Miljoenenspel Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Miljoenenspel?

Bel nu Bel nu

Miljoenenspel Contact

Telefoonnummer
Adres
Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-21:00
Dinsdag
09:00-21:00
Woensdag
09:00-21:00
Donderdag
09:00-21:00
Vrijdag
09:00-21:00
Zaterdag
10:00-17:00
Zondag
10:00-17:00
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Miljoenenspel. 

Waarom Miljoenenspel bellen?

Wat kunt u winnen bij het Miljoenenspel?

Bel het Miljoenenspel telefoonnummer wanneer wilt weten wat u kunt winnen bij het Miljoenenspel. De klantenservice kan u meer informatie geven over de prijzen bij Miljoenenspel en wat de spelregels zijn.

Hoe kan ik meespelen met Miljoenenspel?

Bel het Miljoenenspel telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over het meespelen met Miljoenenspel. De klantenservice kan u uitleggen hoe u kunt meespelen en hoe Miljoenenspel gespeeld wordt.

Hoofdprijs verdubbeling? Wat is dat? Hoe werkt dat?

U kunt het Miljoenenspel nummer bellen wanneer u heeft gehoord van het verdubbelen van de hoofdprijs. Wat is dit? Hoe werkt dit? Wanneer wordt de hoofdprijs verdubbelt. Miljoenenspel klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over de verdubbeling van de hoofdprijs in Miljoenenspel.

Wilt u uw abonnement opzeggen?

Neem contact op via het Miljoenenspel telefoonnummer wanneer u uw abonnement wilt opzeggen. Miljoenenspel klantenservice kan uitleggen hoe u uw abonnement kunt opzeggen en waar u dit kunt regelen.

Kunt u niet inloggen op uw account?

U kunt het Miljoenenspel nummer bellen wanneer u problemen heeft met het inloggen op uw Miljoenenspel account. De klantenservice kan u hierbij helpen en samen met u op zoek gaan naar een oplossing.

U heeft een klacht

Bel het Miljoenenspel telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Miljoenenspel klantenservice kan u verder helpen en meer uitleg en informatie geven over het indienen van een klacht en de klachtenprocedure.

Miljoenenspel op Facebook

Facebook-pagina bekijken

Aangezien Miljoenenspel onderdeel is van de Nederlandse Loterij heeft Miljoenenspel geen eigen Facebook-pagina en valt Miljoenenspel onder die van de Nederlandse Loterij. Hier worden diverse nieuwsberichten en winacties van de Nederlandse Loterij gedeeld. De klantenservice van de Nederlandse Loterij is bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen en er zal zo snel mogelijk op uw Messenger-bericht gereageerd worden.

Contact met Miljoenenspel via Twitter

Bekijk Miljoenenspel op Twitter

Miljoenenspel is één van de merken van de Nederlandse Loterij. Op de Twitter-pagina van de Nederlandse Loterij worden diverse Tweets over de activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL gedeeld. U kunt een DM naar de Nederlandse Loterij klantenservice sturen en zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Miljoenenspel op Instagram

Instagram-pagina bekijken

Miljoenenspel op Instagram Instagram-pagina bekijken https://www.instagram.com/nederlandseloterij/ Miljoenenspel is een onderdeel van de Nederlandse Loterij. Op Instagram deelt de Nederlandse Loterij diverse berichten over activiteiten van de Nederlandse Loterij en TeamNL. Een aantal berichten is onder gebracht in een 2-tal lijsten: ‘Wie wint er’ en ‘Achter Oranje’. Het is niet mogelijk om via Instagram contact op te nemen met Miljoenenspel klantenservice.

Miljoenenspel op Linkedin

Bekijk Miljoenenspel op Linkedin

Als onderdeel van de Nederlandse Loterij, valt Miljoenenspel ook de Linkedin-pagina de Nederlandse Loterij. vindt u nieuwsberichten over de Nederlandse Loterij en TeamNL, maar ook over werken bij de Nederlandse Loterij. De klantenservice van Miljoenenspel is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal van de Miljoenenspel

Bekijk Miljoenenspel op Youtube

Op het Youtube-kanaal van de Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is, vindt u diverse leuke en informatieve video’s over TeamNL en de Nederlandse Loterij. Er zijn diverse playlists zoals, ‘Een ode aan’, ‘Medaille Taxi’, ‘Oranje Peloton’, ‘Kansenpakkers’ en ‘Heel Nederland Wint’. U kunt helaas geen rechtstreeks contact opnemen met Miljoenenspel klantenservice via Youtube.

Meer informatie over Miljoenenspel

Miljoenenspel is een van de merken van de Nederlandse Loterij en is in 2012 ontstaan. Het idee achter Miljoenenspel is dat er in plaats van één grote jackpot wordt uitgekeerd, dat deze jackpot wordt opgedeeld in meerdere geldprijzen van 1 miljoen euro. De filosofie achter dit idee is, dat er zo meer mensen kans maken op het winnen van een grote geldprijs en er dus meer mensen “gelukkig gemaakt” zouden worden. Er zouden namelijk meer winnaars zijn. Iedere keer wanneer de loterij-jackpot (Miljoenenspel-jackpot) niet valt, wordt de totale jackpot hoger en als de jackpot 10 miljoen euro (€10.000.000) was bereikt, dan zou de jackpot gegarandeerd worden uitgereikt. De Miljoenenspel-trekking is echter op 1 maart 2014 veranderd. De Miljoenenspel-jackpot is vervangen door de Miljoenenspel-trekking en deelnemers maken kans op drie keer 1 miljoen euro bij iedere Miljoenenspel-trekking. Verder kiezen deelnemers vanaf dit moment in plaats van het zelfgekozen midcijfer, één letter. De Miljoenenspel-trekking vindt iedere zaterdag plaats. Wanneer de prijs van € 1 miljoen in een kalenderjaar geen enkele keer is gevallen, dan wordt er in datzelfde jaar een trekking toegewezen waarin het miljoen gegarandeerd gaat vallen. Naast het Miljoenenspel de Nederlandse ook Lotto, Eurojackpot, de Staatsloterij, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Casino en TOTO Sport. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de klantenservice van Miljoenenspel te bereiken?

Het antwoord op deze vraag is kort maar krachtig. U hoeft nu niet op zoek te gaan naar het nummer. Wij verbinden u meteen door.  

Hoe komt het dat de klantenservice van Miljoenenspel zo lastig te bereiken is?

Het kan soms wat langer duren voordat u het nummer heeft gevonden of u weet niet goed waar u moet zoeken. Dit is niet meer nodig! U belt naar Klantenservicedirect, geeft aan dat u met Miljoenenspel wilt bellen en wij zorgen dat er contact met hen gelegd wordt.  

Via welke kanalen kan ik de klantenservice van Miljoenenspel bereiken?

U kunt zeven dagen in de week bellen met de klantenservice van Miljoenenspel. Soms is het fijner om te schrijven en dit is dan ook zeker mogelijk. U kunt een berichtje sturen naar de Facebook Messenger of een DM sturen via de Twitter-pagina van Miljoenenspel. Zij nemen dan zo snel mogelijk uw vraag in behandeling.   

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.