Menzis Helpdesk

Bent u op zoek naar de Menzis klantenservice?

Bel nu Bel nu

Menzis Contact

Telefoonnummer
Adres
Lawickse Allee 130, 6709 DZ Wageningen
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:30-19:00
Dinsdag
08:30-19:00
Woensdag
08:30-19:00
Donderdag
08:30-19:00
Vrijdag
08:30-19:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Menzis. 

Waarom Menzis bellen?

U gaat op reis

U kunt het Menzis klantenservice nummer bellen wanneer u op reis gaat en wilt weten hoe u zich kunt verzekeren tijdens uw reis. De klantenservice kan u meer informatie over reis- en zorgverzekeringen geven, maar ook hoe en wanneer u deze kunt afsluiten

U wilt een verzekering opzeggen

Wanneer u een verzekering bij Menzis wilt opzeggen dan kunt u Menzis klantenservice bellen en zij kunnen u uitleggen hoe de opzegprocedure verloopt en hoe u uw opzegging kunt regelen.

U wilt weten welke rekeningen u nog moet betalen

U kunt het Menzis telefoonnummer bellen wanneer u niet meer precies weten welke rekeningen u al heeft betaald en welke niet. De klantenservice kan samen met u nagaan welke rekeningen nog betaald moeten worden.

U wilt een wijziging doorgeven

Neem contact op met Menzis klantenservice wanneer u een wijziging wilt doorgeven. De klantenservice kan u uitleggen waar en hoe u uw wijziging kunt doorgeven.

U wilt meer informatie over zorgverzekeringen

Bel het Menzis nummer wanneer u meer informatie wilt over de zorgverzekeringen en/of andere verzekeringen van Menzis. De klantenservice kan u meer informatie geven en samen met u bespreken welke verzekering(en) het best bij uw persoonlijke situatie past.

U wilt weten wat uw zorgverzekering vergoedt

Neem contact op met Menzis klantenservice wanneer u meer wilt weten over de vergoedingen van verschillende behandelingen. De klantenservice kan aan de hand van uw gegevens nagaan welke vergoedingen voor uw zorgverzekering gelden.

Chatten met Menzis

Chat met Menzis

U kunt rechtstreeks contact opnemen met Menzis door een chat met één van de medewerkers te starten. U vindt het chatsymbool rechts onderin op de klantenservicepagina. De chat is werkzaam gedurende de openingstijden van Menzis klantenservice.

Chatten met Menzis

Contact met Menzis via WhatsApp

WhatsApp Menzis

U kunt rechtstreeks berichten naar Menzis klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van Menzis is 06-12564102. De klantenservice is via WhatsApp bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00 uur.

Contact met Menzis via WhatsApp

Via Facebook contact met Menzis opnemen

Bekijk Facebook-pagina

Menzis heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Menzis. Voor de bereikbaarheid en antwoorden verwijst men naar de officiële website van Menzis. U kunt een bericht via Messenger versturen maar het is niet duidelijk of hierop zal worden gereageerd.

Via Facebook contact met Menzis opnemen

Contact met Menzis via Twitter

Bekijk Menzis op Twitter

Menzis heeft een Twitter-pagina met Tweets over de verschillende producten, diensten, acties, maar ook tips en adviezen van Menzis. U kunt de klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Twitter.

Contact met Menzis via Twitter

Menzis op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van Menzis staan berichten met adviezen, tips en nieuws rondom Menzis en de diensten en producten die zij leveren. Ook de actuele vacatures bij Menzis staan op de Linkedin-pagina. De klantenservice kunt u niet rechtstreeks berichten via Linkedin.

Menzis op Linkedin

Menzis op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van Menzis vindt u onder andere informatieve video’s over Menzis, maatschappelijke activiteiten waar Menzis bij betrokken is en enkele shorts. U kunt Menzis klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

Menzis op Youtube

Een brief schrijven aan Menzis

Het postadres is:

Postbus 75000
7500 KC Enschede

U kunt er ook voor kiezen om contact met Menzis op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over Menzis

Menzis is een Nederlandse zorgverzekeraar die rond 1836 ontstaan als een soort ziekenfonds dat door een groep Arnhemse artsen, apothekers en tandartsen opgezet, de Maatschappij van Voorzorg. Solidariteit was het centrale punt, met als doelstelling recht op en beschikbaarheid van zorg en medische hulp voor iedereen Menzis is in 2006 als merk ontstaan na een fusie tussen Amicon (ontstaan uit fusie RZR en Oost-Nederland Zorgverzekeraar), Geové en NVS. Naast Menzis zorgverzekeraar behoren ook het zorgverzekeraarsmerk Anderzorg en het (online) gezondheidsprogramma SamenGezond tot de Menzis coöperatie. SamenGezond is een online gezondheidsprogramma (met bijbehorende app), en iedereen in Nederland, met of zonder Menzis verzekering heeft toegang tot dit programma. Menzis werkt op maatschappelijk en sportief gebied samen met onder andere Het Nationaal Ouderenfonds, de KNLTB, de Nederlandse Hartstichting, Special Heroes en de Bas van de Goor Foundation. Verder is Menzis ook bij verschillende sportclubs en clubevenementen betrokken.

Veelgestelde Vragen

Waarom KlantenserviceDirect gebruiken om de Menzis Helpdesk te bereiken?

Misschien bent u in paniek en weet u even het juiste nummer niet meer. U weet niet waar u zoeken moet en het wordt u allemaal net even te veel. Dan is het handig om het contact te laten verzorgen door KlantenserviceDirect. Genoeg reden om het via ons te doen!

Hoe komt het dat de Menzis Helpdesk zo lastig te bereiken is?

Een helpdesk bereiken kan soms wat voeten in de aarde hebben. Dit geldt bijna voor elk bedrijf met een helpdesk. Daarom willen wij het makkelijker maken en verzorgen wij voor u het contact. Het enige wat u hoeft te doen is ons te vertellen met welk bedrijf u contact wilt.

Via welke kanalen kan ik Menzis Helpdesk bereiken?

Wilt u chatten met een van de medewerkers van Menzis? Dit kan via de chatbox op de website. Er is ook een mogelijkheid om een WhatsApp bericht te versturen. Ondanks dat Menzis wel op verschillende Media zoals Twitter en Facebook een pagina heeft, zijn ze daar niet bereikbaar voor vragen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.