Leeuwarden Courant Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Leeuwarden Courant?

Bel nu Bel nu

Leeuwarden Courant Contact

Telefoonnummer
Adres
Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
07:30-17:00
Dinsdag
07:30-17:00
Woensdag
07:30-17:00
Donderdag
07:30-17:00
Vrijdag
07:30-17:00
Zaterdag
08:00-12:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Leeuwarden Courant. 

Waarom Leeuwarden Courant bellen?

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de Leeuwarden Courant af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het Leeuwarden Courant nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

U bent op zoek naar werk of een stageplaats

U kunt het Leeuwarden Courant nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Leeuwarden Courant. Zoekt u een baan? Of een stageplek voor uw opleiding? Zijn er openstaande vacatures? Leeuwarden Courant klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Leeuwarden Courant.

Heeft u uw krant niet ontvangen?

Bel het Leeuwarden Courant telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Leeuwarden Courant doorgeven aan de bezorger.

U overweegt te adverteren in de Leeuwarden Courant

Overweegt u om te gaan adverteren in de Leeuwarden Courant? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Leeuwarden Courant nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over adverteren in Leeuwarden Courant.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Leeuwarden Courant account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Leeuwarden Courant telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt uw abonnement opzeggen of wijzigen

Bel het Leeuwarden Courant telefoonnummer wanneer u uw abonnement op het Leeuwarden Courant wilt opzeggen of wijzigen. Hoe kunt u uw abonnement wijzigen of opzeggen? Kan dat per direct? De klantenservice kan u meer uitleg geven over het wijzigen of opzeggen van uw abonnement op het Leeuwarden Courant.

Chatten met Leeuwarden Courant

Chat met Leeuwarden Courant

Neem rechtstreeks contact op met Leeuwarden Courant klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Leeuwarden Courant klantenservice medewerker. Klik op het icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met Leeuwarden Courant. De klantenservice zal gedurende de openingstijden snel reageren.

Contactformulier Leeuwarden Courant

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Bedrijf klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in, voeg eventueel een bijlage toe en verstuur het contactformulier. Bedrijf klanten zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Leeuwarden Courant

Neem contact op via Facebook

Leeuwarden Courant heeft een Facebook-pagina met leuke nieuws en achtergrondverhalen uit Friesland. U kunt ook op de berichten reageren. Als u via de Facebook-Contact us knop contact met Leeuwarden Courant opneemt dan komt u rechtstreeks uit op de website van Leeuwarden Courant.

Leeuwarden Courant op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

Leeuwarden Courant heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws uit Friesland. U kunt op de gepubliceerde Tweets reageren.

Instagram-pagina Leeuwarden Courant

Contact opnemen via Instagram-pagina

Leeuwarden Courant heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via berichten en reels, nieuwsberichten, actualiteiten, achtergrondverhalen en beelden uit Friesland. Er zijn 3 aparte categorieën: 20in2020, Boeken en Geluk U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Leeuwarden Courant klantenservice sturen.

Leeuwarden Courant op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Leeuwarden Courant is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Leeuwarden Courant vindt u diverse nieuwsberichten uit Friesland en algemene informatieve achtergrondverhalen. De klantenservice van Leeuwarden Courant is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Leeuwarden Courant

Bekijk Leeuwarden Courant op Youtube

Leeuwarden Courant heeft ook een eigen YouTube-kanaal met video’s en shorts met achtergrondverhalen uit Friesland. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Leeuwarden Courant klantenservice via het Youtube-kanaal.

Tip doorgeven aan Leeuwarden Courant

Geef uw tip door aan LC

De Leeuwarden Courant heeft ook een meldpunt waar u een tip voor een goed verhaal kunt doorgeven. Of een lokaal probleem kunt voorleggen waarvan u denkt dat het aandacht verdient of een antwoord op zou willen. U kunt hiervoor het meldpunt formulier gebruiken. De verslaggevers van Leeuwarden Courant gaan de feiten opzoeken en checken laten alle partijen aan het woord en brengen het belangrijkste nieuws in de krant. U kunt ook anoniem tips doorgeven.

Schrijf een brief aan Leeuwarden Courant

Het postadres is:

Postbus 394
8901 BD Leeuwarden

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Leeuwarden Courant klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Leeuwarden Courant.

Meer informatie over Leeuwarden Courant

De Leeuwarder Courant (LC) is de grootste regionale krant van Friesland en wordt uitgegeven door Mediahuis Noord. De LC is grotendeels Nederlandstalig, maar de krant bevat ook Friestalige nieuwsartikelen in. Verder worden Friese citaten in hun oorspronkelijke vorm weergeven en deze worden niet naar het Nederlands vertaald. De eerste Leeuwarden Courant verscheen in 1752 en daarmee is LC de oudste Nederlandse krant die nog steeds onder dezelfde naam wordt uitgegeven. Sinds 1879 verschijnt Leeuwarden Courant als dagblad. De Leeuwarder Saturdagse Courant werd uitgegeven door de boekdrukker Abraham Ferwerda en de redactie bestond toen uit twee Hervormde dominees. In de beginperiode stond er enkel buitenlands nieuws in de LC. De reden hiervoor was dat de lezers, en dat waren voornamelijk kooplieden, daar in geïnteresseerd waren. Later verschenen er ook nationale nieuwsartikelen en pas in 1850 publiceerde Leeuwarden Courant provinciaal nieuws. Tot 1947 was de LC eigendom van de familie van Ferwerda. De Leeuwarden Courant wilde een beschaafde krant zijn met vooral ‘serieuze’ nieuwsartikelen en men zag niets in interviews. Pas in 1893 werden er ook wat lichtere artikelen gepubliceerd en pas na 1930 verschenen er interviews in de LC en ook strips, reportages en verhalen over het dagelijks leven. Na de Tweede wereldoorlog is Leeuwarden Courant een provinciale kwaliteitskrant. En op 1 november 1969 is de uit het verzet voortgekomen Friese Koerier opgegaan in de Leeuwarder Courant. In Friesland verschijnen er twee regionale dagbladen: De Leeuwarden Courant en het Friesch Dagblad. Sinds juli 2013 ook het Friesch Dagblad onderdeel is van Mediahuis Noord. Sinds 29 september 2012 verschijnt de LC voor het eerst volledig op tabloidformaat en sinds 2 april 2013 een ochtendkrant (doordeweeks en op zaterdag. Op 16 november 2013 de Leeuwarden Courant uitgeroepen tot European Newspaper of the Year in de categorie regionale dagbladen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.