KlusWijs Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van KlusWijs?

Bel nu Bel nu

KlusWijs Contact

Telefoonnummer
Adres
Prins Hendrikplein 1, 7316 AM Apeldoorn
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij KlusWijs. 

Waarom KlusWijs bellen?

U wilt informatie over KlusWijs kluspas

Wilt u meer weten over de KlusWijs kluspas? Wat zijn de voordelen van de KlusWijs kluspas? Neem contact op via het KlusWijs telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en uitleg geven over de KlusWijs kluspas en de voordelen ervan.

Kan een bestelling geannuleerd of geretourneerd worden?

U kunt het KlusWijs nummer bellen wanneer u een bestelling retourneren en/of uw bestelling wilt annuleren (voor of na levering). Bent u niet tevreden of past de kleding niet? KlusWijs klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de diverse voorwaarden en het retourneren van uw bestelling.

Hoe kan ik bij KlusWijs betalen?

U kunt het KlusWijs nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij KlusWijs kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die KlusWijs online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij KlusWijs.

Is uw bestelling incompleet?

Bel het KlusWijs telefoonnummer wanneer uw bestelling niet compleet is. Ontbreekt er een kledingstuk? De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan wat de bezorgstatus van uw bestelling is en uitzoeken wanneer de andere kledingstukken geleverd zullen worden.

U wilt meer informatie over de KlusWijs cadeaukaart

Heeft u een cadeaukaart van KlusWijs ontvangen? Wilt u uw KlusWijs cadeaukaart inwisselen of cadeau geven? Neem contact op met KlusWijs klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen of bestellen van KlusWijs cadeaukaarten of bijvoorbeeld het openstaande saldo op de cadeaukaart.

U wilt gereedschap huren via KlusWijs

Bel het KlusWijs telefoonnummer wanneer u overweegt om gereedschap te huren bij KlusWijs. Hoe kunt u dit regelen? Wat kost het? Welke gereedschappen zijn er te huur bij KlusWijs? De klantenservice kan uw vragen beantwoorden en meer informatie over het huren van gereedschap bij KlusWijs geven.

Contact met KlusWijs via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar KlusWijs klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Selecteer een KlusWijs winkel en vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. KlusWijs klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, maar over het algemeen binnen 2 dagen.

Contact met KlusWijs via Facebook

Contact opnemen via Facebook

KlusWijs heeft een Facebook-pagina met berichten van KlusWijs met aanbiedingen en klus tips. KlusWijs klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Men zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht reageren

KlusWijs op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

KlusWijs heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via foto’s, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van KlusWijs. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met KlusWijs klantenservice.

Linkedin-pagina KlusWijs

KlusWijs op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van KlusWijs vindt u nieuwsberichten van en over KlusWijs, maar ook openstaande vacatures bij KlusWijs. De klantenservice van KlusWijs is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal KlusWijs

Bekijk KlusWijs op Youtube

KlusWijs heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over KlusWijs en handige instructievideo’s, productinformatie en klusadvies video’s. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met KlusWijs klantenservice via het Youtube-kanaal.

Pinterest-pagina KlusWijs

KlusWijs op Pinterest bekijken

Op de KlusWijs Pinterest-pagina vindt u diverse foto’s met pins met klustips over vloeren, verf, DIY, klusadvies en schoonmaken. KlusWijs klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Pinterest.

Meer informatie over KlusWijs

KlusWijs is een Nederlandse bouwmarktketen en is voortgekomen uit DGN Retail. In 2010 besloot DGN Retail te stoppen met de formule Doeland. Het plan was dat de 58 aansloten ondernemers zouden overstappen naar zusterketen Hubo of Multimate. Echter, besloot een deel van de aangesloten franchisenemers een eigen formule op te richten. Hans Hortensius en compagnons startte KlusWijs. Op 1 januari 2011 opende KlusWijs met 11 vestigingen door het hele land. Het doel van KlusWijs was hoge kwaliteit voor een scherpe prijs en het bieden van kennis, informatie en service. KlusWijs heeft inmiddels diverse winkelformules. De eerste KlusWijs winkel in de vorm van een zeer toegankelijke, overzichtelijke en onderscheidende winkel in Wijhe geopend vertegenwoordigd de KlusWijs Bouwmarkt formule. Om ook kleinere gebieden en/of woonwijken de service van KlusWijs te bieden is de KlusWijs Compact formule in 2014 opgezet. In 2014 is ook de allergrootste variant KlusWijs Extra in Schoonhoven geopend. Deze KlusWijs winkel is ruim 3.000 m2 groot. In deze KlusWijs Extra bevond zich ook een aparte woonafdeling en dat was een groot succes. Dit heeft de vierde KlusWijs formule opgeleverd KW Wonen (2015) waar men alles kan vinden zoals raamdecoratie, vloeren, behang, gordijnen, maar ook meubels en woonaccessoires. Er is zelfs een aparte website voor KW Wonen. Het hoofdkantoor van KlusWijs staat Apeldoorn en KlusWijs heeft 38 winkels verspreid over het land. Alle KlusWijs winkels gerund door zelfstandige ondernemers.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.