Maastricht Aachen Airport Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Maastricht-Aachen Airport?

Bel nu Bel nu

Maastricht Aachen Airport Contact

Telefoonnummer
Adres
Vliegveldweg 90, 6199 AD Maastricht Airport
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Maastricht Aachen Airport. 

Waarom Maastricht Aachen Airport bellen?

U wilt informatie over vliegen vanaf Maastricht-Aachen Airport?

Bel het Maastricht Aachen Airport telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over vliegen vanaf Maastricht-Aachen Airport. Wanneer dient u in te checken? Maastricht Aachen Airport klantenservice kan u meer informatie geven over de vertrek/aankomstprocedures op Maastricht-Aachen Airport.

Wilt u een privé of zakelijke vlucht regelen?

Neem contact op met Maastricht Aachen Airport klantenservice wanneer u een privé of zakelijke vlucht vanaf of naar Maastricht Aachen Airport moet regelen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven en u verder helpen.

U wilt meer informatie over nieuwe ontwikkelingen?

Bel het Maastricht Aachen Airport telefoonnummer wanneer meer informatie en/of uitleg wilt over de nieuwe ontwikkelingen op Maastricht-Aachen Airport. Wilt u meedenken en -praten over nieuwe ontwikkelingen rondom Maastricht-Aachen Airport. De klantenservice kan u meer vertellen en uitleggen over nieuwe ontwikkelingen en eventuele aanstaande bijeenkomsten met omwonenden.

Heeft u een klacht?

Neem contact op via het Maastricht Aachen Airport telefoonnummer wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Maastricht-Aachen Airport. Of heeft u last van geluidshinder. De klantenservice kan samen met u overleggen of u samen uw probleem kunt oplossen. Zij kunnen u ook meer informatie en uitleg geven over het indienen van een officiële klacht bij Maastricht Aachen Airport en de klachtenprocedure.

Wilt u werken op Maastricht-Aachen Airport?

Bent u op zoek naar werk of een stageplek op Maastricht-Aachen Airport? Zijn er openstaande vacatures/stageplekken? Neem contact op met Maastricht Aachen Airport klantenservice. Zij kunnen u meer informatie geven en uitleggen waar u eventuele openstaande vacatures kunt vinden.

Bent u iets kwijtgeraakt op Maastricht-Aachen Airport?

Denkt u dat u iets kwijt bent geraakt of per ongeluk heeft achtergelaten op Maastricht-Aachen Airport? Bel dan naar het Maastricht Aachen Airport nummer en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven verloren voorwerpen op het vliegveld.

Contact met Maastricht Aachen Airport via contactformulier

Vul contactformulier in

U kunt rechtstreeks berichten naar Maastricht Aachen Airport klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Maastricht Aachen Airport klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Maastricht-Aachen Airport

Neem contact op via Facebook

Maastricht Aachen Airport heeft een Facebook-pagina met diverse informatie berichten over Maastricht Aachen Airport en vliegen vanaf de Airport. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Maastricht Aachen Airport klantenservice.

Maastricht Aachen Airport op Twitter

Twitter-pagina bekijken

Maastricht Aachen Airport heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Maastricht-Aachen Airport. Bestemmingen, nieuwe ontwikkelingen en nieuws over bijeenkomsten met omwonenden. Maastricht Aachen Airport klantenservice biedt geen ondersteuning vanuit Twitter.

Instagram-pagina Maastricht-Aachen Airport

Bekijk Instagram-pagina

Maastricht Aachen Airport heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij informatie van Maastricht Aachen Airport via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Facts, Bestemmingen, Behind the Scene en Q&A.

Maastricht Aachen Airport op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Maastricht Aachen Airport is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Maastricht Aachen Airport vindt u diverse nieuwsberichten over Maastricht-Aachen Airport. Er staan ook openstaande vacatures op de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Maastricht-Aachen Airport

Bekijk MAA op Youtube

Maastricht Aachen Airport heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal informatieve video’s over Maastricht-Aachen Airport. Er staan ook een 3-tal playlists: Onze partners, Werk met een verhaal en 75 jaar MAA. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Maastricht Aachen Airport klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport (ICAO: EHBK, IATA: MST) is een van de grotere vliegvelden van Nederland. De luchthaven ligt in de gemeente Beek (Limburg) langs de A2 en bevindt zich acht kilometer ten noorden van Maastricht. De provincie Limburg is eigenaar van Maastricht Aachen Airport. Naast passagiers wordt er ook luchtvracht vervoerd vanaf Maastricht Aachen Airport. Samen met Schiphol is Maastricht Aachen Airport de enige Nederlandse luchthaven waar vrachtvervoer plaatsvindt. De eerste plannen voor een luchthaven in Zuid Limburg waren er al in 1919, maar men kon het niet eens worden over de locatie en de financiering ervan. Dit leidde tot uitstel. In februari 1939 werd de keuze voor de huidige locatie definitief en in juli bood de provincie financiële ondersteuning. Helaas brak de Tweede Wereldoorlog uit en werden de plannen (opnieuw) uitgesteld. Eind 1944 krijgen de Amerikaanse bevrijders de plannen van de Luchtvaartdienst in handen en zij leggen het steunvliegveld “Airfield Yankee 44” aan in Beek. Op 1 augustus 1945 is de autoriteit over het Airfield overgedragen aan de Nederlandse overheid en is besloten om het vliegveld open te houden. Op 26 september 1945 landde het eerste burgertoestel op het vliegveld. Uiteindelijk neemt KLM de passagiersvluchten naar/van Amsterdam over. In de daaropvolgende jaren wordt het gebruik van Vliegveld Zuid-Limburg verder uitgebreid met vluchten van de luchtmacht, een vliegschool, een zweefvliegclub en sportvliegers. In 1950 is de nieuwe baan opgeleverd. Deze is 1300 meter lang en 45 meter breed en uitgerust met nachtverlichting. In 1978 is de naam ‘Vliegveld Zuid-Limburg’ veranderd in Maastricht Airport en sinds 1994 heet de luchthaven Maastricht Aachen Airport.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.