Liander Klantenservice

Bent u op zoek naar het Liander telefoonnummer? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Liander Contact

Telefoonnummer
Adres
Utrechtseweg 68, 6812 AH Arnhem
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Liander. 

Waarom Liander bellen?

U heeft uw huis verduurzaamt

U heeft een HRe-ketel of zonnepanelen geïnstalleerd en wilt weten hoe u de teruglevering met Liander kunt regelen. Bel het Liander telefoonnumer en de klantservice kan u meer uitleg geven hoe u dit kunt regelen.

U heeft geen stroom en/of gas

Neem contact op met de klantenservice van Liander. Zij kunnen u helpen en informeren over eventuele algemene storingen of dat er een storingsmelding gemaakt dient te worden.

U heeft een (nieuwe) aansluiting nodig

Bel het Liander nummer wanneer u (binnenkort) een nieuwe aansluiting nodig heeft omdat uw huis is verbouwt of dat u een nieuw huis heeft gebouwd. De klantenservice kan u hierover informeren en hierbij ondersteunen.

U wilt meer weten over de Slimme Meter

Bel het Liander telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de slimme meter. Welke slimme meter zal er bij u geïnstalleerd worden? Wanneer? En hoe werkt de slimme meter en hoe kunt u deze aflezen.

U heeft schade geleden

U heeft schade geleden en wil een schadeclaim indienen bij Liander. Neem contact op met de klantenservice van Liander en zij zullen u meer informatie over het indienen van schadeclaims verstrekken.

U heeft een vraag over uw contract

Bel de Liander klantenservice wanneer u een vraag heeft over uw contract of wanneer u uw contract wilt wijzigen of opzeggen.

Chatten met Liander

Chat met Liander

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Liander door met ze te chatten via de chatbox rechts onderin op de klantenservice pagina. (FOTO) Vul uw gegevens in en begin te chatten met de klantenservice medewerker.

Chatten met Liander

Storingsinformatie service via WhatsApp

Storingsinformatie via WhatsApp

Bij een storing kunt u 24 uur per dag via WhatsApp terecht bij Liander. Voeg tel.nr. 06-52797 989 toe aan de contacten op uw telefoon of gebruik de bijgevoegde link op uw pc/laptop en stuur een bericht naar Liander. U kunt storingen ook 24/7 telefonisch doorgeven via het gratis Nationaal Storingsnummer 0800 9009.

Storingsinformatie service via WhatsApp

Via Facebook contact opnemen met Liander

Bekijk Facebook-pagina

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van Liander via de Facebook-bedrijfspagina. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en u ontvangt binnen 1 uur antwoord gedurende de openingstijden. Verder staan er berichten over actuele onderwerpen op de Facebookpagina.

Via Facebook contact opnemen met Liander

Contact met Liander opnemen via Twitter

Bekijk Liander op Twitter

Op de Twitter-pagina van Liander staan berichten over actuele storingsmeldingen en de stand van zaken rondom die storingen. U kunt de klantenservice via de Liander Twitter-pagina bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en u ontvangt binnen 1 uur antwoord gedurende de openingstijden.

Contact met Liander opnemen via Twitter

Liander contacteren via Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Liander heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij foto’s en video’s van Liander. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks bericht via Instagram te versturen.

Liander contacteren via Instagram

Liander contacteren via Linkedin

Linkedin-pagina Liander

Op de Linkedin-pagina van Liander staan vacatures van Liander. Verder vindt u hier berichten met actuele onderwerpen rondom energie en Liander. U kunt Liander klantenservice echter niet rechtstreeks bereiken via Linkedin.

Liander contacteren via Linkedin

Liander klantenservice op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Liander staan video’s over Liander, het dagelijkse werk, medewerkers, instructie video’s, duurzaamheid en energie(terug)levering en bijvoorbeeld elektrisch vervoer. Liander klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Liander klantenservice op Youtube

Meer informatie over Liander

Liander N.V. is een Nederlands nutsbedrijf dat het energienetwerk in de provincies Gelderland, Noord-Holland en in grote delen van Flevoland, Friesland en Zuid-Holland beheert. Liander N.V. is de grootste netbeheerder in Nederland. Liander N.V. is een bedrijfsonderdeel van het netwerkbedrijf Alliander. Onder Alliander valt ook Qirion. Qirion (voorheen Nuon Tecno) richt zich op de aanleg en onderhoud van complexe energie infrastructuren. In juli 2008 is Liander N.V. vanwege de Splitsingswet afgesplitst van de (toenmalige) Nuon-groep en heet sinds 12 november 2008 Liander. Nuon is verder gegaan als productie- en leveringsbedrijf – en heet inmiddels Vattenfall - Liander N.V. en is een onafhankelijk regionaal netwerkbedrijf.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.