MEXEM Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van MEXEM?

Bel nu Bel nu

MEXEM Contact

Telefoonnummer
Adres
Prof. J.H. Bavincklaan 7, 1183 AT Amstelveen
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-22:00
Dinsdag
08:30-22:00
Woensdag
08:30-22:00
Donderdag
08:30-22:00
Vrijdag
08:30-22:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij MEXEM. 

Waarom MEXEM bellen?

Wilt u een account op MEXEM openen?

Bel het MEXEM telefoonnummer wanneer wilt gaan handelen via MEXEM en een account wilt aanmaken op het MEXEM platform. MEXEM klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het openen van een MEXEM-account.

U wilt gegevens wijzigen

Wilt u gegevens in uw MEXEM account wijzigen? Gaat u verhuizen? Neem contact op met MEXEM klantenservice en zij kunnen u meer uitleg geven over het wijzigen van gegevens.

Wilt u geld opnemen of storten?

U kunt het MEXEM nummer bellen wanneer u geld wilt opnemen van of storten op uw MEXEM-rekening. MEXEM klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het opnemen en storten van geld.

U wilt informatie over handelen in bitcoins

Overweegt u om te gaan handelen of beleggen in bitcoins? Wilt u weten of dit ook via MEXEM kan? Neem dan contact op via het MEXEM telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over de producten van MEXEM.

U heeft een klacht

Bel het MEXEM telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. MEXEM klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht bij MEXEM en het klachtenbeleid van MEXEM.

Wilt u iemand toevoegen aan uw individuele rekening?

U kunt het MEXEM nummer bellen wanneer u iemand zou willen toevoegen aan uw individuele MEXEM-rekening. De MEXEM klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het beleid rondom toevoegen van een ander persoon aan een individuele rekening.

Chatten met MEXEM

Chat met MEXEM

Neem rechtstreeks contact op met MEXEM klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u via een chatgesprek starten met een MEXEM klantenservice medewerker. Klik rechtsonder op het blauwe MEXEM-icoon en start de chat.

Contact met MEXEM via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar MEXEM klantenservice sturen via het contactformulier. Vul de gevraagde gegevens in, stel uw vraag of uw bericht op en verzend het contactformulier. MEXEM klantenservice komt zo snel mogelijk terug op uw bericht.

Contact met MEXEM via Facebook

Facebook-pagina bekijken

MEXEM heeft een internationale Facebook-pagina met berichten over de diensten en producten van MEXEM. Zij delen hier actuele berichten over de beursnoteringen. MEXEM klantenservice is bereikbaar via Facebook Messenger. Zij zullen zo snel mogelijk reageren op uw Messenger-bericht.

MEXEM op Instagram

Bekijk Instagram-pagina

MEXEM heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over actuele ontwikkelingen op de financiële markten. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact met MEXEM klantenservice op te nemen.

Linkedin-pagina MEXEM

Bekijk MEXEM op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van MEXEM Europe staat slechts één algemene video. De klantenservice van MEXEM is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

MEXEM op Youtube

Bekijk MEXEM op Youtube

MEXEM heeft ook een eigen YouTube kanaal met diverse informatieve video’s met informatie over MEXEM in verschillende talen. U vindt hier een groot aantal playlists met video’s. Zoals bijvoorbeeld ‘MEXEM EUROPE News’, ‘MEXEM WEBINARS’ en ‘Het MEXEM Handelsplatform (TMS)’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met MEXEM klantenservice.

MEXEM op TikTok

MEXEM op TikTok bekijken

MEXEM is ook actief op TikTok. Zij delen diverse kort informatieve video’s op hun TikTok-pagina. MEXEM klantenservice is niet rechtstreeks te bereiken via TikTok.

Meer informatie over MEXEM

MEXEM is een internationale broker en handelsplatform met kantoren over de hele wereld. MEXEM is 1986 opgericht en sinds 2018 actief als broker in de Benelux. Het MEXEM handelsplatform aan de EU-regulering en staat geregistreerd in het AFM register en wordt gereguleerd door de CySEC. Het Europese hoofdkantoor van MEXEM bevindt zich in Cyprus. MEXEM is in feite een merk van het Amerikaanse Interactive Brokers, net als TradersOnly en Lynx. Interactive Brokers Nederland beheert het MEXEM handelsplatform en staat onder controle van de Amerikaanse SEC. Bij MEXEM kunnen klanten wereldwijd handelen op ruim 135 markten, in 33 landen en met 23 verschillende valuta. MEXEM biedt een groot aantal beleggingsproducten, waaronder aandelen, opties, futures, obligaties, CFD’s, valuta, sprinters, turbo’s en ETF’s. Klanten kunnen in de verschillende producten beleggen vanuit één (hun eigen) effectenrekening op het bekroonde platform van Interactive Brokers, genaamd ‘Trader Workstation’ (TWS). Er is keuze uit diverse soorten rekeningen zoals individueel, joint en institutioneel, afhankelijk van de belegger en/of instelling. Via de interactieve broker is er een persoonlijke relatiemanager ter beschikking die klanten kunnen helpen en adviseren bij het beleggen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.