KvK Contact

Bent u op zoek naar de KvK klantenservice?

Bel nu Bel nu

Telefoonnummer KvK

Telefoonnummer
Adres
Sint Jacobsstraat 300, 3511 BT Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-19:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij KvK. 

Waarom KvK bellen?

U wilt meer weten over het starten van een bedrijf

Bel het KvK telefoonnummer en de klantenservice kan al uw vragen beantwoorden en zal u meer informatie geven over het starten van een bedrijf en de hulp die KvK u hierbij kan bieden.

U wilt uw bedrijf inschrijven

Neem contact op met de KvK klantenservice wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven bij de KvK en niet precies weet welke informatie en documenten nodig zijn voor deze inschrijving, of als u precies wilt weten hoe de inschrijving plaatsvindt. De KvK klantenservice kan uw vragen beantwoorden.

U wilt een afspraak met de KvK

Bel het KvK klantenservice nummer en de medewerker zal samen met u kijken met welke soort adviseur u nodig heeft, en waar en wanneer er een afspraak gepland kan worden.

U wilt meer weten over de registratie van uw sportclub

Neem contact op via het KvK telefoonnummer en de KvK klantenservice kijkt samen met u naar de mogelijkheden en voorwaarden van registratie van uw sportclub bij de KvK en zij zullen u meer informatie en uitleg geven over hoe u deze registratie kunt regelen.

U heeft een uittreksel uit het Handelsregister nodig

Bel het KvK klantenservice nummer en de medewerker gaat aan de hand van uw gegevens na en zal u uitleggen hoe het verstrekken van het uittreksel plaatsvindt, wat de kosten en welke variant er zijn.

U wilt meer weten over handel met het buitenland

Neem contact op met de KvK klantenservice wanneer u zaken gaat doen in het buitenland. De klantenservice kan u informatie en uitleg geven over wat er allemaal komt kijken bij handel in en met buitenlandse partners en bedrijven.

Via Facebook contact met KvK opnemen

Bekijk Facebook-pagina

KvK heeft een Facebook-pagina met berichten en video’s rondom actuele KvK onderwerpen en tips voor bedrijven en ondernemers. U kunt een bericht via Messenger naar KvK sturen, maar het niet zeker dat er gereageerd zal worden.

Via Facebook contact met KvK opnemen

Contact met KvK opnemen via Twitter

Bekijk KvK op Twitter

De KvK klantenservice is via Twitter bereikbaar op werkdagen tussen 08.30 en 17:00 uur. Op de KvK Twitter pagina vindt u ook informatie voor ondernemers en bedrijven.

Contact met KvK opnemen via Twitter

KvK contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

KvK heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten met informatie en tips voor ondernemers en bedrijven. Het is niet mogelijk om een bericht via Instagram naar de KvK klantenservice te sturen.

KvK contacteren via Instagram

KvK op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van KvK is staan berichten met informatie en tips voor bedrijven en ondernemers. Verder vindt u hier ook vacatures bij de KvK. De KvK klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

KvK op Linkedin

KvK op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van KvK staan video’s met informatie en tips voor ondernemers en bedrijven. Denk hierbij aan informatie over het starten van een bedrijf, financiering, inspirerende verhalen van andere ondernemers, tips voor jonge ondernemers, internationaal ondernemen en tips voor ZZP-ers.

KvK op Youtube

Een brief schrijven aan de KvK

Het postadres is:

Postbus 48
3500 AA Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om contact met de KvK op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over KvK

De Kamer van Koophandel (KvK) in Nederland is een zelfstandig bestuursorgaan met diverse regionale kantoren en een hoofdkantoor in Utrecht. De KvK heeft als wettelijke taak het registreren, informeren en adviseren van ondernemers. Registratie van ondernemingen en organisatie in onder andere het Handelsregister, de UBO en LEI is dus een van de kerntaken van de KvK. In de middeleeuwen waren er de gilden. In 1803 werd in Rotterdam de eerste Kamer van Koophandel geopend. Vervolgens legde koning Willem I de positie van de Kamers van koophandel en fabryken in 1805 vast in een Koninklijk Besluit. In 1921 door de invoering van de Handelsregisterwet kregen de KvK’s een belangrijks openbare administratieve taak. In 2008 zijn een aantal KvK’s gefuseerd tot 12 regionale KvK’s en 2014 zijn alle KvK’s in één centrale KvK samengebracht. In 2008 is er ook een nieuwe Handelsregisterwet in werking getreden waardoor alle “tot dan toe niet tot inschrijving verplichte ondernemers" zich alsnog moesten inschrijven, zoals maatschappen, tandartsen, agrariërs, stichtingen, sportclubs, maar ook overheidsinstanties. Sinds 2013 is de jaarlijkse heffing voor ingeschreven ondernemers en rechtspersonen (de Handelsregisterbijdrage) afgeschaft. De KvK is een organisatie zonder winstoogmerk en de KvK wordt gefinancierd uit de rijksbegroting en door inkomsten uit tarieven voor verleende diensten en geleverde producten.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om contact op te nemen met KvK?

Het is zeer eenvoudig om via deze weg contact te leggen met de KvK. Het zoeken naar een telefoonnummer is op deze manier echt verleden tijd. U hoeft eigenlijk alleen het nummer van KlantenserviceDirect nog maar in uw telefoon te hebben en u hebt de bedrijfsgids in handen.

Hoe komt het dat contact opnemen met KvK zo lastig is?

Het is mogelijk dat het contact leggen via de telefoon met KvK soms wat minder snel verloopt. Er zijn veel mensen die vragen hebben en informatie in willen winnen. Het kan wel eens voorkomen dat u meerdere malen moet bellen. Via KlantenserviceDirect is dit niet nodig. U hebt direct contact.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.