Medion Klantenservice

Medion Klantenservice

Bel nu Bel nu

Medion Contact

Telefoonnummer
Adres
John F. Kennedylaan 16a, 5981 XC Panningen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Medion. 

Waarom Medion bellen?

Hoe kan ik online bestellen bij Medion?

Bel het Medion telefoonnummer wanneer wilt weten hoe u online kunt bestellen bij Medion. Hoe gaat dit in zijn werk? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen via Medion.

Hoe kan ik bij Medion betalen?

U kunt het Medion nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u bij Medion kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Medion online biedt. Wilt u achteraf betalen? Of met een creditcard? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Medion.

U heeft geen orderbevestiging ontvangen

U heeft via Medion besteld en geen orderbevestiging van uw bestelling ontvangen. Neem contact op met Medion klantenservice en leg hen uw probleem voor. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de orderbevestiging en samen met u nagaan hoe u samen dit probleem kunt oplossen.

Wat zijn de verzendkosten bij Medion?

Wilt u meer weten over de verzendkosten bij Medion? Neem dan contact op met Medion klantenservice. Zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over de werkwijze van Medion en kunnen uw vragen over onder andere de verzendkosten, de levertijd, de bestelstatus en dergelijke beantwoorden.

Kan ik producten retourneren?

U kunt het Medion nummer bellen wanneer u vragen over het retourneren van ontvangen producten of beschadigde producten. Medion klantenservice kan u meer uitleg geven over het retourneren van producten en de voorwaarden van retournering naar Medion.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Medion account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Medion telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Via Twitter in contact met Medion

Contact opnemen via Twitter

Medion heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over Medion, PC's, notebooks en aanbiedingen van Medion. U kunt een DM naar Medion klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Youtube-kanaal Medion

Bekijk Medion op Youtube

Medion heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Medion en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s worden via playlists geordend zoals ‘Medion op Events’, ‘Medion in het huishouden’, ‘Tips en Tricks van Medion’ en ‘Medion Life’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Medion klantenservice via het Youtube-kanaal.

Informatie opzoeken in Medion Community

Zoek informatie in Medion Community

Er is een Medion Community waar u informatie kunt opzoeken en vragen kunt stellen. Er is een kennisbank, tutorials & workshops en een forum waar u antwoorden op vragen kunt vinden en zelf uw vraag kunt voorleggen aan de community.

Meer informatie over Medion

Medion is een Duitse producent van consumentenelektronica en computers. Medion is in 1982 opgericht en het hoofkantoor staat in Essen (Duitsland). Medion verkoopt zijn producten ook onder andere namen zoals Adata, Cybercom, Cybermaxx, Life, Lifetec, Microstar, Micromaxx, Hama en Tevion. Deze Medion producten zijn herkenbaar aan het modelnummer, dat start met de lettercombinatie MD en/of LT. In 2011 is Medion overgenomen door Lenovo. Medion is vooral bekend geworden als leverancier van computers via de Aldi. De Medion producten worden nu in meerdere winkels verkocht, zoals bijvoorbeeld MediaMarkt. Medion heeft enkele vaste systeemseries waarop verder wordt gebouwd zoals Akoya, Erazer & The Touch. Sinds 2007 worden laptops en pc’s van Medion verkocht als Akoya. Erazer is een iets duurdere en snellere computer van Medion (voorheen Medion HD). Deze zijn vooral voor Gamers en professioneel gebruik. Akoya the Touch, zijn computersystemen met een multi-touchscreen. Er zijn er slechts twee van op de markt. Medion produceert ook GoPal, een serie GPS-Systemen die exclusief via de Aldi en de online website worden verkocht. Verder is er Life, met Lifetab (tablet en pc's) Life TV en Lifephone (smartphone van Medion, draaiend op Android). Daarnaast biedt Medion computersystemen, navigatieapparatuur, camera’s, randapparatuur, beeldschermen, audioapparatuur en huishoudelijke apparatuur.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.