Kruidvat Bellen

Bent u op zoek naar de algemene Kruidvat klantenservice?

Bel nu Bel nu

Kruidvat Contact

Telefoonnummer
Adres
Nijborg 17, 3927 DA Renswoude
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:30-17:30
Dinsdag
09:30-17:30
Woensdag
09:30-17:30
Donderdag
09:30-17:30
Vrijdag
09:30-17:30
Zaterdag
09:00-18:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Kruidvat. 

Waarom Kruidvat bellen?

U wilt een artikel retourneren

U heeft een artikel bij Kruidvat gekocht en wil het retourneren. Bel het Kruidvat telefoonnummer en de klantenservice kan u meer vertellen over het retourbeleid van Kruidvat en uitleggen hoe het retourbeleid werkt.

U zit te wachten op uw foto’s

U heeft foto’s via Kruidvat laten afdrukken en weet niet precies wanneer u ze ontvangt. Neem contact op met Kruidvat klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven over de levertijden van foto’s en uitleggen waar u de status van uw fotobestelling kunt opzoeken.

U kunt niet meer in uw Kruidvat account

U kunt het Kruidvat nummer bellen wanneer u een Kruidvat account heeft maar niet meer bij uw account kunt. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens naar uw account en u meer uitleg geven over het herstellen van uw account.

U wilt de Kruidvat bij u in de buurt bellen

Neem contact op met Kruidvat klantenservice wanneer u de Kruidvat bij u in de buurt willen bellen maar het telefoonnummer niet kunt vinden. De klantenservice kan u het de adresgegevens en telefoonnummer geven.

U heeft geen folder ontvangen

Heeft u de wekelijkse folder van de Kruidvat niet ontvangen, dan kunt u het Kruidvat klantenservice nummer bellen. De medewerker kan u meer informatie en uitleg geven over waar u de wekelijkse folder online kunt vinden en hoe u een klacht over de folderbezorging online kunt indienen.

U heeft vragen over uw online bestelling

Heeft u per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevuld? Bent u waarschijnlijk niet thuis als de bestelling geleverd wordt? Bel het Kruidvat nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over online bestellingen en uw vragen zo goed mogelijk beantwoorden.

Chatten met Kruidvat via Chatbot Kiki

Chat met Chatbot Kiki

U kunt rechtstreeks contact met Kruidvat opnemen via de chat. Kruidvats chatbot Kiki is 24 uur per dag beschikbaar. Kies een onderwerp en/of stel een gerichte vraag aan chatbot Kiki. De chatbot zal direct antwoorden en aansluitende informatie geven.

Chatten met Kruidvat via Chatbot Kiki

Contact met Kruidvat via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Kruidvat heeft een Facebook-pagina waar zij vooral reclame maken voor artikelen die zij verkopen. U kunt in het openbaar reageren, maar u kunt ook een persoonlijk Facebook Messenger bericht naar Kruidvat klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden maar waarschijnlijk tijdens de openingstijden van de klantenservice.

Contact met Kruidvat via Facebook

Contact met Kruidvat via Twitter

Bekijk Kruidvat op Twitter

De klantenservice van Kruidvat is ook actief op Twitter. Op de officiële Twitter-pagina van de Kruidvat staan voornamelijk Tweets met belangrijke veiligheidswaarschuwingen van artikelen die Kruidvat verkoopt. U kunt een DM naar Kruidvat klantenservice sturen. Zij zullen tijdens de openingstijden van de klantenservice op uw bericht reageren.

Contact met Kruidvat via Twitter

Kruidvat op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Kruidvat heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met acties, tips en nieuwe artikelen. U kunt echter geen rechtstreeks contact met Kruidvat klantenservice opnemen via Instagram.

Kruidvat op Instagram

Kruidvat op Linkedin

Bekijk Kruidvat op Linkedin

De Linkedin-pagina van Kruidvat is vooral gericht op het werven van nieuw personeel voor de vele Kruidvat vestigingen door het hele land heen. U vind hier de actuele vacatures bij de Kruidvat. Het is niet mogelijk om via Linkedin rechtstreeks contact met Kruidvat op te nemen.

