Maandag Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Maandag?

Bel nu Bel nu

Maandag Contact

Telefoonnummer
Adres
Transformatorweg 94, 1014 AK Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-17:00
Dinsdag
08:00-17:00
Woensdag
08:00-17:00
Donderdag
08:00-17:00
Vrijdag
08:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Maandag. 

Waarom Maandag bellen?

U wilt werken bij Maandag

Bel het Maandag telefoonnummer wanneer geïnteresseerd in een baan bij Maandag. Wilt u als consultant gaan werken bij Maandag? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het solliciteren bij Maandag zelf.

U wilt meer informatie over de Maandag Academy

U kunt het Maandag nummer bellen wanneer u vragen over de Maandag Academy. Wat is het? Hoe kunt u zich inschrijven voor een opleiding of training? Maandag klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de Maandag Academy.

Hoe plaats ik een vacature?

Bel het Maandag telefoonnummer wanneer u op zoek bent naar personeel en overweegt om dit via Maandag te doen. Hoe werkt Maandag? Hoe plaatst u uw vacature(s). Maandag klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven van het wervingsproces bij Maandag.

U heeft problemen met het inloggen

Bel het Maandag telefoonnummer wanneer een account heeft bij Maandag en het inloggen lukt niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Maandag klantenservice kan u helpen en samen met u nagaan hoe u uw inlogprobleem kan worden opgelost.

Hoe kan ik uren declareren?

Bent u gedetacheerd via Maandag en wilt u uw gewerkte uren declareren? Hoe werkt dit? Heeft u overuren gewerkt? Maandag klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het declareren van uw uren.

Hoe kan ik solliciteren op een vacature?

Heeft u een vacature gezien op Maandag en wilt u solliciteren? Hoe doet u dat? Hoe werkt het sollicitatieproces? Bel het Maandag klantenservice nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven.

Facebook-pagina Maandag

Neem contact op via Facebook

Maandag heeft een Facebook-pagina met berichten over Maandag en er worden veelgestelde vragen beantwoord in deze berichten. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Maandag klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina Maandag

Bekijk Instagram-pagina

Maandag heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten van Maandag via posts, en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Nieuws, Professionals, Opdrachtgevers en Academy.

Maandag op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Maandag is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Maandag vindt u diverse nieuwsberichten van Maandag, worden veelgestelde vragen beantwoord en u vindt er ook actuele openstaande vacatures.

Youtube-kanaal Maandag

Bekijk Maandag op Youtube

Maandag heeft ook een eigen YouTube-kanaal met diverse informatieve video’s van en over Maandag. Deze video’s zijn verdeeld over een aantal playlists zoals bijvoorbeeld ‘Maandag Academy’ en ‘Werken bij Maandag’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Maandag klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Maandag

Maandag is een Nederlands uitzendbureau actief in de publieke sector. Maandag is eind jaren 90 opgericht. Banen worden via de website aangeboden in verschillende categorieën zoals Onderwijs, Zorg & Welzijn, Overheid, Finance en IT/HR/Marcom (Marketing en Communicatie). Maandag werkt met starters en experts. Zij bieden ook de Maandag Academy aan. In de Academy worden trainingen, persoonlijke begeleiding en vakinhoudelijke workshops op alle niveaus aangeboden aan werkzoekende professionals, in zowel klassikale vorm en als online. Maandag heeft vestigingen door heel Nederland. Naast de website en de vestigingen, kunnen werkzoekenden ook solliciteren via de Maandag App. Door de jaren heen heeft Maandag diverse HR-bedrijven overgenomen of er een aandeel in genomen. De laatste overname is de overname van Whoohoo Belgium. En in mei 2022 heeft Maandag aangekondigd dat zij Quinnoah Consulting overneemt. Quinnoah Consulting is een detacheerbedrijf op het gebied van finance en IT.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.