Nederlands Dagblad Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Nederlands Dagblad?

Bel nu Bel nu

Nederlands Dagblad Contact

Telefoonnummer
Adres
Berkenweg 11, 3818 LA Amersfoort
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:00-12:00
Dinsdag
08:00-12:00
Woensdag
08:00-12:00
Donderdag
08:00-12:00
Vrijdag
08:00-12:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Nederlands Dagblad. 

Waarom Nederlands Dagblad bellen?

Gaat u op vakantie of reis?

Wanneer u binnenkort op vakantie of lange reis gaat, dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met Nederlands Dagblad klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U zoekt werk of een stageplaats

U kunt het Nederlands Dagblad nummer bellen wanneer u vragen heeft over werken bij Nederlands Dagblad. Zoekt u werk? Of een stageplek voor uw opleiding? Waar staan de vacatures? Nederlands Dagblad klantenservice kan u meer uitleg geven over de werk- en/of stagemogelijkheden en openstaande vacatures bij Nederlands Dagblad.

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de Nederlands Dagblad af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het Nederlands Dagblad nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Heeft u problemen met uw account?

Lukt het inloggen op uw Nederlands Dagblad account niet? Bent u uw e-mail, wachtwoord of inlognaam vergeten? Lukt het betalen niet? Wilt u gegevens wijzigen? Neem contact op via het Nederlands Dagblad telefoonnummer en de klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Wilt u adverteren in de Nederlands Dagblad?

Overweegt u om te gaan adverteren in de Nederlands Dagblad? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het Nederlands Dagblad nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over adverteren in Nederlands Dagblad.

U heeft uw krant niet ontvangen

Bel het Nederlands Dagblad telefoonnummer wanneer u vandaag uw krant niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw Nederlands Dagblad doorgeven aan de bezorger.

Contact met Nederlands Dagblad via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar Nederlands Dagblad klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. Nederlands Dagblad klantenservice zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Facebook-pagina Nederlands Dagblad

Neem contact op via Facebook

Nederlands Dagblad heeft een Facebook-pagina met nieuwsberichten en achtergrondartikelen. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met Nederlands Dagblad klantenservice.

Nederlands Dagblad op Twitter

Bekijk Twitter-pagina

Nederlands Dagblad heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets met nieuws, opinie- en culturele artikelen en achtergrondverhalen. U kunt een DM naar Nederlands Dagblad klantenservice sturen.

Instagram-pagina Nederlands Dagblad

Contact opnemen via Instagram

Nederlands Dagblad heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij nieuws, opinie- en culturele artikelen en achtergrondverhalen via posts en reels. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een aantal categorieën zoals bijvoorbeeld: Podcasttips, Quiz, Filmtips en Opwekking. U kunt via Instagram ook rechtstreeks een bericht naar Nederlands Dagblad klantenservice sturen.

Nederlands Dagblad op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

Nederlands Dagblad is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van Nederlands Dagblad vindt u diverse nieuwsberichten van het Nederlands Dagblad, maar ook actuele openstaande vacatures bij het ND.

Youtube-kanaal Nederlands Dagblad

Bekijk Nederlands Dagblad op Youtube

Nederlands Dagblad heeft ook een eigen YouTube-kanaal met informatieve video’s van het Nederlands Dagblad. De video’s zijn verdeeld over diverse playlists zoals bijvoorbeeld ND colleges, App instructie – Android en iOS en ‘Zeker weten?!”. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met Nederlands Dagblad klantenservice via het Youtube-kanaal.

Schrijf een brief aan het Nederlands Dagblad

Het postadres is:

Postbus 2085
3800 CB Amersfoort

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Nederlands Dagblad klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Nederlands Dagblad.

Meer informatie over het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad is een dagblad van orthodox-protestantse signatuur. Het Nederlands Dagblad is in de zomer van 1944 als een soort van half illegaal blad opgericht, onder de naam Reformatie Stemmen. De oprichting van het ND was een gevolg van de onenigheid binnen de toenmalige Gereformeerde Kerken in Nederland. Na de oorlog werd het blad onder de naam De Vrije Kerk de kerkelijke spreekbuis van de in 1944 van de Gereformeerde Kerken afgescheiden Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. In 1948 verscheen de krant onder een nieuwe naam Gereformeerd Gezinsblad twee keer per week en kort daarna drie keer week. Sinds 1 oktober 1959 verschijnt de krant dagelijks en publiceerde men ook meer algemeen nieuws. Op 30 december 1967 is de huidige naam Nederlands Dagblad voor het eerst gebruikt. De reden van de naamsverandering was omdat men alle Nederlanders zou willen bereiken die geïnteresseerd zijn in nieuws gebaseerd op een gereformeerde levensbeschouwing. Naast de spreekbuis van de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt en was Nederlands ook verbonden aan de daaraan verbonden politieke partij het Gereformeerd Politiek Verbond (GPV). In 1973 was er een hoop kritiek op een journalist die ging schrijven over ontwikkelingen buiten de vrijgemaakten. Sinds jaren tachtig en negentig is het Nederlands Dagblad zich wat meer gaan op een breder christelijk publiek en in 1992 heeft de krant ontdaan van de bijzondere band met de Gereformeerde Kerken vrijgemaakt. Dit betekende dat niet alle redacteuren meer belijdend lid moesten zijn van een van de kerken. Vanaf dat moment is de grondslag van het Nederlands Dagblad alleen nog de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid. Dat betekent in de arbeidsovereenkomst van medewerkers staat dat belijdenisgeschriften dienen te worden onderschreven. Het Nederlands Dagblad is op 30 oktober 2010 als eerste Nederlandse krant overgestapt op berlinerformaat, maar in november 2015 is men noodgedwongen, wegens de keuze voor een andere drukker, overgegaan op tabloidformaat.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.