Microsoft Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Microsoft?

Bel nu Bel nu

Microsoft Contact

Telefoonnummer
Adres
Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-17:00
Dinsdag
08:30-17:00
Woensdag
08:30-17:00
Donderdag
08:30-17:00
Vrijdag
08:30-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Microsoft. 

Waarom Microsoft bellen?

Kan ik online bestellen bij Microsoft? Hoe?

Bel het Microsoft telefoonnummer wanneer wilt weten of/en hoe u online producten bij Microsoft kunt bestellen. De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het online bestellen bij Microsoft.

Hoe kan ik bij Microsoft betalen?

U kunt het Microsoft nummer bellen wanneer u meer wilt weten over hoe u uw abonnement(en) bij Microsoft kunt betalen en vragen heeft over de betaalmethoden die Microsoft biedt. Kunt u met een creditcard betalen? Of kan er alleen automatisch betaald worden? De klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over betalen bij Microsoft.

U wilt informatie over het installeren van Microsoft 365

Bel het Microsoft telefoonnummer wanneer u Microsoft 365 abonnement heeft gekocht en niet weet hoe u deze nu moet installeren op uw laptop of pc. Microsoft klantenservice kan u meer uitleg geven over de installatie van Microsoft 365 of bijvoorbeeld Windows 10 of 11.

Biedt Microsoft garantie?

Bel het Microsoft nummer wanneer u vragen over het garantiebeleid van Microsoft. Hoe zit het garantiebeleid eruit en wat zijn de voorwaarden? Hoe kunt u gebruik maken van de garantie voor bijvoorbeeld de hardware. Microsoft klantenservice kan u meer uitleg geven over het garantiebeleid van Microsoft.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Microsoft account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Microsoft telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

U wilt meer informatie over Windows 11

U kunt het Microsoft nummer bellen wanneer u vragen over Windows 11. Microsoft klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over Windows 11. Maar ook over Windows 10 en updates over zowel Windows 10 als 11.

Facebook-pagina Microsoft

Neem contact op via Facebook

Microsoft heeft een Facebook-pagina met van Microsoft over nieuwe producten, events en tips en trucs. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Microsoft klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Via Twitter in contact met Microsoft

Contact opnemen via Twitter

Microsoft heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets van Microsoft met informatie en nieuws van Microsoft Nederland. Voor technische vragen kunt u bij @MicrosoftHelpt terecht op werkdagen tussen 9.00 tot 16.00 uur.

Instagram-pagina Microsoft

Bekijk Instagram-pagina

Microsoft Nederland heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s over apparaten, events, nieuws en inspiratie. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën waaronder ‘SurfaceYourFlow’, ‘Hoogtepunten’ en ‘Opening MSFT’.

Microsoft op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Microsoft is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van Microsoft vindt u diverse nieuwsberichten over Microsoft, werken bij Microsoft en actuele openstaande vacatures over de hele wereld. De klantenservice van Microsoft is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Microsoft

Bekijk Microsoft op Youtube

Microsoft heeft ook een eigen Nederlands YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Microsoft en de vele verschillende producten die zij verkopen. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Surface familie’, ‘Future of Work’, ‘Surface shorts’ en ‘Microsoft Vlog’. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Microsoft klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Microsoft

Microsoft (vaak afgekort als MS) is een Amerikaans bedrijf uit Redmond in Washington (VS). Microsoft ontwikkelt, verspreidt, licentieert en ondersteunt een breed scala aan computer gerelateerde producten en diensten. Microsoft is op 4 april 1975 opgericht door Bill Gates en Paul Allen en is 's werelds grootste software bedrijf en staat hoog op de lijst van bedrijven met de hoogste beurswaarde ter wereld. Een BASIC-interpreter voor de Altair 8800 (een zelfbouwcomputer voor hobbyisten) is het eerste door Microsoft ontwikkelde product. Microsoft Windows is op 20 november 1984 uitgebracht. Het was in feite een grafische uitbreiding voor MS-DOS. In 1990 heeft Microsoft de eerste versie van het kantoorsoftwarepakket Microsoft Office uitgebracht. Microsoft office een pakket van diverse applicaties zoals Microsoft Word en Microsoft Excel in één. Op 22 mei 1990 werd ook Windows 3.0 uitgebracht met een nieuwe gestroomlijnde interface. In 2014 is Microsoft Windows 10 geïntroduceerd, waarmee een einde kwam aan zowel Windows Phone, Windows Embedded, Windows on Devices zoals op Xbox One OS. Met Windows 10 werd alles op één enkel platform aangeboden. Inmiddels is Windows 11 op de markt gebracht. In 2020 heeft Microsoft haar activiteiten in drie onderdelen opgesplitst: Productivity and Business Processes, Intelligent Cloud en More Personal Computing. In 2021 heeft Microsoft een Europese cloud voor bedrijven en overheden opgezet, waardoor er een einde is gekomen aan de gangbare praktijk van opslag van alle technische data en gebruiksgegevens op Amerikaanse servers. Alle clouddiensten van Microsoft zoals Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365 voldoen sindsdien aan de Europese Regelgeving.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.