NRC Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van de NRC?

Bel nu Bel nu

NRC Contact

Telefoonnummer
Adres
Nes 76, 1012 KE Amsterdam
Website
Openingstijden
Open
Maandag
08:30-18:00
Dinsdag
08:30-18:00
Woensdag
08:30-18:00
Donderdag
08:30-18:00
Vrijdag
08:30-18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij NRC. 

Waarom NRC bellen?

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met NRC klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U heeft uw NRC niet ontvangen

Bel het NRC telefoonnummer wanneer u vandaag uw NRC niet heeft ontvangen. De klantenservice zal uw gegevens controleren en het niet ontvangen van uw NRC doorgeven aan de bezorger.

Gaat u op vakantie?

Wanneer u binnenkort op vakantie gaat, dan is het misschien handig om gedurende uw vakantie geen papieren krant te ontvangen. Neem contact op met NRC klantenservice om de bezorging van uw papieren krant stop te zetten tijdens uw vakantie of reis.

U wilt adverteren in het NRC

Overweegt u om te gaan adverteren in de NRC? Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? En wat het adverteren kost? Bel het NRC nummer en zij kunnen u meer informatie en uitleg geven over het adverteren in NRC

Hoe werkt bestellen via de NRC webwinkel?

Wilt u iets kopen in de NRC webwinkel? Hoe werkt dat? Wanneer ontvangt u uw bestelling? Hoe kunt u betalen? Neem contact op via het NRC telefoonnummer en zij kunnen al deze en andere vragen over de NRC webwinkel beantwoorden.

Wilt u meer informatie over abonnementen en de tarieven?

Overweegt u om een abonnement op de NRC af te sluiten? Wilt u meer weten over de verschillende abonnementen? Wat kosten de abonnementen? Wat past het best bij uw situatie? Wilt u alleen nog een digitale krant, of misschien op zaterdag een papieren krant? Neem contact op via het NRC nummer en zij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Contact met NRC via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar NRC klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Vul de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. NRC klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met NRC via WhatsApp

Chat via WhatsApp

U kunt rechtstreeks berichten naar klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van NRC is 0885720555. U kunt via WhatsApp op uw telefoon of uw pc vragen stellen aan NRC klantenservice. De klantenservice zal snel mogelijk op uw WhatsApp bericht reageren.

Facebook-pagina NRC

Neem contact op via Facebook

NRC heeft een Facebook-pagina met actuele nieuwsberichten uit Nederland en van over de hele wereld. U kunt ook op de berichten reageren. Verder kunt u via Facebook-Messenger contact opnemen met NRC klantenservice. Zij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.

Bekijk NRC op Twitter

NRC op Twitter bekijken

NRC heeft een Twitter-pagina met diverse Tweets over het actuele nieuws in Nederland en van over de hele wereld. U kunt een DM naar NRC klantenservice sturen.

Instagram-pagina NRC

Contact opnemen via Instagram

NRC heeft ook een Instagram-pagina. Hier delen zij via posts en reels actueel nieuws en achtergrondverhalen. De Instagram-berichten zijn onderverdeeld in een 4-tal categorieën: Bespaartips, Slaapgids, Opvoeden en Kijk bij NRC. Het NRC heeft ook een Instagram-account met foto’s geselecteerd door de NRC fotoredactie: @nrcinbeeld. U kunt via Instagram ook rechtstreeks contact opnemen met NRC klantenservice.

NRC op Linkedin

Linkedin-pagina bekijken

NRC is ook actief op Linkedin. Op de Linkedin-pagina van NRC vindt u diverse nieuwsberichten en achtergrondverhalen bij het nieuws. De klantenservice van NRC is niet rechtstreeks bereikbaar via de Linkedin-pagina.

Youtube-kanaal NRC

Bekijk NRC op Youtube

NRC heeft ook een eigen YouTube-kanaal met een groot aantal video’s met achtergrondverhalen bij het nieuws en informatie. De video’s zijn verdeeld over een groot aantal playlists zodat u snel de juiste informatie kunt vinden. Bijvoorbeeld: NRC Live thuis, Iedereen bakt en diverse Vlogs.

Schrijf een brief aan de NRC

Het postadres is:

Postbus 20673
1001 NR Amsterdam

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan NRC klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van NRC.

Meer informatie over de NRC

NRC is een Nederlands dagblad. Van 1970 tot 2022 heette de krant NRC Handelsblad. De hoofdredactie bevindt zich sinds 2012 in Amsterdam, voorheen zaten zij in Rotterdam. Het NRC is op 1 oktober 1970 voor het eerst verschenen na een fusie van het Algemeen Handelsblad (opgericht in 1828 te Amsterdam) en de Nieuwe Rotterdamsche Courant (opgericht in 1843 te Rotterdam). De fusie tussen deze twee liberale kranten is ontstaan omdat het financieel niet goed ging. De kranten werkten al samen met een gemeenschappelijke parlementaire redactie en voor het buitenlandse nieuws maakten ze beiden gebruik van dezelfde correspondenten. Een fusie was uiteindelijk een logische stap. In de eerste twee jaar verschenen er twee titels: NRC Handelsblad, met een speciale pagina Rotterdams nieuws, en Handelsblad NRC, voor de lezers uit Amsterdam en omgeving en de rest van noordelijk Nederland. Het motto van de NRC is Lux et Libertas. Dit staat voor Licht en Vrijheid, waarbij licht naar de Verlichting en vrijheid naar de liberale staatsman Thorbecke verwijst. Dit motto is door NRC Handelsblad overgenomen van voorloper Algemeen Handelsblad, dat het motto sinds 1 maart 1928 gebruikte. De NRC profileert zichzelf als kwaliteitskrant van liberale signatuur. Het is de op drie na grootste betaalde krant van Nederland. In de berichtgeving richt de NRC zich op het buitenland, politiek, economie, opinie en kunst. Sinds 2015 is NRC Media eigendom van de Belgische uitgever Mediahuis. NRC Handelsblad was altijd een middagkrant. Echter, in steeds meer regio’s kon NRC Handelsblad niet meer bezorgd en abonnees werden overgezet naar de ochtendeditie, NRC, die niet veel anders was dan de middageditie. En sinds 25 april 2022 wordt middageditie NRC Handelsblad bezorgd en is NRC een ochtendkrant en de naam NRC Handelsblad volledig verdwenen.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.