Mijndomein Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Mijndomein?

Bel nu Bel nu

Mijndomein Contact

Telefoonnummer
Adres
Albert Einsteinweg 4, 8218 NH Lelystad
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Mijndomein. 

Waarom Mijndomein bellen?

Er zijn problemen met het ontvangen van mailtjes

Bel het Mijndomein telefoonnummer wanneer u problemen ervaart met het ontvangen van mailtjes die vanuit ‘mijn account’ zijn verzonden. Mijndomein klantenservice kan controleren of er updates zijn of op zoek gaan naar een andere oplossing.

Welke webhosting pakket(en) biedt Mijndomein?

U kunt het Mijndomein nummer bellen wanneer meer wilt weten over de webhosting pakket(en) die Mijndomein aanbiedt. Overweegt u Mijndomein en heeft u vragen? De klantenservice van Mijndomein kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de webhosting pakket(en) van Mijndomein.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Mijndomein account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Mijndomein telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wanneer ontvang ik de factuur? Waar vind ik deze?

Weet u niet wanneer u de Mijndomein factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Mijndomein telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Hoe werkt de website-maker van Mijndomein?

U kunt het Mijndomein nummer bellen wanneer meer wilt weten over de websitemaker van Mijndomein. Hoe werkt het? Welke onderdelen zitten in het pakket? Mijndomein klantenservice kan u meer uitleg geven over de websitemaker van Mijndomein.

U wilt een webshop op Mijndomein maken?

Wilt u een webshop op Mijndomein maken? Wilt u hier meer over weten? Heeft u vragen? Heeft u problemen met uw Mijndomein webshop? Bel het Mijndomein telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het maken van een webshop via Mijndomein.

Chatten met Mijndomein

Chat met Mijndomein

Neem rechtstreeks contact op met Mijndomein klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een Mijndomein klantenservice medewerker. Klik op het onderwerp waarover u wilt chatten. Zodra u op de desbetreffende pagina bent kunt u rechtsonder op het chat-icoon ‘Hulp nodig’ klikken en uw chatgesprek met Mijndomein starten. Mijndomein is op werkdagen direct bereikbaar via de chat tussen 10:00 en 16:00 uur. Op andere momenten is de virtuele assistent beschikbaar.

Op de Mijndomein Facebook-pagina vindt u diverse berichten over de diensten en producten van Mijndomein. Websites van klanten van Mijndomein worden hier gepromoot. U kunt ook rechtstreeks reageren op deze berichten. De klantenservice van mijn domein is bereikbaar via Facebook Messenger.

Contact met Mijndomein via Twitter

Bekijk Mijndomein op Twitter

De klantenservice van Mijndomein is ook actief op Twitter. Zij delen diverse Tweets met tips en inspiratie over het hosten van websites van ondernemers via Mijndomein. U kunt een DM naar Mijndomein klantenservice sturen.

Mijndomein op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Mijndomein heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij berichten en foto’s over het hosten van websites via Mijndomein. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Mijndomein klantenservice.

Linkedin-pagina Mijndomein

Bekijk Mijndomein op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van Mijndomein vindt u berichten met tips en informatie over de webhosting services van Mijndomein. Verder deelt Mijndomein hier ook de actuele openstaande vacatures bij Mijndomein. De klantenservice van Mijndomein is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Mijndomein op Youtube

Mijndomein op Youtube bekijken

Op het Mijndomein YouTube-kanaal staat een groot aantal video’s met informatie over en van Mijndomein. De informatieve video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ‘Dit is mijn domein’, ‘Webshop’, ‘Websitemaker’, ‘Webhosting’ en ‘Over Mijndomein’. Het vinden van de juiste informatie is hierdoor een stuk overzichtelijker. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Mijndomein klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over Mijndomein

Mijndomein is in 2003 opgericht en heeft anno 2022 meer dan 700.000 domeinnamen in beheer. In 2006 richtte Mijndomein Metaregistrar op. Hiermee wordt de technische kant van domein onderhouden. Mijndomein Online biedt registratie van domeinnamen, websites of webshops aan. In 2010 startte mijndomein met de introductie privé lease van auto’s voor iedereen via Mijndomein Auto. De financiering van de auto’s gebeurt via reguliere banken maar ook via crowdfunding door middel van Mijndomein obligaties. Hiervoor is Mijndomein Invest opgericht en Mijndomein geeft iedere maand zelf obligaties uit. Inmiddels biedt Mijndomein Auto ook deel leasen en autodelen aan en werkt hierin samen met MyWheels en andere partners. Vervolgens heeft mijndomein de eerste Nederlandse regionale extensie geïntroduceerd; puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland en mijndomein heeft ook een belangrijke bijdrage geleverd aan de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam). Mijndomein biedt ook MijnEnergie aan, met als doel het samen energie opwekken en oplossingen vinden voor minder energiegebruik. Als eerste doel wil MijnEnergie beginnen met 100% groene energie, lokaal opwekken, tegen de inkoopprijs. Door zonnepanelen te verhuren in plaats dat klanten deze moeten kopen kan iedereen op een eenvoudige manier zonne-energie op hun daken opwekken.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
1 1 beoordeling

 Rating label*

Bianca

10.01.2023

ik moet aan het werk !!!!! en niet dit geneuzel hebben dat ik mijn mail niet in kan omdat ik gedeactiveerd ben (authorization 0001) ik moet dus nu allerlei kunstgrepen uitvoeren die nergens te vinden zijn, die de chat niet begrijpt !!!! hoe slecht is dat!!!!

Mijndomein

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.