One.com Klantenservice

Bent u op zoek naar de klantenservice van One.com?

Bel nu Bel nu

One.com Contact

Telefoonnummer
Adres
Strawinskylaan 3051, 1077 ZX Amsterdam
Website
Openingstijden
Gesloten
Maandag
09:00-16:00
Dinsdag
09:00-16:00
Woensdag
09:00-16:00
Donderdag
09:00-16:00
Vrijdag
09:00-16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Klantenservicedirect.nl is niet verbonden of aangesloten bij One.com. 

Waarom One.com bellen?

U heeft vragen over Cloudopslag en CMS

Bent u nieuwsgierig naar Cloudopslag en CMS via One.com. De Cloudopslag en CMS van foto's en bestanden met RushFiles aan en heeft u daar vragen over? Neem contact op met One.com klantenservice zij kunnen u meer uitleg en informatie geven over RushFiles.

U heeft een vraag over uw account

Bel het One.com telefoonnummer wanneer u gegevens wilt wijzigen. Of bent u uw wachtwoord of inlognaam vergeten? One.com klantenservice zal samen met u op zoek gaan naar een oplossing van de problemen met uw account.

Hoe werkt de website builder van One.com?

U kunt het One.com nummer bellen wanneer meer wilt weten over de websitemaker van One.com. Hoe werkt het? Welke onderdelen zitten in het pakket? One.com klantenservice kan u meer uitleg geven over de websitemaker van One.com.

U wilt meer informatie over VPS van One.com

Wat is VPS? Is uw situatie geschikt voor VPS? Of is er een andere en/of betere oplossing in plaats van VPS? One.com klantenservice kan u meer informatie en uitleg geven over VPS, de soorten VPS en u advies geven over welke service het beste bij uw situatie past.

Wanneer ontvang ik de factuur?

Weet u niet wanneer u de One.com factuur zult ontvangen of waar u deze kunt vinden? Neem contact op via het One.com telefoonnummer en de klantenservice kan u meer informatie geven over uw factuur en uitleggen waar u deze kunt vinden en hoe u kunt betalen.

Welke webhosting pakket(en) biedt One.com?

U kunt het One.com nummer bellen wanneer meer wilt weten over de webhosting pakket(en) die One.com aanbiedt. Overweegt u One.com en heeft u vragen? De klantenservice van One.com kan uw vragen beantwoorden en meer informatie geven over de webhosting pakket(en) van One.com.

Chatten met One.com

Chat met One.com

Neem rechtstreeks contact op met One.com klantenservice via de chat. Heeft u een vraag, probleem of opmerking, dan kunt u een chatgesprek starten met een One.com klantenservice medewerker. Klik op het (help)icoon rechtsonder en start uw chatgesprek met One.com. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur. E-mails worden binnen 24 uur beantwoord.

Contact met One.com via contactformulier

Contactformulier invullen

U kunt rechtstreeks berichten naar One.com klantenservice sturen via het contactformulier. Heeft u een vraag, probleem of opmerking? Kies een onderwerp en vul vervolgens de gevraagde gegevens in en verstuur het contactformulier. One.com klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen, maar over het algemeen binnen 24 uur.

Contact met One.com via Facebook

Bekijk Facebook-pagina

One.com heeft een internationale Facebook-pagina met berichten over de diensten, producten, acties van One.com, maar ook tips, trucs en activiteiten van One.com internationaal. U kunt een Messenger-bericht naar One.com klantenservice sturen. Het is echter in het Engels. Deze Live-chat is 24 uur per dag bereikbaar.

In contact met One.com via Twitter

Contact opnemen via Twitter

De Twitter-pagina van One.com is de internationale Twitter-pagina. U vindt hier diverse berichten over One.com. Verder Tweet One.com klantenservice de actuele onderhoudsstatus van de website van One.com. U kunt een DM naar One.com klantenservice sturen. Onthoudt dat Engels de voertaal is en het niet geheel duidelijk is wanneer er op uw bericht gereageerd zal worden.

One.com op Youtube

Bekijk One.com op Youtube

One.com heeft ook een eigen YouTube-kanaal met slechts één video. Het is niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met One.com klantenservice via het Youtube-kanaal.

Meer informatie over One.com

One.com is in 2002 opgericht door de Deense ondernemer Jacob Jensen en het One.com dat we nu kennen als one.com heette bij de start B-One. One.com is de marktleider op het gebied van webhosting in Noord-Europa (Nordics). One.com levert onder andere webhosting en domeinnamen aan het mkb. Zij zijn actief in Nordics, de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië, Spanje, Filipijnen, India, Dubai en de Verenigde Staten. In 2020 is One.com een partnerschap aangegaan met het Nederlandse One.com die vooral actief is in de Benelux. Naast One.com is ook Antagonist onderdeel van group.ONE. One.com biedt webhosting, Wordpress hosting, E-mailhosting, Office 365-hosting en registratie van domeinnamen aan. Klanten kunnen gebruikmaken van een websitebuilder en one.com biedt tools aan voor het creëren van websites of webshops.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen
5
4
3
2
1
0 0 beoordelingen

 Rating label*

Bel nu Bel

De kosten zijn honderdtien cpm, ook na doorverbinden.