KLM Bellen

Bent u op zoek naar het KLM telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

KLM Klantenservice

Telefoonnummer
Adres
Amsterdamseweg 55, 1182 GP Amstelveen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:00-22:00
Dinsdag
07:00-22:00
Woensdag
07:00-22:00
Donderdag
07:00-22:00
Vrijdag
07:00-22:00
Zaterdag
07:00-22:00
Zondag
07:00-22:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij KLM. 

Waarom KLM bellen?

U heeft vragen over bagage

Bel het KLM-telefoonnummer wanneer u vragen heeft over uw bagage. Wilt u weten of uw rolstoel mee kan en hoe u dit moet regelen? Of bent u bagage kwijt of is het beschadigd of er iets ‘verdwenen’? De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over de verschillende zaken rondom uw bagage.

U heeft vragen over uw account bij KLM

Heeft u bijvoorbeeld een KLM, Flying Blue of bluebiz account en kunt u niet meer inloggen, ontbrekende miles toevoegen of een Flying Blue kaart aanvragen? Neem contact op met KLM-klantenservice en de medewerker kan uw vragen beantwoorden, meer informatie geven of helpen bij het opnieuw kunnen inloggen op uw account.

U wilt uw boeking wijzigen of annuleren

U kunt het KLM-telefoonnummer bellen wanneer u uw boeking wilt wijzigen of onverwacht moet annuleren. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens bekijken wat de status van uw boeking is, meer informatie en uitleg geven over de consequenties, voorwaarden en hoe u uw boeking kunt wijzigen of annuleren.

U wilt een klacht indienen

Heeft u een klacht? Neem dan contact op met KLM-klantenservice en de medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over de klachtenprocedure en hoe u een klacht kunt indienen en de afhandeling ervan online kunt volgen.

Uw vlucht is vertraagd of geannuleerd

Is uw vlucht vertraagd of geannuleerd? Wilt u weten de stand van zaken is? Of heeft u vanwege de vertraging of annulering extra kosten moeten maken? Bel het KLM-telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw (boeking en hoe u extra kosten kunt claimen bij de KLM.

U heeft hulp nodig bij het boeken

Lukt het online boeken niet zoals u zou willen? Of wilt u iets in uw boeking wijzigen en lukt dat niet? Neem dan contact op met KLM-klantenservice. De medewerker kan aan de hand van uw gegevens met u meekijken wat de status van uw boeking is en u verder helpen.

Contact met KLM via WhatsApp

WhatsApp KLM

U kunt rechtstreeks berichten naar KLM klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van KLM is 0206490787. KLM klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp bericht reageren. Officieel is KLM klantenservice 24/7 bereikbaar.

Contact met KLM via WhatsApp

Contact met KLM via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

KLM heeft een officiële Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van KLM. De KLM Facebook-pagina is in het Engels. KLM klantenservice is 24/7 bereikbaar via Facebook Messenger. Deel uw persoonlijke gegevens uitsluitend via de persoonlijke berichten via Facebook Messenger. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met KLM via Facebook

Contact met KLM via Twitter

Bekijk KLM op Twitter

KLM heeft ook een officiële (wereldwijde) Twitter-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van KLM. De KLM Twitter-pagina is in het Engels. KLM klantenservice is 24/7 bereikbaar via Twitter. Deel uw persoonlijke gegevens uitsluitend via DM. De klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met KLM via Twitter

KLM op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

KLM heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij prachtige foto’s en berichten. De foto’s zijn ingedeeld in verschillende categorieën zoals onder andere ‘Passengers Stories’, ‘Logbook’, ‘Inspiring Journeys’, ‘Blue Crew’, ‘Behind the Blue’, ‘KLM TV’ en ‘Highlights’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met KLM klantenservice via Instagram.

KLM op Instagram

KLM op Linkedin

Bekijk KLM op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van KLM delen zij berichten over de diensten, producten en acties van KLM. De KLM Linkedin-pagina is in het Engels. Naast de berichten deelt KLM hier ook de actuele vacatures bij KLM. Helaas kunt u geen rechtstreeks contact met KLM opnemen via Linkedin.

KLM op Linkedin

KLM op Youtube

Bekijk KLM op Youtube

KLM heeft ook een eigen YouTube kanaal met video’s met informatie over KLM en vliegen en werken bij de KLM. De video’s staan in diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘KLM Intern On A Mission’, ‘KLM Cockpit Tales’, ‘KLM Fly Responsibly’, ‘KLM What The FAQ’, ‘KLM Answers’, ‘Thuis in de Wereld (documentaire)’ en nog een aantal andere playlists. KLM klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

KLM op Youtube

Een brief schrijven aan KLM

Het postadres is:

P.O. Box 7700
1117 ZL Schiphol

U kunt er ook voor kiezen om contact met KLM op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over KLM

De KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij) is de oudste en grootste vliegtuigmaatschappij van Nederland. De KLM Groep bestaat uit KLM Cityhopper, Martinair en Transavia. In 2004 is KLM gefuseerd met Air France en vormen zij samen de Air France-KLM holding, waarbij beiden als netwerkmaatschappij werken. De 3 kernactiviteiten passagiersvervoer, vrachtvervoer en vliegtuigonderhoud. Op dinsdag 7 oktober 1919 werd de 'Koninklijke Luchtvaart Maatschappij voor Nederland en Koloniën' opgericht in Den Haag Het startkapitaal van 1,2 miljoen gulden werd bij elkaar gebracht door acht zakenlieden, onder wie Frits Fentener van Vlissingen en Anton Kröller. Luitenant-vlieger Albert Plesman werd de administrateur en later de directeur. Op 12 september 1919 heeft Koningin Wilhelmina het predicaat ‘Koninklijk' aan KLM verleend. De eerste commerciële vlucht van de KLM was op 17 mei 1920 van Londen naar Amsterdam. De langste lijnvlucht voor de Tweede Wereldoorlog van de KLM was op 1 oktober 1924 van Amsterdam naar Batavia (het huidige Jakarta) in Indonesië. De eerste vrouwelijke KLM-piloot was Marlies Verkaik uit Rijswijk, zij trad in 1978 in dienst bij de KLM. KLM is de eerste en vooralsnog enige civiele luchtvaartmaatschappij ter wereld die rechtstreekse vluchten tussen Taiwan en Europa onderhoudt. KLM Asia vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Taiwan, door het Chinese luchtruim. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om KLM te bellen?

Het is verstandig om Klantenservicedirect te gebruiken omdat wij u meteen kunnen doorverbinden met de afdeling waarnaar u op zoek bent. U hoeft zelf niet meer te zoeken en u weet zeker dat u het goede nummer krijgt. Wij garanderen u een snel contact met de KLM zodat u uw informatie kunt inwinnen.   

Hoe komt het dat het zo lastig is om KLM te bellen?

U kunt het zich vast voorstellen dat het bij KLM met regelmaat druk is. Dit kan ervoor zorgen dat ze wat minder goed te bereiken zijn. Wij zorgen dat u wel meteen contact krijgt. U krijgt dan snel een antwoord op de vragen die u heeft. Dat scheelt u een hoop tijd.  

Via welke kanalen kan ik KLM bereiken?

KLM is te bereiken via WhatsApp waar u met uw vragen terecht kunt. De klantenservice is daar 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Tevens is de klantenservice ook te bereiken via Twitter en Facebook Messenger. Liever een brief schrijven naar KLM? Dit kan zeer zeker ook! 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel 0906-3332333

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.