NCOI Contact

Bent u op zoek naar de NCOI klantenservice?

Bel nu Bel nu

NCOI Bellen

Telefoonnummer
Adres
Marathon 7, 1213 PD Hilversum
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-18:00
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
09:00-18:00
Vrijdag
09:00-17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij NCOI. 

Waarom NCOI bellen?

U wilt weten of u wordt toegelaten voor een opleiding

Wilt een opleiding gaan volgen bij NCOI maar weet u niet zeker of u zult worden toegelaten? Bel het NCOI telefoonnummer en de klantenservice medewerker kan u meer informatie geven over de gewenste opleiding en de toelatingseisen.

U wilt meer informatie over LevenLangLerenKrediet

Neem contact op met NCOI klantenservice wanneer vragen heeft over LevenLangLerenKrediet en hoe u dit kunt aanvragen. Neem contact op met NCOI klantenservice en de medewerker kan u meer informatie geven over LLLK en wat u moet doen om dit aan te vragen.

U moet uw opleiding tijdelijk onderbreken

U kunt het NCOI nummer bellen wanneer u door omstandigheden uw opleiding bij NCOI moet onderbreken. De klantenservice kan u meer uitleg geven over het tijdelijk onderbreken van uw opleiding en de eventuele gevolgen.

U wilt weten wanneer u het studiemateriaal ontvangt

Wilt u starten met uw opleiding en wilt u weten wanneer u het studiemateriaal voor uw opleiding of training bij NCOI ontvangt? Neem contact op met NCOI klantenservice en de medewerker kan aan de hand van uw gegevens nagaan wanneer uw opleiding start en u het studiemateriaal zult ontvangen.

U wilt uw inschrijving annuleren

U kunt het NCOI nummer bellen wanneer u uw inschrijving voor een opleiding of training bij NCOI annuleren. De klantenservice kan u meer uitleg en informatie over annulering geven en de voorwaarden van annuleren toelichten.

U wilt graag maatwerk voor in uw bedrijf

Bent u benieuwd of NCOI maatwerk, incompany trainingen kan organiseren? Neem contact op via het NCOI klantenservicenummer. De klantenservice kan u meer informatie geven over het organiseren van incompany (maatwerk) trainingen.

Chatten met NCOI

Chat met NCOI

U kunt rechtstreeks chatten met NCOI klantenservice. Via de chat beantwoorden opleidingsadviseurs al uw vragen. Onderin op de website verschijnt een chat-symbool wanneer u live kunt chatten. NCOI klantenservice opleidingsadviseurs zijn gedurende de openingstijden bereikbaar via de NCOI Live Chat.

Chatten met NCOI

Contact met NCOI via WhatsApp

WhatsApp NCOI

U kunt rechtstreeks berichten naar NCOI klantenservice sturen via WhatsApp. De medewerkers van NCOI klantenservice zijn via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00 uur bereikbaar. Het WhatsApp nummer van NCOI is 0610453804.

Contact met NCOI via WhatsApp

Contact met NCOI via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar NCOI klantenservice sturen via het contactformulier op de website. Heeft u een vraag? Vul het contactformulier en NCOI klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw vraag beantwoorden.

Contact met NCOI via contactformulier

Contact met NCOI via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

NCOI heeft een Facebook-pagina waar zij berichten delen over de services van en de actuele opleidingen en trainingen bij NCOI. U wordt ook uitgenodigd om u reactie of suggestie achter te laten. U kunt een persoonlijk bericht via Facebook Messenger versturen. NCOI klantenservice is op werkdagen 8:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar en als u uw vraag buiten de openingstijden stelt dan zal de klantenservice deze zo snel mogelijk op de volgende werkdag beantwoorden.

Contact met NCOI via Facebook

Contact met NCOI via Twitter

Bekijk NCOI op Twitter

De klantenservice van NCOI is ook actief op Twitter. Hier delen zij Tweets rondom de vele verschillende ontwikkelingen op onderwijsgebied en de verschillende opleidingen en trainingen die NCOI aanbiedt. U kunt een DM naar NCOI klantenservice sturen. NCOI klantenservice is op werkdagen 8:30 tot 17:00 uur bereikbaar en anders reageren zij zo snel mogelijk op uw bericht

Contact met NCOI via Twitter

NCOI op Linkedin

Bekijk NCOI op Linkedin

Op de Linkedin-pagina van NCOI vindt u verschillende berichten over de trainingen en opleidingen van het NCOI, maar ook actuele ontwikkelingen op onderwijsgebied. Verder vindt u op de NCOI Linkedin-pagina de actuele vacatures bij het NCOI. Het is niet mogelijk om een rechtstreeks naar NCOI klantenservice te sturen via Linkedin.

NCOI op Linkedin

NCOI op Youtube

Bekijk NCOI op Youtube

Op het Youtube-kanaal van NCOI delen zij informatieve video’s over studeren en werken bij NCOI zoals bijvoorbeeld video’s over doorstromen, omscholen en lessen bij het NCOI. U kunt NCOI klantenservice echter niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

NCOI op Youtube

Online Informatiegesprek afspraak met NCOI

Online afspraak maken

U kunt een online-informatiegesprek met een NCOI opleidingsadviseur maken. Tijdens dit gesprek met een opleidingsadviseur ontvangt u alle informatie over uw gewenste opleiding en kunt u al uw vragen te over de mogelijkheden om bij NCOI Opleidingen te studeren. U kunt u inschrijven via het online aanmeldformulier en na uw aanmelding ontvangt u een bevestigingsmail voor de geplande datum ontvangt u een link voor deelname aan het gesprek. Het gesprek zal ongeveer een uur duren.

Online Informatiegesprek afspraak met NCOI

Meer informatie over NCOI

NCOI is de afkorting Nederlands Commercieel Opleidingsinstituut en staat sinds 1996 ingeschreven bij de KvK. De NCOI groep bestaat uit verschillende opleidingsinstituten die mbo, mhbo, hbo- en masteropleidingen aanbieden voor werkende mensen. NCOI heeft door de jaren heen verschillende opleidingsinstituten overgenomen zoals in mei 2010 Scheidegger en in 2011 Compu’Train, Twice en Broekhuis Trainingen die in 2013 zijn samengevoegd onder de naam Computrain. In 2013 is Pro Education overgenomen, en in 2014 Markus Verbeek Praehep, NTI, NIBE-SVV en Reed Business. In 2015 heeft NCOI het ruim honderd jaar oude opleidingscentrum Schoevers overgenomen en vervolgens ook Bestuursacademie Nederland, ISES, Lectric en ISBW. Op 6 september 2016 werd bekend dat NCOI ook het Luzac College had overgenomen. In 2019 is NCOI zelfs de landsgrenzen overgegaan met de overname van de Belgische opleidingsspecialist Kluwer Opleidingen NV. Het hoofdkantoor van NCOI staat in Hilversum. In de beginperiode verzorgde het instituut voornamelijk NIMA-opleidingen. Sinds ongeveer 2014 biedt NCOI meer dan 1000 praktijkgerichte mbo-, mhbo-, hbo-, bachelor- en masteropleidingen en kortlopende trainingen aan. Inmiddels is NCOI door het ministerie van OCW aangewezen als onderwijsinstelling voor mbo- en hbo-opleidingen. Naast de opleidingen en trainingen biedt NCOI ook bedrijfsopleidingstrajecten aan. NCOI Opleidingen heeft opleidingslocaties door heel Nederland. NCOI huurt locaties en werkt met freelancedocenten. De NCOI groep is onderverdeeld in NCOI University, Hogeschool NCOI, MBO College van NCOI en NCOI Trainingen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.