Kruidvat op Linkedin

Kruidvat op Youtube

Bekijk Kruidvat op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Kruidvat delen zij vele verschillende video’s via diverse playlists zoals ‘Mooi & Verzorgd’, ‘Gezond & Fit’, ‘Baby & Kind’, ‘Kraamvragen’, ‘Fotoservice’, ‘Haak & Brei tutorials’ en nog meer. Kruidvat klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Kruidvat op Youtube

Een brief schrijven aan Kruidvat

Het postadres is:

Kruidvat Retail BV
t.a.v. Klantenservice
Postbus 34
3927 ZL Renswoude

U kunt er ook voor kiezen om contact met Kruidvat op te nemen door het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Kruidvat Winkelzoeker

Zoek Kruidvat winkel

Wanneer u op zoek bent naar de adresgegevens en/of het telefoonnummer van Kruidvat winkel(s) bij u in de buurt dan kunt u via de Kruidvat Winkelzoeker deze gegevens snel opzoeken.

Kruidvat Winkelzoeker

Meer informatie over Kruidvat

Kruidvat is een drogisterijketen in Nederland, België en Frankrijk. De voormalige Kruidvat Holding is sinds 2002 in handen van de Hong Kong-Chinese detailhandelsvisie A.S. Watson Group (ASW) en behoort tot de multinationale onderneming Hutchison Whampoa (HWL). Het hoofdkantoor voor de Benelux is in Renswoude. Het distributiecentrum staat in Heteren. In 2018 heeft de Kruidvat een E-distributiecentrum voor internetaankopen in Ede geopend. Het oorspronkelijk moederbedrijf is Groenwoudt Profimarkt. Groenwoudt bestond uit supermarkten, levensmiddelen discounters, slijters en warenhuizen. Op 14 juni 1975 zijn zij gestart met de Kruidvat, een voordeel/discount-drogisterij. Lange tijd bestond de Kruidvat Holding in Nederland uit onder andere Kruidvat, ICI Paris XL en Trekpleister. In Groot-Brittannië bezaten zij Superdrug. Verder had Kruidvat Holding een 50%-belang in de Duitse drogisterijketen Rossmann in Polen, Hongarije en Tsjechië. De winkel wordt zowel 'de kruidvat' als 'het kruidvat' genoemd, maar sinds 2016 geeft de Kruidvat de voorkeur aan 'de' dus officieel heet het De Kruidvat. De Kruidvat gebruikt standaard de zin ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ in haar reclames. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Kruidvat te bellen?

Wij zorgen ervoor dat u direct in contact komt met Kruidvat zodat u de vragen die u heeft meteen kunt stellen. Wanneer u via Klantenservicedirect contact legt met Kruidvat weet u zeker dat u de juiste afdeling hebt of het juiste filiaal. Bellen via Klantenservicedirect gaat gewoon een heel stuk sneller. 

Hoe komt het dat het zo lastig is om Kruidvat te bellen?

Kruidvat heeft veel filialen. Het kan dan voorkomen dat het lastig is om het juiste filiaal of de klantenservice te kunnen bereiken. Wij zorgen ervoor dat het makkelijker gemaakt wordt door via ons te bellen. U heeft dan een stuk sneller het antwoord op de vragen die u heeft omdat u zelf niet meer hoeft te zoeken. 

Via welke kanalen kan ik Kruidvat bereiken?

Een brief schrijven naar Kruidvat is zeer zeker mogelijk. U kunt deze verzenden naar hun postadres. Via Facebook Messenger en Twitter kunt u een berichtje sturen met daarin de vraag. Zodra ze bij Kruidvat in de mogelijkheid zijn om te antwoorden zullen zij dit meteen doen. Dit zal vaak gebeuren tijdens de openingstijden. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.