Oasen Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van Oasen?

Bel nu Bel nu

Oasen Telefoonnummer

Telefoonnummer
Adres
Nieuwe Gouwe O.Z. 3, 2801 SB Gouda
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-16:30
Dinsdag
08:00-16:30
Woensdag
08:00-16:30
Donderdag
08:00-16:30
Vrijdag
08:00-16:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij Oasen. 

Waarom Oasen bellen?

U gaat binnenkort verhuizen

Bel het Oasen telefoonnummer wanneer binnenkort gaat verhuizen en gebruik gaat maken van de diensten van Oasen. Of u wilt uzelf juist afmelden vanwege een verhuizing. De klantenservice kan u meer uitleg geven hoe, waar en wanneer u zich kunt aan/afmelden bij Oasen.

U wilt de meterstand doorgeven

Bel Oasen klantenservice wanneer u de watermeterstand wilt doorgeven, maar niet precies weet hoe en wanneer u dit moet regelen. De klantenservice kan u uitleggen wanneer en waar u de meterstand moet doorgeven.

Er komt geen water uit de kraan

Neem contact op via het Oasen telefoonnummer als er geen water uit de kraan komt. Of er komt vies water of stinkend water uit de kraan? De klantenservice zal nagaan of er werkzaamheden bij u in de buurt zijn, en anders de storingsdienst inschakelen.

Er zijn problemen met het betalen van u rekeningen

U kunt het Oasen nummer bellen wanneer er problemen zijn met het betalen van de waterrekening(en). De klantenservice zal samen met u nagaan wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden.

U gaat op vakantie

Gaat u binnenkort een langere tijd (of korter) op vakantie en wilt u weten of u iets moet regelen rondom het afsluiten van kranen en dergelijke? Oasen klantenservice kan u meer informatie en tips geven over wat u zou kunnen doen met de watertoevoer tijdens uw vakantie.

U wilt weten wat de waterhardheid bij u in huis is

U kunt het Oasen nummer bellen wanneer u meer informatie wilt over de waterhardheid bij u in huis. Samen met de klantenservice medewerker kunt u nagaan wat de hardheid is. De medewerker kan u ook wat tips geven hoe u hiermee om kunt gaan.

Mailen met Oasen via het contactformulier

Contactformulier invullen

Neem rechtstreeks contact op met Oasen klantenservice door Oasen te e-mailen. Klik op ‘Stel uw vraag’, vul het contactformulier in, stel uw vraag of schrijf uw bericht en verstuur uw bericht. Oasen klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact met Oasen via Facebook

Bekijk Oasen Facebook-pagina

Oasen heeft een Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten en acties van Oasen. Zij publiceren hier ook informatie over nep e-mails en dergelijke. U kunt een bericht naar Oasen klantenservice sturen via Facebook Messenger.

Contact met Oasen via Facebook

Contact met Oasen via Twitter

Bekijk Oasen op Twitter

Oasen heeft een Twitter-pagina waar zij actuele berichten van Oasen met u delen over bijvoorbeeld nieuwe vacatures bij Oasen of informatie over valse e-mails en andere actuele zaken. U kunt een DM naar Oasen klantenservice sturen.

Contact met Oasen via Twitter

Oasen op Linkedin

Oasen op Linkedin bekijken

Op de Linkedin-pagina van Oasen vindt u nieuwsberichten rondom water en projecten van Oasen, maar ook de actuele openstaande vacatures bij Oasen. De klantenservice van Oasen is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

Oasen op Linkedin

Oasen op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Oasen heeft ook een eigen YouTube kanaal een aantal informatieve video’s over Oasen delen. Er zijn een aantal playlists waaronder de lijst met informatieve Engelstalige video’s geheten ‘England: The Broad Street Pump’. Oasen klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Youtube.

Oasen op Youtube

Schrijf brief aan Oasen

Het postadres is:

Postbus 122
2800 AC Gouda

U kunt er ook voor kiezen om een brief aan Oasen klantenservice te schrijven. Deze kunt u rechtstreeks verzenden naar het (bijgaand) postadres van Oasen.

Meer informatie over Oasen

Oasen is een Nederlands drinkwaterbedrijf dat schoon drinkwater levert in het oostelijke deel van de provincie Zuid-Holland en het beheert daar ook het waterleidingnet. Oasen noemt zichzelf ‘een maatschappelijk drinkwaterbedrijf’, met als doel het op duurzame wijze drinkwater leveren aan haar klanten, waarbij de volksgezondheid voorop staat. Het hoofdkantoor staat in Gouda. In de 19e eeuw was Gouda zeer zwaar vervuild, wat een groot gevaar vormde voor de volksgezondheid. Na de uitbraak van cholera, nam de gemeente Gouda in 1883 het besluit om de Goudse Waterleidingmaatschappij op te richten, en sinds 3 december 1883 jaar werd er drinkwater geproduceerd en geleverd op 165 aansluitingen. In 1990 zijn een aantal drinkwaterbedrijven samengevoegd in 1 nieuw drinkwaterbedrijf: Waterleidingbedrijf Zuid-Holland Oost (WZHO). Aan het eind van die eeuw volgde er een volgende fusiegolf onder drinkwaterbedrijven, waarop in 2001 WZHO is gefuseerd met 2 andere drinkwaterbedrijven tot een coöperatie, genaamd Hydron. WZHO is hierna onder de naam Hydron Zuid-Holland. Hydron was op zoek naar nieuwe markten, producten en diensten. Hydron Zuid-Holland, als apart bedrijf, was als maatschappelijk bedrijf, niet geïnteresseerd in het ontwikkelen van commerciële activiteiten en heeft daarop besloten om uit de coöperatie te stappen (2004) en op 1 december 2005 is Hydron Zuid-Holland omgedoopt tot Oasen. De naam Oasen betekent 'brenger van leven'.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.