Mollie Klantenservice

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van Mollie? Wij verbinden u graag door.

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.

Mollie Contact

Telefoonnummer
Adres
Tesselschadestraat 15, 1054 ET Amsterdam
Openingstijden
Open
Maandag
09:00-17:00
Dinsdag
09:00-17:00
Woensdag
09:00-17:00
Donderdag
09:00-17:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Mollie. 

Waarom Mollie bellen?

Wat is Mollie en hoe werkt het?

Bel het Mollie telefoonnummer wanneer u meer informatie en uitleg wilt over Mollie. Wat zijn de voordelen van het gebruik van Mollie voor uw bedrijf? Hoe werkt het? Wat kost het? Wat zijn de mogelijkheden? Mollie klantenservice kan deze en andere vragen beantwoorden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Mollie account niet? Bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? Wilt u gegevens wijzigen? Wilt u een bankrekening toevoegen? Neem contact op via het Mollie telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wanneer word ik uitbetaald?

U kunt het Mollie nummer bellen wanneer u meer wilt weten over het uitbetalen. Hoe werkt dit? Wanneer ontvangt u uw betalingen? Mollie klantenservice kan u meer uitleg en informatie geven over het regelen van uitbetaling via uw Mollie account.

Hoe koppelt u uw Mollie aan uw platform of webshop?

Wilt u uw Mollie account toevoegen aan uw webshop of web platform? Wilt u weten hoe u dit moet doen? Neem contact op via het Mollie telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over waar u meer informatie vindt over hoe u uw Mollie aan uw webshop kunt toevoegen.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Weet u niet wanneer u de Mollie factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het Mollie telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

U heeft een klacht

Bel het Mollie telefoonnummer wanneer u een klacht heeft. Mollie klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over het indienen van een klacht bij Mollie. Waar en wat u moet doen.

Via Twitter in contact met Mollie

Contact opnemen via Twitter

Mollie heeft een Engelstalige Twitter-pagina met diverse Tweets over Mollie en nieuwe en actuele ontwikkelingen bij Mollie. U kunt een DM naar Mollie klantenservice sturen.

Instagram-pagina Mollie

Bekijk Instagram-pagina

Mollie heeft ook een Internationale Instagram-pagina. Hier delen zij berichten via posts, reels en video’s over en van Mollie. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals ‘Tips’, ‘Features’, ‘Events’ en ‘Partners’. Het is niet mogelijk om via Instagram rechtstreeks contact op te nemen met Mollie klantenservice.

Mollie op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Mollie is ook actief op Linkedin. Op de Internationale Linkedin-pagina van Mollie vindt u diverse nieuwsberichten over Mollie, werken bij Mollie en actuele openstaande vacatures. De klantenservice van Mollie is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal Mollie

Bekijk Mollie op Youtube

Mollie heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met informatie over Mollie. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists met onder andere richtlijnen en video’s over het werken bij Mollie. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Mollie klantenservice via het Youtube-kanaal.

Mollie op Dribble

Bekijk Mollie op Dribble

Op de Mollie Dribble-pagina vindt u diverse shots met video’s die verwijzen naar instructies over het gebruik van Mollie voor uw bedrijf. Mollie klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Dribble.

U vindt diverse informatieve artikelen over en producten van Mollie in dit blog. Het Mollie blog is verdeeld in een aantal onderwerpen waaronder ‘Engineering’, ‘Design’, ‘Product’ en ‘Culture’. De klantenservice van Mollie is niet rechtstreeks bereikbaar via het blog.

Over bedrijf

Meer informatie over Mollie Mollie is een Nederlandse payment service provider, in het Nederlands vertaald een zogenaamde betalingserviceverwerker. Mollie is in 2004 opgericht door Adriaan Mol. Mollie verwerkt de betalingen voor bedrijven, zowel consumenten betalingen als zakelijke betalingen. Mollie verwerkt diverse soorten betaalmethoden zoals bijvoorbeeld iDeal, Klarna (achteraf betalen), Creditcard, Apple Pay, PayPal, Bancontact, SEPA-overboeking, SEPA-incasso, SOFORT banking en cadeaukaarten. In 2004 bij de start verkocht Mollie sms’jes aan zakelijke klanten en ondersteunde Mollie zogenaamde kleine microbetalingen voor online gaming en ringtones. In 2005 werd het aanbod van Mollie uitgebreid met de komst van iDeal. Mollie werkte samen met ABN AMRO aan de software-implementatie voor de universele betaalmethode iDeal en dit werd vervolgens doorverkocht aan klanten. Sinds 2007 is Mollie zich meer gaan richten op het betaalverkeer en de sms- en telecomdiensten en het aanbod werd uitgebreid met de verwerking van creditcardbetalingen te verwerken. Inmiddels is Mollie uitgegroeid tot een van Europa's grootste payment service providers en levert het naast de betalingsverwerking van iDeal en creditcard, inmiddels ook gelokaliseerde betaalmethodes voor de Europese en wereldwijde markt aan. Wanneer via Mollie betaald wordt zal ‘stg mollie payments’ zichtbaar zijn als afschrijving. De afkorting ‘stg mollie payments’ staat voor stichting mollie payments. Mollie gebruikt een stichting waarmee ze derden gelden afschrijven.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.