Lotto Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Lotto?

Bel nu Bel nu

Lotto Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Lotto. 

Waarom de Lotto bellen?

Wat kost meespelen?

Neem contact op via het Lotto telefoonnummer wanneer u wilt weten wat meespelen met de Lotto kost. Lotto klantenservice kan u meer informatie geven over de kosten van een lot, en waar en hoe u loten kunt kopen, online en/of in een winkel.

Hoe kan ik meespelen met Lotto?

Bel het Lotto telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het meespelen met de Lotto. De klantenservice kan u uitleggen hoe u kunt meespelen en hoe Lotto gespeeld wordt.

Wat is Super Zaterdag?

Heeft u van Superzaterdag gehoord, maar weet u niet wat dit is? Of wilt u weten waar de Wincode van Superzaterdag staat? Bel het Lotto klantenservice nummer en zij kunnen u meer vertellen over Super Zaterdag en uw Wincode.

U heeft gewonnen, wat nu?

Bent u een winnaar en weet u niet precies wat er gaat gebeuren met u prijs? Hoe ontvangt u uw prijs? Bel het Lotto klantenservice nummer en zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over het winnen van prijzen en hoe u uw prijs ontvangt.

Hoe vaak valt de Jackpot?

Bel het Lotto telefoonnummer wanneer u wilt weten hoe vaak de Jackpot valt. Bent u benieuwd naar uw winkansen? Lotto klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over de Jackpot en uw winkansen.

Kunt u niet inloggen op uw Lotto-account?

U kunt het Lotto nummer bellen wanneer u problemen heeft met het inloggen op uw Lotto account. De klantenservice kan u hierbij helpen en samen met u op zoek gaan naar een oplossing.

Lotto op Facebook

Facebook-pagina bekijken

Lotto is onderdeel van de Nederlandse Loterij. Op de Facebook-pagina van Nederlandse Loterij delen zij diverse nieuwsberichten en winacties van de Nederlandse Loterij. De klantenservice van de Nederlandse Loterij is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en er zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht gereageerd worden.

Contact met Lotto via Twitter

Bekijk Lotto op Twitter

Lotto is één van de merken van de Nederlandse Loterij. Op de Twitter-pagina van de Nederlandse Loterij worden diverse Tweets over de activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL gedeeld. U kunt een DM naar de Nederlandse Loterij klantenservice sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Lotto op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Lotto is een merk van de Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij is actief op Instagram, waar zij diverse berichten delen over activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL. De Instagram-berichten staan in twee lijsten: ‘Wie wint er’ en ‘Achter Oranje’. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Lotto klantenservice.

Lotto op Linkedin

Bekijk Lotto op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van de Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is, vindt u nieuwsberichten over de Nederlandse Loterij en TeamNL, maar ook over werken bij de Nederlandse Loterij. De klantenservice van Lotto is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal van de Lotto

Bekijk Lotto op Youtube

Als onderdeel van de Nederlandse Loterij, valt de Lotto ook onder het Youtube-kanaal van de Nederlandse Loterij. Hier vindt u diverse leuke en informatieve video’s over TeamNL en de Nederlandse Loterij. Er zijn diverse playlists zoals, ‘Een ode aan’, ‘Medaille Taxi’, ‘Oranje Peloton’, ‘Kansenpakkers’ en ‘Heel Nederland Wint’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Lotto klantenservice via Youtube.

Meer informatie over de Lotto

De Lotto is een loterij vorm waarbij deelnemers zelf de nummers mogen bepalen. Het spel is ooit bedacht door Lothar Lammers uit Duitsland. De Lotto is vooral bekend vanwege de genummerde balletjes, waarvan er een aantal uit een draaiend wiel worden getrokken. Diverse Europese landen hebben ieder hun eigen lotto systeem die onderling wel iets kunnen afwijken. In Nederland kruisen deelnemers zes getallen tussen de nummers 1 tot en met 45 aan. De kans op 6 juiste nummers is 1 op 8.145.060. Lotto organiseert diverse loterijen. De ‘normale’ wekelijkse Lottotrekking op zaterdag waar deelnemers 6 getallen uit 45 nummer aankruisen. Dan is er ook nog de Lotto XL trekking, waar men aan kan deelnemen voor een extra 1 euro per lot. Hierbij wordt meegespeeld met de reeds gekozen nummers van de eerste trekking. Tegenwoordig is er ook de Super Zaterdag. Dit is op de laatste zaterdag van de maand en vinden er twee Lotto-trekkingen plaats met twee keer dezelfde winkansen en bedragen als bij de enkelvoudige Lotto-trekking. Op Superzaterdag vinden ook twee Lotto XL trekkingen plaats, en maken deelnemers kans op het winnen van extra prijzen, zoals bijvoorbeeld een vakantiereis of een groot geldbedrag. Lotto is een van de merken van de Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is in april 2016 ontstaan uit een fusie tussen de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto. De Nederlandse Loterij beheert naast Lotto, ook Eurojackpot, de Staatsloterij, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Lotto te bereiken?

Om de klantenservice van Lotto bereiken heeft u een telefoonnummer nodig en soms is dat niet zo makkelijk te vinden. Het is dan handiger wanneer u Klantenservicedirect belt en vertelt dat u contact wilt met Klantenservice van Lotto. U wordt dan meteen doorverbonden. Lekker makkelijk en ook nog eens supersnel. 

Hoe komt het dat de klantenservice van Lotto zo lastig te bereiken is?

Het vinden van het juiste telefoonnummer wil nog wel eens wat tijd in beslag nemen. Dat is niet iets waar u op zit te wachten. Daarom is het soms wat lastiger om de klantenservice van Lotto te bereiken. Doe u dit via Klantenservicedirect dan hoeft u niet meer te zoeken. Wij verbinden u meteen door. 

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Lotto bereiken?

De klantenservice van Lotto is niet alleen telefonisch te bereiken maar ook via een aantal andere wegen. U kunt ze een berichtje sturen via Facebook Messenger. Zodra zij in de gelegenheid zijn zullen zij uw bericht beantwoorden. Dit geldt eveneens voor een contact leggen via Twitter. Het is allemaal mogelijk! 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.