NIBUD Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van het NIBUD?

Bel nu Bel nu

NIBUD Contact

Telefoonnummer
Adres
Arthur van Schendelstraat 550, 3511 MH Utrecht
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00-12:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00-12:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij NIBUD. 

Waarom NIBUD bellen?

Hoe kunt u iets bestellen bij het NIBUD?

Bel het NIBUD nummer bellen wanneer u een product bij het NIBUD wilt kopen maar niet weet hoe u moet bestellen. NIBUD klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over aankopen via de NIBUD webwinkel.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Neem contact op via het NIBUD telefoonnummer wanneer u wilt weten hoe u een bestelling bij het NIBUD kunt betalen. NIBUD klantenservice kan u meer informatie geven over de verschillende betaalmogelijkheden bij het NIBUD.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Heeft u een product bij het NIBUD gekocht en weet u niet precies wanneer het pakket bezorgd wordt. Bel NIBUD klantenservice en zij kunnen aan de hand van uw gegevens nagaan wanneer uw bestelling waarschijnlijk geleverd zal worden.

U wilt meer informatie over zakgeld voor uw kind

Bel het NIBUD telefoonnummer wanneer u meer informatie wilt over hoeveel zakgeld en kleedgeld u aan uw kind kunt besteden. NIBUD klantenservice kan u uitleggen waar u meer informatie over zak- en kleedgeld kunt vinden.

Welke kosten worden berekend bij bestellingen?

Wilt u iets bestellen in de NIBUD webwinkel maar is niet duidelijk wat de extra kosten zijn? Bel het NIBUD nummer en de klantenservice kan u uitleggen welke extra kosten worden berekend onder welke voorwaarden.

Wilt u een opleiding gaan volgen via het NIBUD?

Bent u benieuwd naar de opleiding die het NIBUD biedt? Wilt u uw kennis uitbreiden? Bel NIBUD klantenservice en zij kunnen u meer informatie geven over de diverse NIBUD opleidingen.

Contact met het NIBUD via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks contact opnemen met NIBUD klantenservice door een bericht via het contactformulier te sturen. Vul de gevraagde gegevens in. Stel uw vraag en verzend het formulier. NIBUD klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met het NIBUD via contactformulier

Contact met NIBUD via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

NIBUD heeft een Facebook-pagina met berichten over vele uiteenlopende geldzaken. NIBUD klantenservice bereikbaar via Facebook Messenger. U kunt hen altijd een bericht sturen. NIBUD klantenservice zal zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Contact met NIBUD via Facebook

Twitter-pagina NIBUDr

Bekijk NIBUD op Twitter

De klantenservice van NIBUD is ook actief op Twitter. Hier delen zij Tweets over nieuws, blogs en activiteiten. U kunt een DM naar NIBUD klantenservice sturen. Het is niet duidelijk wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

Twitter-pagina NIBUDr

NIBUD op Linkedin

NIBUD op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van NIBUD deelt het NIBUD diverse berichten over geldzaken en de gevolgen daarvan op de portemonnee. De klantenservice van NIBUD is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina van het NIBUD.

NIBUD op Linkedin

Nieuwsbrief van het NIBUD

Nieuwsbrief aanvragen

Het NIBUD brengt een e-mailnieuwsbrief met een selectie uit het Nibud-nieuws, onderzoeken, tips en producten uit Verder bieden zij hierin ook diverse kortingsacties en aanbiedingen uit de NIBUD webwinkel aan. Vul het formulier in en meld u aan voor de NIBUD nieuwsbrief.

Nieuwsbrief van het NIBUD

Schrijf een brief aan het NIBUD

Het postadres is:

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting
Postbus 19250
3501 DG Utrecht

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan NIBUD klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van NIBUD.

Meer informatie over NIBUD

Het Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) is een onafhankelijke stichting die informatie en advies aanbiedt over de financiën van huishoudens. De stichting is in 1979 opgericht en ontstaan uit een fusie van het GezinsBegrotingsInstituut (GBI), het VoorlichtingsInstituut voor het Gezinsbudget (VIG) en Stichting Economisch Huishoudelijk Beheer (EHB). Sinds deze fusie is het Nibud uitgegroeid tot dé vraagbaak op het gebied van geldzaken voor zowel consumenten als professionals. Het Nibud heeft als missie het groten van de zelfredzaamheid van consumenten op het gebied van financiën. Het is van belang dat consumenten zelf beslissingen nemen en keuzes maken die van invloed zijn op hun budget. Aan de andere kant is het belangrijk dat de instanties die beleid opstellen voldoende deskundigheid in huis hebben voor zover hun beleid, advisering en/of voorlichting invloed hebben op het budget van consumenten. Het Nibud voert ook onderzoeken uit op het gebied van de financiële situatie en het financiële gedrag van huishoudens. Het Nibud is een kenniscentrum op dit gebied. Zij onderzoeken trends, ontwikkelingen en nieuwe inzichten in de huishoudelijke financiën van consumenten. De onderzoeken zijn zowel gericht op de gemiddelde particuliere huishoudens, maar aan de andere kant onderzoeken het Nibud ook de financiële situaties van kwetsbare groepen zoals minima, ouderen, zieken en gehandicapten, scholieren, schoolverlaters en zelfstandigen. Het Nibud biedt advies en informatie op het gebied van zakgeld, kleedgeld, kostgeld, alimentatie, budgetteren en budgetadvies.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.