OHRA Helpdesk

Bent u op zoek naar de OHRA klantenservice?

Bel nu Bel nu

OHRA Contact

Telefoonnummer
Adres
Rijksweg-West 2, 6842 BD Arnhem
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
08:00-18:00
Dinsdag
08:00-18:00
Woensdag
08:00-18:00
Donderdag
08:00-18:00
Vrijdag
08:00-18:00
Zaterdag
09:00-15:00
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij OHRA. 

Waarom OHRA bellen?

U wilt een verzekering opzeggen

Neem contact op met OHRA-klantenservice wanneer u een verzekering wilt opzeggen of bijvoorbeeld wijzigen. De klantenservice kan u uitleggen hoe u de verzekering kunt opzeggen of wijzigen.

U wilt een zorgnota declareren

U bent bij fysiotherapeut geweest en heeft een nota ontvangen die betaald moet worden. Bel het OHRA-nummer en de klantenservice kan u meer informatie verstrekken over declareren van zorgnota’s en hoe u dit kunt doen.

U wilt waterschade melden

Bel het OHRA-telefoonnummer wanneer u waterschade heeft geleden, of enige andere schade. De klantenservice kan u adviseren en informatie verstrekken over de schade meldingsprocedure.

U wilt informatie over huisdierverzekering

Neem contact op met OHRA-klantenservice wanneer u een hond heeft en meer informatie wilt over de OHRA-huisdierenverzekering, de kosten, de voorwaarden, de dekking etc. De klantenservice kan uw vragen beantwoorden.

U wilt een klacht indienen

U kunt het OHRA-telefoonnummer bellen wanneer u een klacht heeft. De klantenservice zal u te woord staan en ze zullen hun best doen op de klacht op te lossen of u meer informatie en uitleg geven over de klachtenprocedure(s).

U gaat verhuizen

Neem contact op via het OHRA-nummer wanneer u gaat verhuizen of een andere wijziging door wilt geven. De klantenservice zal u helpen en uitleggen hoe de wijziging(en) door kunt geven.

Contact met OHRA via WhatsApp

WhatsApp OHRA

U kunt rechtstreeks berichten naar OHRA klantenservice sturen via WhatsApp. Het WhatsApp nummer van OHRA is 06 20 14 06 59. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00-18:00 bereikbaar en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur bereikbaar. Op zaterdag zijn echter niet alle afdelingen bereikbaar.

Contact met OHRA via WhatsApp

Via Facebook contact met OHRA opnemen

Bekijk Facebook-pagina

OHRA heeft een Facebook-pagina met berichten over de verschillende diensten, producten en acties van OHRA. De klantenservice is op werkdagen tussen 8:00-18:00 bereikbaar en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur bereikbaar.

Via Facebook contact met OHRA opnemen

Contact met OHRA opnemen via Twitter

Bekijk OHRA op Twitter

Op de officiële OHRA Twitter-pagina staan een aantal oudere berichten. OHRA klantenservice is via Twitter bereikbaar voor vragen op werkdagen tussen 8:00-18:00 bereikbaar en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur.

Contact met OHRA opnemen via Twitter

OHRA op Linkedin

Bekijk Linkedin-pagina

Op de Linkedin-pagina van OHRA staan verschillende berichten over de verschillende verzekeringen van OHRA en werken bij OHRA. De klantenservice is niet rechtstreeks bereikbaar via Linkedin.

OHRA op Linkedin

OHRA op Youtube

Bekijk Youtube-kanaal

Op het Youtube-kanaal van OHRA staan verschillende video’s onder ander de OHRA commercials, ‘Prangende vragen’ en vlogs met informatie en uitleg over de Zorgverzekeringen van OHRA. U kunt OHRA klantenservice niet rechtstreeks bereiken via Youtube.

OHRA op Youtube

Een brief schrijven aan OHRA

Het postadres is:

Postbus 40000
6803 GA Arnhem

U kunt er ook voor kiezen om contact met OHRA op te nemen door middel van het schrijven van een brief en deze naar hun postadres te sturen.

Meer informatie over OHRA

OHRA is opgericht in 1925 de letters O.H.R.A. vormen de afkorting van Onderlinge ziektekostenverzekering fonds van Hoogere RijksAmbtenaren. In 1994 is OHRA met Nut gefuseerd en in 1999 is dit nieuwe bedrijf, Nuts OHRA Beheer, gefuseerd met Delta Lloyd tot Delta Lloyd Nuts OHRA en sinds 2002 heten zij de Delta Lloyd Groep. Verschillende onderdelen van OHRA zijn geïntegreerd in onderdelen van Delta Lloyd. In 2017 is Delta Lloyd vervolgens overgenomen door de Nationale-Nederlanden (NN) en vallen alle Delta Lloyd onderdelen onder NN Group. Inmiddels is OHRA een handelsmerk van onderdelen van de Nationale-Nederlanden en van de CZ. De naam OHRA wordt nog wel gebruikt in een aantal bedrijfsonderdelen van Nationale Nederlanden. Zoals OHRA Schadeverzekeringen, rechtsbijstandverzekeringen, OHRA Levensverzekeringen en OHRA Zorg. OHRA Ziektekostenverzekeringen. De CZ Groep maakt gebruik van de handelsnaam OHRA met OHRA Ziektekostenverzekeringen NV. OHRA is ook bekend van de Paarse Krokodil in haar reclamefilmpjes. De OHRA-medewerker in de reclame mocht de paarse krokodil pas in ontvangst nemen nadat er een formulier is ingevuld en deze de volgende dag werd ingeleverd. De paarse krokodil stond symbool voor klantonvriendelijkheid en de enorme regelzucht. 

Veelgestelde Vragen

Waarom Klantenservicedirect gebruiken om de Ohra Helpdesk te bereiken?

Wij verbinden u meteen door met de Ohra. Een telefoonnummer opzoeken hoeft u niet meer te doen. U geeft alleen even aan ons door dat u in contact wilt komen met Ohra en wij verbinden u meteen door. Dit gaat een stuk sneller voor u omdat u nu zelf niet op zoek hoeft te gaan. 

Hoe komt het dat de Ohra Helpdesk zo lastig te bereiken is?

Ohra kent meerdere afdelingen en dan is het soms wat lastiger om de juiste te bereiken. Dit behoort bij de verleden tijd wanneer u contact opneemt met Ohra via Klantenservicedirect omdat wij precies weten waar u moet wezen. Dit maakt het voor u een stuk gemakkelijker en ook veel sneller. 

Via welke kanalen kan ik contact opnemen met de Ohra Helpdesk?

Op diverse manieren kunt u in contact komen met de Ohra klantenservice. Dit kan via WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter. U kunt door op de doordeweekse dagen van 8.00 tot 18.00 uur in contact komen met de klantenservice en op zaterdag van 9.00 uur tot 15.00 uur. Een brief sturen kan naar het postadres van Ohra. 

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.