McDonald’s Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van McDonald’s?

Bel nu Bel nu

McDonald’s Contact

Telefoonnummer
Adres
Paasheuvelweg 14, 1105 BH Amsterdam
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij McDonald’s. 

Waarom McDonald’s bellen?

Kan ik online bij McDonald’s bestellen?

Bel het McDonald’s telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het online bestellen bij McDonald’s. Wilt u weten hoe u online kunt bestellen? McDonald’s kan u meer informatie verstrekken over het online bestellen bij McDonald’s.

Wat is McDelivery?

Heeft u geen tijd of zin om naar McDonald’s te gaan en wilt u gebruik maken van McDelivery? Hoe werkt McDelivery? Neem contact op met McDonald’s klantenservice en zij kunnen meer vertellen over McDelivery en de bijvoorbeeld betalingen en bezorgtijden.

U wilt meer weten over de McDonald’s App

Neem contact op via het McDonald’s telefoonnummer als u er over denkt de McDonald’s App te gaan gebruiken. Hoe werkt de App? Kunt u via de App bestellen en laten bezorgen? De klantenservice kan u meer informatie geven over de McDonald’s App.

U heeft vragen over één van de producten

U kunt het McDonald’s nummer bellen wanneer u een vraag heeft over één van de producten van McDonald’s. Heeft u een voedselallergie? Wilt u weten wat de samenstelling van de kipnuggets is? Hoeveel ijs zit er in de McFlurry’s? McDonald’s klantenservice kan uw vragen beantwoorden of uitleggen waar u de informatie kunt vinden.

Hoe spaar ik McDonald’s Rewards?

U kunt het McDonald’s nummer bellen wanneer meer informatie en uitleg wilt over McDonald’s Rewards? Hoe kunt u deelnemen? Hoe kunt u sparen? Hoe kunt u Rewards gebruiken? McDonald’s klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over MyMcDonald’s Rewards.

Hoe kan ik bij McDonald’s betalen?

U kunt het McDonald’s nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij McDonald’s kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die McDonald’s online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij McDonald’s.

Facebook-pagina McDonald’s

Neem contact op via Facebook

McDonald’s Nederland heeft een Facebook-pagina en de klantenservice plaatst hier de actuele aanbiedingen en acties van McDonald’s Nederland. De klantenservice van McDonald’s is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en de klantenservice zal snel mogelijk op uw bericht reageren.

Instagram-pagina McDonald’s

Bekijk Instagram-pagina

McDonald’s Nederland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over acties en aanbiedingen van McDonald’s waar u ook aan deel kunt nemen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder bijvoorbeeld ‘Mission McD’, ‘McDriver’, ‘Say Cheese’ en ‘Vers Bereid. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met McDonald’s klantenservice.

McDonald’s op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Op de Linkedin-pagina van McDonald’s Nederland worden vooral berichten gedeeld over het werken bij McDonald’s Nederland. Hier worden ook de actuele openstaande vacatures gedeeld. De klantenservice van McDonald’s is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal McDonald’s

Bekijk McDonald’s op Youtube

McDonald’s heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over McDonald’s en de commercials. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Campagnes’, ‘Achter de schermen’, ‘Super Crew | McTV’ en ‘Ronald McDonald Kinderfonds’ Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met McDonald’s klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan McDonald’s

Het postadres is:

Postbus 22753
1100 DG Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan McDonald’s klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van McDonald’s.

Meer informatie over McDonald’s

McDonald's Corporation is een keten van fastfoodrestaurants uit de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van McDonald’s is gevestigd in Chicago (VS). De eerste McDonald’s is op 15 april 1955 geopend door Ray Kroc Des Plaines, Illinois. Ray Kroc had dat jaar de rechten overgenomen van een kleine hamburgerketen van de broers Richard en Maurice McDonald’s. De eerste McDonald’s in Nederland is in 21 augustus 1971 in Zaandam. Dit was ook het eerste McDonald’s restaurant in Europa. Naast de McDonald’s restaurants zijn er in Nederland ook McDrives en stadszaken. Een groot aantal van de McDonald’s zijn in handen van franchise-ondernemers en een klein aantal is eigendom van McDonald’s Nederland zelf. McDrives liggen vaak bij uitvalswegen, langs de autosnelwegen, in grotere gemeentes en op zichtbare locaties. De eerste McDrive werd geopend op 25 september 1987 in Huis ter Heide. McDonald’s stadzaken zijn te vinden in de grotere steden (vanaf 100.000 inwoners) en vaak zijn er zelfs één of meer stadszaken in één stad. Verder zijn McDonald’s stadszaken ook in een horeca- of winkelcentrum. Het menu wordt geregeld aangepast aan de wensen van de tijd en de McDonald’s klanten. Een product dat alleen in Nederland en op Curaçao wordt verkocht is de McKroket. Dit is een hamburgerbroodje met een kroketschijf. De McKroket is afgeleid van de Nederlandse kroket. McDonald’s verdient een groot deel van haar inkomsten via de huur, de auteursrechten en vergoedingen die franchisenemers betalen. McDonald’s Nederland is ook actief via het Ronald McDonald Kinderfonds, waar zij kinderen met kanker en hun ouders steunen met logeerhuizen bij ziekenhuizen en bijvoorbeeld sponsoracties als HomeRide, HomeRun & HomeWalk.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.