Lenovo Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Lenovo?

Bel nu Bel nu

Lenovo Contact

Telefoonnummer
Adres
De Entree 250a, 1101 EE Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:30
Dinsdag
09:00-17:30
Woensdag
09:00-17:30
Donderdag
09:00-17:30
Vrijdag
09:00-17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Lenovo. 

Waarom Lenovo bellen?

Kan ik een bestelling annuleren?

Heeft u een product besteld bij Lenovo, maar wilt u deze bestelling annuleren? Hoe kunt u uw bestelling annuleren? Bel het Lenovo telefoonnummer en Lenovo klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het annuleren van uw bestelling, voor en na levering van uw bestelling.

Hoe kan ik bij Lenovo betalen?

U kunt het Lenovo nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Lenovo kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Lenovo online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Lenovo.

Wat is de status van mijn bestelling?

Bel het Lenovo telefoonnummer wanneer u een artikel online heeft besteld en wilt weten wat de status is? Wanneer wordt het artikel geleverd. Lenovo klantenservice kan u meer informatie over uw bestelling geven.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Lenovo account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Lenovo telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over prijsgarantie

Bel het Lenovo telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over prijsgarantie van Lenovo. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de prijsgarantie voorwaarden van Lenovo.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Lenovo nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Lenovo klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Lenovo.

Chatten met Lenovo

Chat met Lenovo

Neem rechtstreeks contact op met Lenovo klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Lenovo klantenservice medewerker. Klik op het icoon ‘CHAT NU’rechtsonder en start uw chatgesprek met Lenovo. De klantenservice is via de chat bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.

Contact met Lenovo via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Lenovo klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Scrol naar beneden en vul onderaan de gevraagde gegevens in het contactformulier in en verstuur het formulier. Lenovo klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Lenovo

Neem contact op via Facebook

Lenovo heeft een Facebook-pagina met berichten over en van Lenovo Benelux. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Lenovo klantenservice. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9.00-17.00 uur en zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Lenovo

Contact opnemen via Twitter

Lenovo heeft een internationale Twitter-pagina met diverse Tweets over Lenovo onder andere met Formule 1 nieuws en andere evenementen waar Lenovo bij betrokken is. U kunt een DM naar Lenovo klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Instagram-pagina Lenovo

Bekijk Instagram-pagina

Lenovo Benelux heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, guides, reels en video’s over acties, aanbiedingen en activiteiten van Lenovo. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals #lifehack, reviews en ‘Stem at home’. Het is niet duidelijk of u via Instagram rechtstreeks contact kunt opnemen met Lenovo klantenservice.

Lenovo op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Lenovo is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Lenovo vindt u diverse nieuwsberichten over Lenovo, werken bij Lenovo en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Lenovo is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Lenovo

Bekijk Lenovo op Youtube

Lenovo heeft ook een eigen Internationaal YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over en van Lenovo. Er zijn diverse video playlists zoals onder andere ‘Beyond the numbers’, ‘Lenovo leaders’ en ‘Sustainability for a smarter future’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Lenovo klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Lenovo

Lenovo (Lenovo Groep) is een Chinese producent van computer hardware en consumentenelektronica. In 1984 is het Lenovo Legend Holdings opgericht en in 2004 is de merknaam Lenovo geïntroduceerd. Lenovo is de grootste computerfabrikant van China en is qua marktaandeel de grootste ter wereld. Lenovo produceert naast pc's, laptops, tablets, ook fotoapparatuur en mobiele telefoons. Zij leveren ook informaticadiensten en in China bieden zij ook internet aan. Lenovo heeft geen hoofdkantoor en is gebaseerd op een gedeelde beheerstructuur met operationele hubs over de hele wereld. Sinds 2011 bevinden de belangrijkste operationele hubs van Lenovo zich in Raleigh (North Carolina, VS) en Parijs (Frankrijk). In december 2004 heeft Lenovo de pc-afdeling van IBM overgenomen. IBM verzorgt nog altijd bepaalde diensten voor Lenovo, zoals het netwerk van onderhoudsmonteurs en websites met technische documentatie. In 2011 heeft Lenovo het Duitse Medion overgenomen en kreeg Lenovo een sterkere positie op de Europese consumentenmarkt. Verder heeft Lenovo in 2014 het de telefoonafdeling van Motorola van Google overgenomen, wat echter geen groot succes is geworden. In oktober 2014 heeft Lenovo ook de x86-serveractiviteiten van IBM overgenomen. Lenovo staat sinds februari 1994 genoteerd op de Hong Kong Stock Exchange en sinds 31 maart 2017 is de Chinese overheid de grootste aandeelhouder van Legend Group Holdings.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.