LiteBit Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van LiteBit?

Bel nu Bel nu

LiteBit Contact

Telefoonnummer
Adres
2525 Ventures B.V. Weena 740 15de etage, 3014 DA Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij LiteBit. 

Waarom LiteBit bellen?

U wilt meer informatie over de prijzen op LiteBit

Bel het LiteBit telefoonnummer wanneer meer informatie en/of uitleg wilt over hoe de prijzen op LiteBit worden bepaald. LiteBit klantenservice kan u meer informatie geven over de prijzen op LiteBit

Hoe koopt u crypto-munten via LiteBit?

Wilt u gaan beleggen in cryptomunten? Wilt u weten hoe u dit kunt regelen bij LiteBit? Neem dan contact op met LiteBit klantenservice en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het gebruik van LiteBit als handelsplatform van cryptocurrency.

U wilt een account bij LiteBit openen

U kunt het LiteBit nummer bellen wanneer u een account bij LiteBit wil openen. De klantenservice kan u hierbij helpen en informatie geven hoe u een LiteBit-account kunt openen en hoe dit proces verloopt.

U wilt geld overmaken naar uw bankrekening

Wilt u geld overmaken van uw LiteBit account naar uw bankrekening? Neem contact op via het LiteBit telefoonnummer wanneer u wilt weten hoe u dit kunt regelen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het overmaken van geld naar uw bankrekening.

Hoe gaat het sturen van crypto-munten naar/van een externe wallet?

U kunt het LiteBit nummer bellen wanneer u cryptomunten van een externe wallet naar uw LiteBit wallet wilt sturen. Kan dat? Hoe gaat dit in zijn werk? LiteBit klantenservice kan u meer uitleg geven over het sturen van cryptomunten tussen externe wallets en uw LiteBit wallet.

U ontvangt geen e-mail na acties op LiteBit

Bel het LiteBit telefoonnummer wanneer u cryptomunten heeft gekocht, maar geen bevestigingsmail heeft ontvangen. LiteBit klantenservice kan samen met u nagaan waar het probleem ontstaat en op zoek gaan naar een oplossing.

Chatten met de Chatbot van LiteBit

Chat met LiteBit Chatbot

Neem direct contact op met LiteBit klantenservice via de geautomatiseerde LiteBit chatbot Heeft u een vraag of wilt u informatie, klik dan rechtsonder op het chat-icoon met het vraagteken. De chatbot zal meteen een antwoord geven op uw vraag.

Contact met LiteBit via Telegram

Contact opnemen via Telegram

U kunt een rechtstreeks bericht naar LiteBit klantenservice sturen via Telegram. Stel uw vraag via Telegram en LiteBit klantenservice zal zo snel mogelijk op uw Telegram-bericht reageren.

Contact met LiteBit via aanvraagformulier

Aanvraagformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar LiteBit klantenservice sturen via het aanvraagformulier. Kies een onderwerp en vul vervolgens de gevraagde gegevens in, geef extra informatie en/of voeg een bijlage toe, verstuur het aanvraagformulier. LiteBit klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met LiteBit via Facebook

Facebook-pagina bekijken

LiteBit heeft een Facebook-pagina waar zij diverse berichten delen over cryptocurrency, de markt en nieuwe ontwikkelingen. LiteBit klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger en u kunt hen altijd een bericht sturen. LiteBit klantenservice zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met LiteBit via Twitter

Bekijk LiteBit op Twitter

LiteBit heeft een Twitter-pagina waar Tweets worden gedeeld over cryptocurrency, LiteBit, actuele koersen. U kunt een DM naar LiteBit klantenservice sturen, er wordt echter geen financieel advies gegeven via DM.

LiteBit op Instagram

Instagram-pagina bekijken

LiteBit heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over cryptocurrency, nieuwe ontwikkelingen, koersen en activiteiten van LiteBit. Er staan ook twee kanalen op LiteBit-Instagram: ‘Public Opinion’ en ‘Phishing’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met LiteBit klantenservice op te nemen.

Linkedin-pagina LiteBit

Bekijk LiteBit op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van LiteBit staan enkele nieuwsberichten, maar ook de actuele openstaande vacatures bij LiteBit. De klantenservice van LiteBit is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Meer informatie over LiteBit

LiteBit is een toonaangevend Nederlandse cryptocurrency broker-platform. LiteBit is sinds 2013 actief. De eerste crypto-munt die LiteBit aanbood was Litecoin en snel daarna volgde Bitcoin. LiteBit is ook van de eerste platforms waar klanten met een wallet kunnen handelen. In 2017 is de nieuwe website van LiteBit net op tijd live voor de bulls run (Bulls market is een situatie waarbij de prijzen blijven stijgen, en het vertrouwen en de aankopen in product(en) toenemen). Kort na de Bulls Run is het bedrijf LiteBit officieel opgericht. LiteBit is tegelijkertijd een broker als een wallet. Klanten kunnen daardoor handelen in cryptocurrency, maar er tegelijkertijd hun cryptomunten bewaren, zonder daar extra accounts of apps te openen. In 2021 is LiteBit een partnerschap aangegaan met Riddle & Code FinTech-oplossingen. Riddle & Code is, een toonaangevend Europees bedrijf dat alle facetten van digitale activa beheert. Door dit partnerschap kon het Token Management Platform (TMP) van LiteBit worden geschaald, waardoor up-to-date vaardigheden mogelijk zijn geworden. Dit biedt een goede garantie voor klanten vanwege de crypto-regelgeving van de Europese Unie, waardoor de crypto-handel in toenemende mate ingeperkt. Het zorgt ervoor dat LiteBit alle regels naleeft en daardoor kan opschalen en meer klanten naar het LiteBit platform kan trekken. In 2019 en 2020 won LiteBit de award 'Beste Crypto Broker'. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Litebit te bereiken?

Via Klantenservicedirect in contact komen met Litebit maakt het voor u vele malen makkelijker. U hoeft zelf helemaal niets meer op te zoeken wat betreft een telefoonnummer. Wij zorgen voor een contact met hun. Dit heeft als voordeel dat u meteen uw vragen kunt gaan stellen aan de klantenservice van Litebit. 

Hoe komt het dat de klantenservice van Litebit zo lastig te bereiken is?

Het kan soms enorm druk zijn bij de klantenservice van Litebit. Wij zorgen ervoor dat u meteen doorverbonden wordt. Doordat wij u meteen kunnen doorverbinden is de tijd dat u hoeft te wachten korter en heeft u eerdere een antwoord op de vragen die u heeft. U kunt ze dan aan hun stellen.  

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Litebit bereiken?

Litebit maakt gebruik van een chatbot op hun website waardoor u meteen uw vraag kunt stellen. Via Facebook Messenger, Twitter en het aanvraagformulier op hun website kunt u ook in contact treden met de klantenservice van Litebit. Ze nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en helpen u dan verder.  

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.