Manpower Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Manpower?

Bel nu Bel nu

Manpower Contact

Telefoonnummer
Adres
Diemerhof 16-18, 1112 XN Diemen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Manpower. 

Waarom Manpower bellen?

Wat is MyPath?

Hoe werkt MyPath? Hoe kunt u zich aanmelden voor MyPath van Manpower? Neem contact op met Manpower klantenservice en zij kunnen uw vragen beantwoorden en meer informatie en uitleg geven over MyPath.

U heeft vragen over uw contract?

Heeft u een contract bij Manpower? Wat voor een contract is dit? Hoe werkt dit? Neem contact op met de Manpower klantenservice en zij kunnen samen met u nagaan wat voor een contract u heeft en wat dat betekent.

Hoe meld ik een vacature aan?

Bel het Manpower telefoonnummer wanneer u op zoek bent naar (tijdelijk) personeel en wilt weten hoe u een vacature(s) wilt plaatsen. Manpower klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het werven van personeel via Manpower.

U wilt vakantie of vrij vragen

U kunt het Manpower nummer bellen wanneer u vragen over het aanvragen van een vrije dag of vakantie. Hoe regelt u dit? Bij wie moet u vrij vragen? De Manpower klantenservice kan u uitleggen hoe, waar en wanneer u vrij kunt vragen en uw vakantie kunt regelen.

Hoe werkt het solliciteren via Manpower?

U zoekt werkt en overweegt om u bij Manpower in te schrijven. Hoe kunt u zich inschrijven? Hoe verloopt het sollicitatieproces? Wat moet u doen? Manpower klantenservice kan u verder uitleggen hoe u zich kunt inschrijven en solliciteren bij Manpower.

U heeft problemen met het inloggen

Bel het Manpower telefoonnummer wanneer een account heeft bij Manpower en het inloggen lukt niet? Bent u uw wachtwoord vergeten? Manpower klantenservice kan u helpen en samen met u nagaan hoe u uw inlogprobleem kan worden opgelost.

Contact met Manpower via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Manpower klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier en klik op ‘Neem contact met mij op’. Manpower klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Facebook-pagina Manpower

Neem contact op via Facebook

Manpower heeft een Facebook-pagina met berichten van Manpower over het zoeken en vinden van werk. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Manpower klantenservice.

Via Twitter in contact met Manpower

Contact opnemen via Twitter

Manpower heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Manpower over werk zoeken, werken en carrières. U kunt een DM naar Manpower klantenservice sturen. Men zal zo snel mogelijk op uw DM reageren.

Instagram-pagina Manpower

Bekijk Instagram-pagina

Manpower heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een twee categorieën: DISC-TEST en Bazen van Morgen. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Manpower klantenservice.

Manpower op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Manpower is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Manpower vindt u diverse nieuwsberichten van Manpower en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Manpower is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Manpower

Bekijk Manpower op Youtube

Manpower heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een aantal video’s met betrekking tot werken zoeken en vinden. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Manpower klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Manpower

Manpower is in 1948 opgericht in Milwaukee, Wisconsin (VS) door de twee advocaten en zakenpartners Elmer Winter en Aaron Scheinfeld. Zij hadden het vaak druk met hun juridische werken en hadden behoefte aan extra administratieve ondersteuning. Toen ze ontdekten dat deze administratieve services nergens werden aangeboden, besloten ze om het dan maar zelf te gaan regelen en hebben Manpower opgericht. De eerste Manpower vestigingen werden in 1948 (bij de oprichting) geopend in Milwaukee en Chicago. Het Manpower netwerk breidde zich verder over de VS uit en in 1952 had Manpower vestigingen in Minneapolis, Cleveland, Cincinnati, New York, Pittsburg en Boston. In 1953 wordt de Manpower Foundation opgericht, een stichting waar via jobtrainingen en opleidingsinitiatieven ondersteuning aan werkzoekenden wordt geboden. Manpower start met het uitgeven van licenties en in 1954 wordt het eerste licentiekantoor geopend. Uiteindelijk wordt Manpower ook internationaal actief en in 1956 worden de eerste internationale vestigingen geopend in Montreal en Toronto (Canada). In 1956 wordt ook de eerste Manpower vestiging in het Verenigd Koninkrijk geopend. Vanaf dat moment breiden de vestigingen zich over heel Europa uit, maar ook in Australië en Azië. In 2006 vindt er een algehele rebranding plaats en verandert het Manpower logo. Manpower is nu een internationale marktleider in personeelsdiensten.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.