanten. Klarna heeft aangegeven dat zij in beroep zouden gaan tegen de beslissing, omdat Klarna van mening is dat de beslissing dubbelzinnig en onduidelijk is, en omdat men hiermee hoopt dat meer verduidelijking komt over de richtlijnen rondom dit onderwerp.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.