Lidl Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Lidl?

Bel nu Bel nu

Lidl Contact

Telefoonnummer
Adres
Havenstraat 71, 1271 AD Huizen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-21:00
Dinsdag
08:00-21:00
Woensdag
08:00-21:00
Donderdag
08:00-21:00
Vrijdag
08:00-21:00
Zaterdag
09:30-18:00
Zondag
09:30-18:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Lidl. 

Waarom Lidl bellen?

Kan ik online bestellen bij Lidl?

Wilt u online bestellen? Bel dan het Lidl telefoonnummer en Lidl klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het online boodschappen doen bij Lidl. Zij kunnen u ook uitleggen hoe u een Lidl-account kunt creëren.

U bent niet tevreden over een gekocht artikel

Neem contact op met Lidl klantenservice wanneer u niet tevreden bent over een artikel dat u heeft gekocht. Of misschien is een product defect of beschadigd bij de levering? De klantenservice u meer informatie geven over retourneren van artikelen en de voorwaarden van retournering.

Hoe kan ik een online bestelling betalen?

U kunt het Lidl nummer bellen wanneer u online een bestelling wilt doen en wilt weten hoe u kunt betalen. Welke betaalmethoden hanteert Lidl? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de betaalmethoden van Lidl.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Heeft u online producten besteld bij Lidl en weet u niet precies wanneer deze bestelling geleverd zal worden? Neem dan contact op via het Lidl telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de levering van uw online bestelling.

Is er een garantie op artikelen?

U kunt het Lidl nummer bellen wanneer u graag wilt weten of er een garantie van toepassing op producten die u wilt bestellen. Of wanneer u wilt weten hoe u gebruik kunt maken van de garantie? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven de garantievoorwaarden van Lidl.

Heeft u een klacht?

Bel het Lidl telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van klachten en waar u uw klacht kunt indienen.

Chatten met Lidl

Chat met Lidl klantenservice

U kunt tijdens de openingstijden van Lidl klantenservice chatten met een klantenservice medewerker. Klik rechtsonder op het icoontje met het vraagteken (?). Kies vervolgens ‘chat’. Als de chat niet actief is dan staat er ‘chat offline’. Als de chat online is kunt u rechtstreeks uw vraag stellen en er zal direct gereageerd worden door Lidl klantenservice.

Contact met Lidl via WhatsApp

WhatsApp naar Lidl

U kunt rechtstreeks berichten naar Lidl klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Lidl is 0612973375. Voeg het Whatsapp nummer toe aan uw contacten en stuur direct uw bericht online naar Lidl klantenservice. Lidl klantenservice zal zo snel mogelijk op uw WhatsApp-bericht reageren.

Contact met Lidl via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Lidl klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in. Kies een onderwerp. Stel uw vraag en verzend het Lidl contactformulier. Lidl klantenservice zal zo snel mogelijk op uw vragen, verzoeken en suggesties reageren.

Contact met Lidl via Facebook

Facebook-pagina bekijken

Lidl heeft een Facebook-pagina met berichten over aanbiedingen en acties van Lidl Nederland. Lidl klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren. U kunt op de Facebook-pagina van Lidl ook rechtstreeks doorklikken naar Lidl WhatsApp.

Contact met Lidl via Twitter

Bekijk Lidl op Twitter

Op de Twitter-pagina van Lidl delen zij diverse berichten zoals veiligheidswaarschuwingen, actuele ontwikkelingen en acties van Lidl. U kunt een DM naar Lidl klantenservice sturen. Lidl klantenservice 7 dagen per week bereikbaar gedurende de openingstijden voor nieuws, vragen of tips.

Lidl op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

Lidl heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over acties van Lidl, maar ook recepten en tips. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals onder andere ‘Weekrecepten’, ‘Verspil mij niet’, ‘Lidl EK’, ‘Speel mee’ en ‘Tropische Sjon’. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Coop klantenservice via Instagram.

Lidl op Linkedin

Bekijk Lidl op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Lidl vindt u diverse nieuwsberichten van Lidl. Verder vindt u hier ook de actuele openstaande vacatures bij Lidl Nederland. De klantenservice van Lidl is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Lidl op Youtube

Lidl op Youtube bekijken

Lidl heeft een eigen YouTube kanaal waar zij diverse informatieve en leuke video’s delen. Er zijn verschillende playlists zoals ‘Sandra’s groentekist’, ‘Snijden: groente en fruit’, ‘Het verhaal van Lidl’ en ‘TV Commercials. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Lidl klantenservice via Youtube.

Lidl op Pinterest

Lidl op Pinterest bekijken

Lidl is ook actief op Pinterest, waar zij diverse foto’s delen van lekkere en leuke recepten, waar u vervolgens op door kunt klikken naar het originele Lidl recept. Lidl klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via Pinterest.

Lidl is nieuwsgierig naar uw mening over Lidl en het Lidl-filiaal waar u wekelijks uw boodschappen doet. Vul uw plaatsnaam in en kies vervolgens het filiaal. Klik vervolgens op ‘Beoordeel jouw filiaal’ om de vragenlijst te starten.

Schrijf een brief aan Lidl

Het postadres is:

Lidl Nederland GmbH
Postbus 198
1270 AD Huizen

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Lidl klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Lidl Nederland.

Meer informatie over Lidl

Lidl is van oorsprong een Duitse supermarktketen en is actief in een groot deel van Europa, maar ook in de Verenigde Staten. Alle Lidl filialen zijn onderdeel van Lidl Stiftung & Co. KG. Dit een Duitse commanditaire vennootschap en is eigendom van de holding company Schwarz Gruppe. Deze groep is ook eigenaar van onder andere de winkelketens Handelshof en hypermarkt Kaufland. Lidl is in opgericht door Joseph Schwarz, onder de naam Schwarz Lebensmittel-Sortimentsgroßhandlung. Schwarz is toentertijd ook een samenwerkingsverband aangegaan met Südfrüchte Großhandel Lidl & Co. Oorspronkelijk was er sprake van een groothandel in fruit maar in de loop der tijd is het voedingsgroothandel geworden. In de jaren 70 is men toen overgestapt naar en later is Lidl overgegaan op een discountformule, waarbij veel producten vanuit dozen verkocht. Lidl is sinds 1996 actief in Nederland, met de bouw van het eerste Lidl distributiecentrum in Heereveen. In 1997 werden de eerste Lidl supermarkt geopend in Uden en Vriezenveen. Het hoofdkantoor van Lidl Nederland is in Huizen gevestigd. Lidl Nederland is verdeeld over zes regio's met zes distributiecentra in Etten-Leur, Heerenveen, Oosterhout, Waddinxveen, Weert en Zwaag. Alle winkels in Nederland worden vanuit deze distributiecentra bevoorraad en aangestuurd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.