Klaverblad Helpdesk

Bent u op zoek naar de Klaverblad klantenservice?

Bel nu Bel nu

Klantenservice Klaverblad

Telefoonnummer
Adres
Afrikaweg 2, 2713 AW Zoetermeer
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Klaverblad. 

Waarom Klaverblad bellen?

U wilt een wijziging doorgeven

Bel het Klaverblad telefoonnummer wanneer u een wijziging wilt doorgeven. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het doorgeven van wijzigingen en hoe u dit kunt regelen.

U gaat op vakantie

Wanneer u binnenkort op vakantie of op reis gaat dan kunt u contact zoeken met Klaverblad klantenservice met vragen over de reisverzekering. De medewerker kan u meer informatie geven en samen met u bekijken welke modules er van toepassing zijn op uw vakantie/reis.

U wilt een verzekering opzeggen

U kunt met Klaverblad verzekeringen contact opnemen als u van plan bent om een verzekering bij Klaverblad op te zeggen. De klantenservice kan samen met u bespreken wat de gevolgen van opzegging zijn en hoe u de opzegging kunt regelen.

U wilt schade melden

Neem contact op met Klaverblad klantenservice wanneer u schade heeft geleden en deze wilt melden. De medewerker zal aan de hand van uw gegevens nagaan wat uw rechten zijn en wat u precies moet doen om de schade te melden.

U wilt weten of u een brommerverzekering kunt afsluiten

U kunt met Klaverblad contact opnemen wanneer u een nieuwe brommer heeft gekocht en deze wilt verzekeren. De klantenservice kan u informatie geven en uitleggen hoe u uw brommer kunt verzekeren bij Klaverblad.

U gaat verhuizen

Neem contact op met Klaverblad klantenservice wanneer u gaat verhuizen. De klantenservice kan u uitleggen hoe u uw adreswijziging kunt doorgeven.

Contact met Klaverblad via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Klaverblad klantenservice sturen via het contactformulier. Vul het formulier in en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met Klaverblad via contactformulier

Via Facebook contact met Klaverblad opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Klaverblad heeft een Facebook-pagina met berichten met tips en adviezen over de diensten producten van Klaverblad. U kunt een persoonlijk bericht via Messenger versturen, maar het is niet duidelijk of de klantenservice daarop zal reageren.

Via Facebook contact met Klaverblad opnemen

Contact met Klaverblad opnemen via Twitter

Bekijk Klaverblad op Twitter

Klaverblad heeft een Twitter-pagina waar u met uw vragen terecht kunt op werkdagen 8:00 - 18:00 uur. Klaverbeeld deelt ook tweets met tips en adviezen over de diensten en producten van Klaverblad op Twitter.

Contact met Klaverblad opnemen via Twitter

Klaverblad op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Klaverblad staan berichten met tips en adviezen over de producten en diensten van Klaverblad. Ook staan er actuele vacatures bij Klaverblad op Linkedin. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Klaverblad op Linkedin

Klaverblad op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Klaverblad staan de commercials van Klaverblad plus een aantal shorts. De klantenservice van Klaverblad is niet direct bereikbaar via Youtube.

Klaverblad op Youtube

Een brief schrijven aan Klaverblad

Het postadres is:

Postbus 3012
2700 KV Zoetermeer

U kunt er ook voor kiezen om contact met Klaverblad op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Klaverblad

Klaverblad Verzekeringen is een Nederlandse coöperatieve verzekeringsmaatschappij. In 1850 toen eigenlijk nog geen sprake was van ‘verzekeren’ is notaris Montijn in Oudewater met de “Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij voor roerende goederen van enkel Landbouwers en Veehouders onderling” gestart. Hiermee verzekerden landbouwers en veehouder hun inventaris en de oogst. Door de jaren heen is Montijn met drie andere verzekeringsmaatschappijen gaan samen werken en kozen zij het klavertjevier als logo. Hieruit is vervolgens de naam Klaverblad Verzekeringen voortgekomen. Inmiddels richt Klaverblad zich niet meer alleen op agrariërs. Klaverblad Verzekeringen bestaat onder andere uit de verzekeringsmaatschappijen Klaverblad Schadeverzekeringsmaatschappij N.V. en Klaverblad Levensverzekering N.V. Verder is er de Klaverblad Rechtsbijstand Stichting, een onafhankelijke stichting verantwoordelijk voor het verlenen van juridische bijstand aan klanten met een rechtsbijstandverzekering bij een van de Klaverblad verzekeringsmaatschappijen. Tegenwoordig biedt Klaverblad ook verzekeringen aan via het internet, via Klaverblad Assurantiën. Verder werkt Klaverblad samen met ongeveer 3.200 onafhankelijke assurantiekantoren in heel Nederland. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de Klaverblad Helpdesk te bereiken?

Wanneer u ons van Klantenservicedirect vraagt om in contact te treden voor u met Klaverblad bent u er zeker van dat u direct contact heeft en u ook de juiste afdeling te pakken heeft. Wij verzorgen dit allemaal voor u. Door via ons contact te leggen hoeft u zelf alleen uw vragen nog maar te stellen aan Klaverblad.  

Hoe komt het dat de Klaverblad Helpdesk zo lastig te bereiken is?

Er zijn periodes wanneer het wat drukker is bij Klaverblad waardoor het wat lastiger is om een contact te leggen. Wij zorgen ervoor dat u toch gewoon op de juiste en meest snelle manier in contact komt met Klaverblad. U kunt dan heel snel uw zaken afhandelen met Klaverblad verzekeringen. 

U kunt de helpdesk van Klaverblad bereiken middels het contactformulier op hun website. Op Twitter zit de klantenservice van 8.00 uur tot 18.00 uur op werkdagen voor u klaar. U kunt ook een brief schrijven en deze opsturen naar hun postadres. Ook op die manier zullen zij u graag te woord staan en u helpen met uw vragen.

U kunt de helpdesk van Klaverblad bereiken middels het contactformulier op hun website. Op Twitter zit de klantenservice van 8.00 uur tot 18.00 uur op werkdagen voor u klaar. U kunt ook een brief schrijven en deze opsturen naar hun postadres. Ook op die manier zullen zij u graag te woord staan en u helpen met uw vragen.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.