Landal GreenParks Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Landal GreenParks?

Bel nu Bel nu

Landal GreenParks Contact

Telefoonnummer
Adres
Bezuidenhoutseweg 78, 2594 AX Den Haag
Website
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
10:00-15:00
Zondag
10:00-15:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Landal GreenParks. 

Waarom Landal GreenParks bellen?

Wat zijn de incheck & uitchecktijden?

Wilt u weten hoe laat u kunt inchecken in uw accommodatie en wanneer u uiterlijk moet vertrekken? Neem contact op via het Landal GreenParks telefoonnummer en de klantenservice kan u meer uitleg geven over de tijdstippen van in- en uitchecken.

U heeft meerdere accommodaties geboekt

Bel het Landal GreenParks telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over uw groepsboeking? Kunt u deze online betalen? Kunt u een arrangement bijboeken? Wat zijn de reserveringskosten bij een groepsboeking? Landal GreenParks kan uw vragen beantwoorden en meer uitleg geven over groepsboekingen.

U wilt informatie over de arrangementen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor groepsactiviteiten op één van de parken van Landal GreenParks? Bent u een evenement, zakelijke overleg, kinderfeestje of groepsuitje aan het organiseren? Neem contact op via het Landal GreenParks telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de diverse mogelijkheden.

U heeft een Landal GreenParks giftcard

Heeft u een giftcard van Landal GreenParks ontvangen? Wilt u uw Landal GreenParks giftcard inwisselen? Neem contact op met Landal GreenParks klantenservice en de klantenservice kan u meer informatie geven over het inwisselen van Landal GreenParks giftcards of bijvoorbeeld het openstaande saldo op uw giftcard.

Kan ik mijn boeking annuleren of wijzigen?

U kunt het Landal GreenParks nummer bellen wanneer u vragen over uw boeking. Wilt u uw boeking wijzigen? Of moet u onverwachts uw boeking annuleren? Kan dat? Zijn er kosten verbonden aan annuleren of wijzigen van boekingen? Landal GreenParks klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigings- en annuleringsbeleid.

U wilt uw huisdier meenemen

U kunt het Landal GreenParks nummer bellen wanneer u vragen over meenemen van een huisdier. Kan dat? Zo ja? Hoe kunt u achterhalen parken het meebrengen van een huisdier geen probleem is? Landal GreenParks klantenservice kan u meer uitleg geven over het meebrengen van een huisdier naar de parken van Landal GreenParks en de voorwaarden.

Facebook-pagina Landal GreenParks

Neem contact op via Facebook

Landal GreenParks heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse bungalowparken van Landal GreenParks. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Landal GreenParks klantenservice gedurende de openingstijden.

Via Twitter in contact met Landal GreenParks

Contact opnemen via Twitter

Landal GreenParks heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van en over de diverse parken van Landal GreenParks. U kunt een DM naar Landal GreenParks klantenservice sturen. U kunt uw vragen doordeweeks tussen 9:00 en 18:00 en in het weekend tussen 10:00 en 15:00 uur stellen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina Landal GreenParks

Bekijk Instagram-pagina

Op de Landal GreenParks Instagram-pagina vindt u berichten en informatie van Landal GreenParks via posts, guides, en reels. U kunt hier ook u vakantiefoto’s bij Landal GreenParks delen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Parken’, ‘Games’, ‘Kinderen’ en ‘Duurzaamheid.

Landal GreenParks op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Landal GreenParks is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Landal GreenParks vindt u diverse nieuwsberichten over Landal GreenParks en de verschillende bungalowparken van Landal GreenParks. Zij publiceren hier ook actuele openstaande vacatures in Nederland en daarbuiten.

Youtube-kanaal Landal GreenParks

Bekijk Landal GreenParks op Youtube

Landal GreenParks heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal informatieve video’s over Landal GreenParks en de vele verschillende parken en voorzieningen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Landal Kids’, ‘Park Video’s’, ‘Ontdek Landal’ en ‘Landal TV’., Zo wordt het vinden van de juiste informatie een stuk overzichtelijker.

Schrijf een brief aan Landal GreenParks

Het postadres is:

Postbus 95991
2509 CZ Den Haag

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Landal GreenParks klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Landal GreenParks.

Meer informatie over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een in Nederland gevestigd bedrijf dat vakantieparken in diverse Europese landen exploiteert. Landal beheert en exploiteert ruim 90 bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije. Landal runt ook zeven campings met in totaal ca. 1300 campingplaatsen. Landal heeft kantoren in Den Haag, Zwolle, Trier (Dui) en Varde (DK). Het hoofdkantoor van Landal is in Den Haag gevestigd. De oorsprong van Landal GreenParks ligt in 1954, toen het Nederlandse Landal GreenParks Nillmij het Nederlandse vakantiepark "Rabbit Hill" kocht. Het doel van die aankoop was de verhuur van vakantiewoningen aan de medewerkers van Nillmij. Het personeelsbestand was echter te klein om alle huisjes te kunnen verhuren, waarop er is besloten om ook huisjes te verhuren aan gasten van buiten Nillmij. Dit was financieel een enorm succes en men besloot om nog meer parken in Nederland te kopen en zelfs te gaan bouwen. Nillmij heeft in 1965 het eerste park in het buitenland, in Duitsland gebouwd. Ook dit was een schot in de roos, waarna meerdere parken in Nederland aangekocht en gebouwd werden. In 1969 is Nillmij na meerdere fusies opgegaan in het nieuwe Landal GreenParks ENNIA, onder welke naam de vakantieparken werden uitgebaat. In 1983 is ENNIA met AGO gefuseerd en ontstond er een nieuw Landal GreenParks: AEGON. In de jaren 90 heeft AEGON besloten dat het uitbaten van vakantieparken niet tot de kerntaken behoorde en is het onderdeel "Aegon Recreatie Holding B.V" op 18 juli 1996 verkocht aan een groep investeerders. Deze investeerders zijn de vakantieparken gaan exploiteren onder de naam "Landal GreenParks". In 2002 volgde de overname van 34 Gran Dorado vakantieparken van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Landal GreenParks werd met de overname de grootste aanbieder van vakantieparken en passeerde daarmee Gran Dorado en Center Parcs. Landal GreenParks is sinds 2016 ook actief in Denemarken, na de overname van vijf parken van het Deense Dayz Resorts.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.