Lebara Bellen

Bent u op zoek naar de klantenservice van Lebara?

Bel nu Bel nu

Lebara Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Entrada 111, 1114 AA Amsterdam
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
10:00-16:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Lebara. 

Waarom Lebara bellen?

U wilt uw prepaid tegoed opwaarderen

Bel het Lebara telefoonnummer wanneer u uw prepaid tegoed wilt aanvullen en opwaarderen. Lebara klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het opwaarderen van uw prepaid tegoed.

Wilt u uw Sim Only abonnement wijzigen of verlengen

Neem contact op via het Lebara klantenservice nummer en bespreek met de klantenservice medewerker wat u wensen zijn. Samen kunt u de verschillende mogelijkheden bespreken en de wijziging of verlenging regelen.

U wilt overstappen op Lebara

Wilt u overstappen naar Lebara, maar weet niet precies hoe u dat snel en simpel kunt regelen. Neem contact op met Lebara klantenservice en zij zullen u helpen en meer informatie geven over het overstappen naar Lebara.

U wilt meer informatie over het internet op uw telefoon

U kunt het Lebara nummer bellen wanneer u meer wilt weten over Lebara en het internet. De klantenservice kan u meer uitleg en toelichting geven over het netwerk dat Lebara gebruikt en hoe u uw mobiele telefoon moet instellen.

U heeft gehoord van refurbished phones

Heeft u gelezen of gehoord van refurbished phones van Lebara en wilt u daar meer over weten? Neem contact op via het Lebara telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over refurbished phones die Lebara verkoopt.

Wat zijn de tarieven van Lebara?

U kunt het Lebara nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de tarieven die Lebara hanteert. De klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende tarieven en waar u deze kunt terugvinden.

Chatten met Lebara

Chat met Lebara

U kunt rechtstreeks communiceren met Lebara klantenservice via de chat. Klik op bericht achterlaten en op maandag tot en met vrijdag tussen 8:15 en 17:30 uur, en op zaterdag van 10:15 tot 15:30 uur zal een klantenservicemedewerker zo snel mogelijk op uw chat reageren.

Chatten met Lebara

Lebara op Facebook

Bekijk Facebook-pagina

Lebara heeft een Facebook-pagina met berichten over diensten, producten en acties van Lebara. Lebara klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en zij zullen binnen 1-2 werkdagen op uw bericht reageren.

Lebara op Facebook

Contact met Lebara via Twitter

Bekijk Lebara op Twitter

De klantenservice van Lebara is ook actief op Twitter. Zij delen hier Tweets met informatie, tips en trucs rondom de diensten en producten van Lebara. U kunt via Twitter ook een DM naar Lebara klantenservice sturen. De klantenservice zal uw vraag binnen 1-2 werkdagen beantwoorden.

Contact met Lebara via Twitter

Lebara op Linkedin

Bekijk Lebara op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Lebara vindt u uitsluitend de actuele openstaande vacatures bij Lebara Nederland. U kunt Linkedin klantenservice niet rechtstreeks benaderen via Linkedin.

Lebara op Linkedin

Lebara op Youtube

Bekijk Lebara op Youtube

Op het Youtube-kanaal van Lebara vindt u diverse video’s met informatie over en tips van Lebara. Er zijn Nederlands-, Engels-, en Franstalige video’s. Het grootste deel van de video’s is van ‘Lebara Sim Only#jeweetzelf#watjenodighebt’. De klantenservice van Lebara is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Lebara op Youtube

Meer informatie over Lebara

Lebara is een mobiele telefoonaanbieder en is onderdeel van de Lebara Group. De Lebara Group is actief in het Groot-Brittannië, Nederland, Duitsland, Denemarken en Frankrijk. Lebara heeft geen eigen netwerk en maakt sinds 2015, in Nederland, gebruik van het 4G-netwerk van KPN. Lebara biedt zowel prepaid als sim-only abonnementen (maar ook zakelijke abonnementen) aan. Lebara is in 2001 opgericht door Leon Rasiah, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan, uit Sri Lanka. De naam Lebara is een samenvoeging van de eerste twee letters achter elkaar. Het doel van deze mannen was om betaalbare mobiele diensten aan migranten aan te bieden, zodat zij in contact konden blijven met hun familie thuis, in het buitenland. Lebara is in 2004 in Nederland op de mobiele markt gekomen en maakte toen gebruik van netwerk van Telfort, onderdeel van KPN. Op dat moment verkocht Lebara sim kaarten voor internationaal telefoneren. In 2010 heeft Lebara het merk Chippie gekocht en dat merk is geïntegreerd in het Lebara. Chippie richtte zich vooral op migranten uit Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, het Midden-Oosten en Azië. In 2017 werden de Lebara Group en de Lebara Trademark Companies verkocht aan de Zwitserse investeringsmaatschappij Palmarium AG. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om Lebara te bellen?

Klantenservicedirect is de meest simpele manier om het contact met Lebara te krijgen. Wij verbinden u namelijk direct door. Wanneer u door ons bent doorverbonden kunt u meteen uw vragen stellen aan Lebara of uw andere zaken regelen. Het scheelt u enorm veel in tijd en dat is waar we eigenlijk allemaal al te weinig van hebben.  

Hoe komt het dat het zo lastig is om Lebara te bellen?

Direct lastig willen wij het niet noemen om Lebara te kunnen bereiken alleen is het wel zo dat het via ons een stuk makkelijker lukt. U hoeft nu niet meer zelf op zoek te gaan naar het telefoonnummer. Doordat wij u meteen kunnen doorverbinden hoef u niet meer te zoeken. U kunt meteen uw zaken regelen die u wilde regelen. 

Via welke kanalen kan ik Lebara bereiken?

U kunt met een klantenservicemedewerker chatten van maandag tot en met vrijdag tussen 8.15 uur en 17.30 uur. Op zaterdag kan dit van 10.15 uur tot 15.30 uur. Via Facebook Messenger en Twitter kunt u hen ook een berichtje sturen. Zij streven ernaar om binnen 1 a 2 werkdagen een reactie te geven.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.