Madurodam Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Madurodam?

Bel nu Bel nu

Madurodam Contact

Telefoonnummer
Adres
George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag
Openingstijden
Gesloten
Maandag
11:00-17:00
Dinsdag
11:00-17:00
Woensdag
11:00-17:00
Donderdag
11:00-17:00
Vrijdag
11:00-17:00
Zaterdag
11:00-17:00
Zondag
11:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Madurodam. 

Waarom Madurodam bellen?

Wat zijn de openingstijden van Madurodam?

Bent u een bezoek aan Madurodam aan het plannen en wilt u weten wanneer Madurodam rond die periode geopend is? Of wilt u komend weekend naar Madurodam? Bel Madurodam klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de openingstijden.

U wilt tickets kopen

Bel het Madurodam telefoonnummer wanneer graag naar de Madurodam wilt en benieuwd bent naar het soort tickets dat zij bieden. Hoe kunt u tickets kopen? Kan dat online? Madurodam klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het kopen van tickets.

Zijn er kluisjes te huur bij Madurodam?

Wilt u enkele van uw waardevolle spullen in een kluisje achterlaten? Heeft Madurodam kluisjes te huur? Wat zijn de kosten van het huren van een kluisje? Zijn de kluisjes veilig? Neem contact op via het Madurodam nummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de kluisjes op Madurodam.

Hoe kan ik met een kortingspas online betalen?

Bel het Madurodam telefoonnummer wanneer u een kortingspas heeft en deze wilt gebruiken om online te betalen. Weet u niet precies hoe dit werkt? De klantenservice kan u uitleggen hoe u uw kortingspas kunt gebruiken bij het kopen van ticketss voor Madurodam.

Bent u een schoolreisje of personeelsuitje aan het organiseren?

Neem contact op via het Madurodam telefoonnummer wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een schoolreisje, personeels- of groepsuitje, of kinderfeestje op Madurodam. De klantenservice kan u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden bij Madurodam.

Heeft u vragen over uw abonnement of wilt u een abonnement?

Overweegt u om een abonnement voor Madurodam te kopen, en wilt u weten wat de kosten zijn en wat de voordelen zijn van een abonnement. Of wilt u weten of uw abonnement nog geldig is Bel het Madurodam nummer en de klantenservice kan u alles vertellen over de abonnementen, de voordelen, de kosten en de geldigheid.

Contact met Madurodam via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Madurodam klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Madurodam klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Madurodam

Neem contact op via Facebook

Madurodam heeft een Facebook-pagina met leuke berichten over de diverse activiteiten, acties en evenementen op Madurodam. U kunt ook op deze berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Madurodam klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Madurodam

Contact opnemen via Twitter

Madurodam heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws van Madurodam. U kunt een DM naar Madurodam klantenservice sturen.

Instagram-pagina Madurodam

Bekijk Instagram-pagina

Madurodam heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten over de diverse activiteiten en evenementen op Madurodam via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s zoals ‘Instaspots’, ‘XL-attracties’, ‘Doe-dingen’ en ‘Miniaturen’.

Madurodam op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Madurodam is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Madurodam vindt u diverse nieuwsberichten over Madurodam en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Madurodam is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Madurodam

Bekijk Madurodam op Youtube

Madurodam heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Madurodam en nieuws van Madurodam, zoals ‘The Flying Dutchman’, ‘College Toer’, ‘Nationale Kinderherdenking’, ‘Een kijkje achter de schermen’ en nog veel meer. Voldoende om snel kennis te maken met Madurodam.

Meer informatie over Madurodam

Madurodam is attractiepark in Den Haag. Het is in feite een Nederlandse miniatuurstad op een schaal van 1 op 25. Het park heeft een totale oppervlakte van 62.630 m² en de gebouwde stad zelf is 17.630 m² groot. De miniatuurstad in Madurodam heeft als inspiratie gediend voor de bouw van diverse attractieparken wereldwijd, zoals bijvoorbeeld Legoland Billund en het Disneyland Park in Anaheim. Madurodam biedt een beeld van een Nederlandse stad en de Nederlandse samenleving door middel van ongeveer 700 maquettes van bijzondere gebouwen uit alle delen van Nederland. Hoewel Madurodam ‘een stad’ wordt genoemd, zijn er ook veel landelijke elementen van Nederland te zien. Naast gebouwen uit historische binnensteden, moderne woonwijken, havengebieden en een luchthaven worden ook kanalen, wegen, landerijen, bijzondere natuurgebieden tentoongesteld. Er zijn ook veel bewegende vervoermiddelen zoals: auto's, rondvaartboten, vliegtuigen, treinen en trams. Madurodam is bedacht door Bep Boon-van der Starp. Zij kwam op het idee door het in 1929 gestichte miniatuurstadje Bekonscot Model Village in het Britse Beaconsfield. Haar naam leeft nog steeds voort op Madurodam in een fictief dorpje genaamd Starpenheuvel. Madurodam is vernoemd naar George Maduro, een Curaçaose student die zich in 1940 als cavalerieofficier onderscheidde in de slag om de residentie, en in februari 1945 in concentratiekamp Dachau is omgekomen. Zijn ouders hebben Bep het startkapitaal voor Madurodam gegeven, als een soort van herinneringsmonument voor hun enige zoon. Sinds 1993 staat er een maquette van het uit 1895 daterende geboortehuis van Maduro op Curaçao op Madurodam en ernaast hangt een plaquette met de tekst ‘In hem eert Nederland zijn oorlogshelden uit de strijd 1940-1945’. Sinds 1993 wordt er op 4 mei een Dodenherdenking voor kinderen gehouden, waarbij net als bij de Nationale Dodenherdenking twee minuten stilte wordt gehouden. Er worden bloemen gelegd bij het huis en de plaquette. De inkomsten van Madurodam gaan naar goede doelen via de Stichting Madurodam Steunfonds.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.